Selaimesi on vanhentunut!

Lataa ajantasainen selain nähdäksesi tämän sivun oikein.

Päivitä selaimeni nyt

Halvat Lennot Helsinki - Lontoo

Valitut päivämäärät eivät välttämättä anna tuloksia COVID-19-viruksen vuoksi. Pyytäisimme vaihtamaan päivämääriä.
Valitse lähtö
  • Viimeisimmät haut
Valitse saapuminen
  • Viimeisimmät haut
{{ weekDay }}
{{ panel.label }}
Etsitkö yksisuuntaista lentoa?
{{ fromDate | dateToDayNumber }}

{{ fromDate | dateToMonthName }}

{{ fromDate | dateToDayName }}

{{ flexibleFromDateLabel }}
{{ option.label }}
?
{{ flexibleToDateLabel }}
{{ option.label }}
Luokka ja matkustajat
Luokka
Turistiluokka
Saatavilla vain Economy-luokassa
Matkustajien määrä
Aikuiset
{{ adults }}
Lapset
{{ children }}
Pikkulapset
{{ infants }}
  • Vertaile:

Lentotarjoukset Helsinki - Lontoo

Löydä viime hetken tarjous tai edullinen lento Helsinki - Lontoo!

SAS
ke, 15.05 (HEL) Helsinki -> (LON) Lontoo
Suora
SAS
ke, 22.05 (LON) Lontoo -> (HEL) Helsinki
Suora

Hinta löydetty 15 päivää sitten
Mistä 125 €
Norwegian Air International
to, 19.09 (HEL) Helsinki -> (LON) Lontoo
Suora
Norwegian Air International
ma, 23.09 (LON) Lontoo -> (HEL) Helsinki
Suora

Hinta löydetty Eilen
Mistä 127 €
SAS
su, 28.04 (HEL) Helsinki -> (LON) Lontoo
Suora
SAS
to, 30.05 (LON) Lontoo -> (HEL) Helsinki
Suora

Hinta löydetty 10 päivää sitten
Mistä 137 €
SAS
pe, 03.05 (HEL) Helsinki -> (LON) Lontoo
Suora
SAS
ma, 06.05 (LON) Lontoo -> (HEL) Helsinki
Suora

Hinta löydetty 9 päivää sitten
Mistä 138 €
SAS
la, 05.10 (HEL) Helsinki -> (LON) Lontoo
Suora
SAS
ke, 09.10 (LON) Lontoo -> (HEL) Helsinki
Suora

Hinta löydetty 2 päivää sitten
Mistä 148 €
SAS
ke, 05.06 (HEL) Helsinki -> (LON) Lontoo
Suora
SAS
ti, 18.06 (LON) Lontoo -> (HEL) Helsinki
Suora

Hinta löydetty 11 päivää sitten
Mistä 156 €
SAS
to, 25.04 (HEL) Helsinki -> (LON) Lontoo
Suora
SAS
ma, 29.04 (LON) Lontoo -> (HEL) Helsinki
Suora

Hinta löydetty 5 päivää sitten
Mistä 159 €
SAS
ke, 01.05 (HEL) Helsinki -> (LON) Lontoo
Suora
SAS
pe, 03.05 (LON) Lontoo -> (HEL) Helsinki
Suora

Hinta löydetty 2 päivää sitten
Mistä 163 €
Miten saamme tässä näkemäsi tiedot? Huomaathan, että tarjoamme verkossa vertailupalvelua, ja kaikki sivustollamme näkyvät tiedot sekä hinnat palveluja ja/tai tuotteita koskien ovat kolmansia osapuolia edustavien kumppaniemme tarjoamia. Pyrimme parhaamme mukaan näyttämään sinulle ajankohtaista tietoa, mutta huomaathan, että emme ole vastuussa julkaistujen tietojen täydellisyydestä tai tarkkuudesta. Tarkistathan siis kaikki kumppaniemme sivustolla olevat ehdot huolellisesti ennen varauksen tekemistä. Tutustuthan käyttöehtoihimme saadaksesi lisätietoja. Lue lisää

Suosituimmat lentoyhtiöt kohteeseen Yhdistynyt kuningaskunta

Lentoyhtiöt, jotka tarjoavat lentoja Helsinki - Lontoo

Lentolippu reitille Helsinki - Lontoo

Science Museum -tiedemuseo ja Natural History Museum eli luonnonhistorian museo ovat jännittäviä kohteita yhtä lailla lapsiperheiden kuin muillekin tieteestä ja luonnonhistoriasta kiinnostuneille. Tavanomaisista museoista poiketen niissä pääsee tutustumaan tieteen ihmeisiin interaktiivisesti itse asioita kokeilemalla ja tekemällä. Natural History Museumissa vetonauloina toimivat etenkin useat dinosaurusten luurangot, eläin- ja lintulajien esittelytilat ja vaihtuvat erikoisnäyttelyt, kuten maaliskuussa 2015 avautuvat, koralliriuttojen ihmeelliseen vedenalaiseen maailmaan ja perhosten salaisuuksiin sukeltavat näyttelyt.

Lontoosta löytyy myös alkuperäinen Madame Tussaud’in vahakabinetti, jossa voi tarkastella aivan läheltä kuuluisien henkilöiden vahanukkekopioita, kuten vaikka Beatlesia, brittikuninkaallisia tai Mahatma Gandhia. Hieman poikkeavampi galleria vahakabinetissa on Chamber of Horrors, Kauhujen kammio, joka herättää eloon yli 500 vuotta rikosten ja kauhujen historiaa. Esillä on kaikkea makaaberia vanhojen kidutusvälineiden kopioista murhamiehiin ja tyranneihin. Tussaud’siin on pääsymaksu ja usein jonoa, mutta varaamalla liput ennakkoon pääsee jonon ohi ja kokonaisuus on monipuolinen ja monesta muusta poikkeava vierailukohde.

Lennot Lontoo

Britannian suurin ja vanhin lelukauppa, Hamley’s on keskustassa Regent Streetillä ja tässä jo vuonna 1760 perustetussa lelutaivaassa on viiden kerroksen verran leluja, pelejä ja vaihtelevia tapahtumia päivittäin. Erittäin monipuolinen lelukauppa valikoimiltaan tinasotilaista ja toimintaleluista ikioman nallen kokoamispalveluun.

Leicester Squarelta jos suuntaa Charing Cross Roadille, sieltä löytyy kadunmitallinen kirjakauppoja Oxford Streetille asti pienistä erikoisalan kirjapuodeista antikvariaatteihin ja suuriin monikerroksisiin kirjakauppoihin. Lontoon ’tube’ eli metro on nopein ja helpoin tapa liikkua pitkin kaupunkia, jos haluaa jalkojaan välillä säästää. Lähimmät metroasemat on tavallisesti merkitty nähtävyyksistä ja muistakin kohteista kertovissa esittelyissä ja kartoissa selkeästi, mikä helpottaa navigointia. Metroa kannattaa kuitenkin vältellä aamuruuhkan ja 16–18 iltaruuhkan aikoina, jolloin useimmat linjat ovat jatkuvasti tuppotäyteen pakkautuneita työmatkalaisista.

Jos haluat nähdä Lontoon nähtävyydet ja alueet yhdellä kertaa, Kaupungista löytyy kiertäviä kiertoajeluita, joissa pääsee katselemaan Lontoota vaikka tunnetuista kaksikerroksisista busseista käsin. Valikoimaa löytyy tavallisemmista historialliset rakennukset esittelevistä peruskierroksista aina Viiltäjä-Jackin tapaushistoriaan keskittyviin ajeluihin. Tai miten olisi öisin ajettava Ghost Bus Tour eli haamubussikierros Uniikilla ajelulla esitellään kummitustaloja, Lontoon kammottavampaa historiaa ja salaisia hautausmaita. Pimeällä tapahtuvan aavemaisen ajelun tunnelmaa herkistävät bussien erikoisefektit ja elävät näyttelijät.

Leppoisamman ja jälleen uuden näkökulman tarjoavat monipuoliset jokiristeilyt, jotka kauniilla säällä avaavat erilaisen kuvan historiallisen Thames-joen näkymiin ja sen varrella sijaitseviin rakennuksiin ja useisiin siltoihin.

Jetcostin tehokas hakukone listaa reaaliaikaisesti tarjolla olevat parhaat tarjoukset Helsingin ja Lontoon lentojen valikoimista, joiden tarjoajina ovat eri lentoyhtiöt halpalentoyhtiöistä perinteisempiin kaikissa hintaluokissa. Hakusivulta löydät kaikille reiteille edulliset lentovaihtoehdot, joista itsellesi sopivimman löydettyäsi ja varattuasi voit maksaa turvallisesti verkkopalvelun kautta. Palvelussa voi esimerkiksi lukea tietoja lentoyhtiöistä, katsella aikatauluja, vaihtaa lentoja tai tarkastella ajankohtaisia lentotietoja.

Tilaa ilmaiseksi, niin saat uusimmat matkustuspäivitykset.
Klikkaa Salli, kun ilmoituksista kysytään.