Selaimesi on vanhentunut!

Lataa ajantasainen selain nähdäksesi tämän sivun oikein.

Päivitä selaimeni nyt

Vertailla Halvat lennot Wizz Air

Valitut päivämäärät eivät välttämättä anna tuloksia COVID-19-viruksen vuoksi. Pyytäisimme vaihtamaan päivämääriä.
Valitse lähtö
  • Viimeisimmät haut
Valitse saapuminen
  • Viimeisimmät haut
{{ weekDay }}
{{ panel.label }}
Etsitkö yksisuuntaista lentoa?
{{ fromDate | dateToDayNumber }}

{{ fromDate | dateToMonthName }}

{{ fromDate | dateToDayName }}

{{ flexibleFromDateLabel }}
{{ option.label }}
?
{{ flexibleToDateLabel }}
{{ option.label }}
Luokka ja matkustajat
Luokka
Turistiluokka
Saatavilla vain Economy-luokassa
Matkustajien määrä
Aikuiset
{{ adults }}
Lapset
{{ children }}
Pikkulapset
{{ infants }}
  • Vertaile:

Wizz Airin lentotarjoukset

Etsi viime hetken tarjous tai edullinen Wizz Air-lento

Wizz Air
ti, 23.07 (TKU) Turku -> (GDN) Gdansk
Suora
Wizz Air
pe, 26.07 (GDN) Gdansk -> (TKU) Turku
Suora

Hinta löydetty 11 päivää sitten
Mistä 29 €
Wizz Air
pe, 14.06 (TKU) Turku -> (GDN) Gdansk
Suora
Wizz Air
su, 16.06 (GDN) Gdansk -> (TKU) Turku
Suora

Hinta löydetty 4 päivää sitten
Mistä 98 €
Wizz Air
ti, 04.06 (TKU) Turku -> (HAM) Hampuri
Suora
Wizz Air
ti, 11.06 (HAM) Hampuri -> (TKU) Turku
Suora

Hinta löydetty Eilen
Mistä 146 €
Wizz Air
su, 30.06 (TKU) Turku -> (GDN) Gdansk
Suora
Wizz Air
to, 04.07 (GDN) Gdansk -> (TKU) Turku
Suora

Hinta löydetty 14 päivää sitten
Mistä 186 €
Wizz Air
su, 09.06 (TKU) Turku -> (ROM) Rooma
Wizz Air
ma, 10.06 (ROM) Rooma -> (TKU) Turku

Hinta löydetty Eilen
Mistä 286 €
Wizz Air
pe, 12.07 (WAW) Varsova -> (BRU) Bryssel
Suora
Wizz Air
to, 18.07 (BRU) Bryssel -> (WAW) Varsova
Suora

Hinta löydetty 9 päivää sitten
Mistä 88 €
Miten saamme tässä näkemäsi tiedot? Huomaathan, että tarjoamme verkossa vertailupalvelua, ja kaikki sivustollamme näkyvät tiedot sekä hinnat palveluja ja/tai tuotteita koskien ovat kolmansia osapuolia edustavien kumppaniemme tarjoamia. Pyrimme parhaamme mukaan näyttämään sinulle ajankohtaista tietoa, mutta huomaathan, että emme ole vastuussa julkaistujen tietojen täydellisyydestä tai tarkkuudesta. Tarkistathan siis kaikki kumppaniemme sivustolla olevat ehdot huolellisesti ennen varauksen tekemistä. Tutustuthan käyttöehtoihimme saadaksesi lisätietoja. Lue lisää
Lentoyhtiö
Wizz Air
Wizz Air
Keskimääräinen luokitus
{{ rates }} / 5
Mitä mieltä olet lentoyhtiöstä Wizz Air?
Kiitos palautteestasi!

Tietoja yhtiöstä Wizz Air Hungary

Rajallisen matkustamotilan ja matkustajien turvallisuuden takaamiseksi Wizzairilla on matkustamoa koskien tarkka yhden käsimatkatavaran rajoitus matkustajaa kohden. Matkustaja voi kuitenkin valita käsimatkatavaransa koon mukaan joko pienen käsimatkatavaran, joka saa olla kooltaan enintään 42 x 32 x 25 cm ja jonka pitää mahtua edessä olevan istuimen alle. Vaihtoehtoisesti voi valita suuren käsimatkatavaran, joka saa olla kooltaan enintään 56 x 45 x 25 cm, ja sen pitää mahtua istuinten yläpuolella olevaan matkatavaratilaan. Matkustajan pitää itse pystyä nostamaan se matkatavaratilaan.

Lisäksi matkustaja saa ottaa matkustamoon turvallisuustarkastuksen jälkeen hankittuja tax free -ostoksia. Matkustamoon voi tuoda myös takin tai huovan, matkapuhelimen, matkalukemista ja kävelysauvat liikunta-apuvälineitä tarvitsevalle.

Alle kaksivuotiaiden lasten kanssa matkustavat voivat ottaa mukaan lapselle ruokaa lennon ajaksi ja taitettavan lapsenkantovälineen tai pienen vauvansängyn.

Kirjattuja matkatavaroita matkustajat voivat ottaa korkeintaan 6 kappaletta, joiden yhteispaino on enintään 32 kg.

Lisämukavuutta matkustamiseen tarjoavat Wizzairin monipuoliset lisäpalvelut.

Lisäpalvelu Wizz XXLong Extra -jalkatila tarjoaa lisäjalkatilaa Wizzairin mukavimmissa istuinpaikoissa. Nyt XXLong Extra -jalkatilan hankkineet matkustajat saavat samalla myös nopeamman Wizz Xpress Priority -turvatarkastuksen, jolloin he pääsevät koneeseen ensimmäisten joukossa.

Muita matkustusmukavuutta parantavia lisäpalveluita ovat muun muassa Wizz Reserved Seat -palvelu eli tietty, ennalta varattu istuinpaikka, ja esimerkiksi Wizz Xtra Space, jolla saa lisätilaa istuinpaikan ympärille. Tämä lisäpalvelu takaa sen, ettei kukaan istu viereisessä istuimessa, mikä antaa matkustajalle enemmän omaa tilaa ja mukavuutta lennon aikana.

Wizz Discount Clubiin kuuluu jo puoli miljoonaa jäsentä. Wizz Discount Clubin vakiojäsenyys maksaa vain 29,99 euroa yhdelle matkustajalle ja yhdelle matkakumppanille vuodessa tai vain 49,99 euroa yhdelle matkustajalle ja viidelle matkakumppanille vuodessa. Jäsenet saavat nyt entistä enemmän asiakasetuja, joihin kuuluvat taatusti entistä halvemmat lennot, lentotarjouksia sekä alennuksia mahdollisista matkatavaramaksuista. Discount Clubin jäsenet saavat takuulla 10 euron alennuksen kaikista Wizzairin lennoista, jotka nekin ovat lähtöhinnaltaan alkaen vain 19,99 euroa. Jäsenet saavat myös erityisiä Vain jäsenille -erikoistarjouksia lentohinnoista.

Lentoyhtiö aloitti yhteistyön vuoden 2014 lopulla Rentalcars.comin kanssa, joka on eräs suurimmista autonvuokrausalustoista maailmassa, joka tarjoaa autonvuokrausta 24 000 kohteessa ympäri maailmaa. Yhteistyön ansiosta Wizzairin matkustajat voivat varata vuokra-auton edullisesti 36 lentoasemalta 104 kohteeseen. Matkustajalle tarjoutuu vaihtoehto auton vuokraukseen kätevästi jo lentomatkojen varauksen yhteydessä.

Wizz Air

Wizz Air (W6/WZZ)

Wizzair eli Wizz Air Hungary Ltd. on unkarilainen halpalentoyhtiö, joka on ollut toiminnassa vuodesta 2004 lähtien. Halvat lennot tarjoava Wizzair on Keski-Euroopan ja Itä-Euroopan suosituimpia ja suurimpia lentoyhtiöitä. Se on tarjonnut halpoja lentoja jo vuosikymmenen verran, ja nykyään verkosto kattaakin jo 320 reittiä Euroopassa ja Aasiassa. Vuonna 2014 Wizzairilla lensi 15,8 miljoonaa matkustajaa, joka merkitsee 17 % kasvua edelliseen vuoteen nähden. Kilpailukykyisten hintojen ja tehokkaiden ratkaisujen ansioista Wizzair onkin kasvanut jatkuvasti ja hankkinut uusia koneita reiteilleen. Lentoyhtiö on myös laajentanut liikennöimäänsä lentoreittivalikoimaa eri puolilla Eurooppaa ja Aasiaa sekä lisännyt päivittäisiä tai viikoittaisia yhteysvaihtoehtoja jo olemassa oleville reiteille.

Tilaa ilmaiseksi, niin saat uusimmat matkustuspäivitykset.
Klikkaa Salli, kun ilmoituksista kysytään.