Haluamme tarjota sinulle parhaan mahdollisen kokemuksen, joten käytämme evästeitä. Lue lisää evästeistämme tai asetustesi muuttamisesta.

Halvat Lennot Helsinki-Lontoo

  • Vertaile:

Lentolippu reitille Helsinki - Lontoo

Science Museum -tiedemuseo ja Natural History Museum eli luonnonhistorian museo ovat jännittäviä kohteita yhtä lailla lapsiperheiden kuin muillekin tieteestä ja luonnonhistoriasta kiinnostuneille. Tavanomaisista museoista poiketen niissä pääsee tutustumaan tieteen ihmeisiin interaktiivisesti itse asioita kokeilemalla ja tekemällä. Natural History Museumissa vetonauloina toimivat etenkin useat dinosaurusten luurangot, eläin- ja lintulajien esittelytilat ja vaihtuvat erikoisnäyttelyt, kuten maaliskuussa 2015 avautuvat, koralliriuttojen ihmeelliseen vedenalaiseen maailmaan ja perhosten salaisuuksiin sukeltavat näyttelyt.

Lontoosta löytyy myös alkuperäinen Madame Tussaud’in vahakabinetti, jossa voi tarkastella aivan läheltä kuuluisien henkilöiden vahanukkekopioita, kuten vaikka Beatlesia, brittikuninkaallisia tai Mahatma Gandhia. Hieman poikkeavampi galleria vahakabinetissa on Chamber of Horrors, Kauhujen kammio, joka herättää eloon yli 500 vuotta rikosten ja kauhujen historiaa. Esillä on kaikkea makaaberia vanhojen kidutusvälineiden kopioista murhamiehiin ja tyranneihin. Tussaud’siin on pääsymaksu ja usein jonoa, mutta varaamalla liput ennakkoon pääsee jonon ohi ja kokonaisuus on monipuolinen ja monesta muusta poikkeava vierailukohde.

Lennot Lontoo

Britannian suurin ja vanhin lelukauppa, Hamley’s on keskustassa Regent Streetillä ja tässä jo vuonna 1760 perustetussa lelutaivaassa on viiden kerroksen verran leluja, pelejä ja vaihtelevia tapahtumia päivittäin. Erittäin monipuolinen lelukauppa valikoimiltaan tinasotilaista ja toimintaleluista ikioman nallen kokoamispalveluun.

Leicester Squarelta jos suuntaa Charing Cross Roadille, sieltä löytyy kadunmitallinen kirjakauppoja Oxford Streetille asti pienistä erikoisalan kirjapuodeista antikvariaatteihin ja suuriin monikerroksisiin kirjakauppoihin. Lontoon ’tube’ eli metro on nopein ja helpoin tapa liikkua pitkin kaupunkia, jos haluaa jalkojaan välillä säästää. Lähimmät metroasemat on tavallisesti merkitty nähtävyyksistä ja muistakin kohteista kertovissa esittelyissä ja kartoissa selkeästi, mikä helpottaa navigointia. Metroa kannattaa kuitenkin vältellä aamuruuhkan ja 16–18 iltaruuhkan aikoina, jolloin useimmat linjat ovat jatkuvasti tuppotäyteen pakkautuneita työmatkalaisista.

Jos haluat nähdä Lontoon nähtävyydet ja alueet yhdellä kertaa, Kaupungista löytyy kiertäviä kiertoajeluita, joissa pääsee katselemaan Lontoota vaikka tunnetuista kaksikerroksisista busseista käsin. Valikoimaa löytyy tavallisemmista historialliset rakennukset esittelevistä peruskierroksista aina Viiltäjä-Jackin tapaushistoriaan keskittyviin ajeluihin. Tai miten olisi öisin ajettava Ghost Bus Tour eli haamubussikierros Uniikilla ajelulla esitellään kummitustaloja, Lontoon kammottavampaa historiaa ja salaisia hautausmaita. Pimeällä tapahtuvan aavemaisen ajelun tunnelmaa herkistävät bussien erikoisefektit ja elävät näyttelijät.

Leppoisamman ja jälleen uuden näkökulman tarjoavat monipuoliset jokiristeilyt, jotka kauniilla säällä avaavat erilaisen kuvan historiallisen Thames-joen näkymiin ja sen varrella sijaitseviin rakennuksiin ja useisiin siltoihin.

Jetcostin tehokas hakukone listaa reaaliaikaisesti tarjolla olevat parhaat tarjoukset Helsingin ja Lontoon lentojen valikoimista, joiden tarjoajina ovat eri lentoyhtiöt halpalentoyhtiöistä perinteisempiin kaikissa hintaluokissa. Hakusivulta löydät kaikille reiteille edulliset lentovaihtoehdot, joista itsellesi sopivimman löydettyäsi ja varattuasi voit maksaa turvallisesti verkkopalvelun kautta. Palvelussa voi esimerkiksi lukea tietoja lentoyhtiöistä, katsella aikatauluja, vaihtaa lentoja tai tarkastella ajankohtaisia lentotietoja.

Halvimmat käyttäjiemme äskettäin löytämät hinnat:

Helsinki - Lontoo 56 €
Helsinki - Lontoo 59 €
Helsinki - Lontoo 77 €

Edelliset lentohaut<resések Helsinki - Lontoo

Helsinki - Lontoo 187 €
Helsinki - Lontoo 108 €
Helsinki - Lontoo 192 €
Helsinki - Lontoo 173 €
Helsinki - Lontoo 156 €

Tärkeimmät jatko lentoyhteydet kohteeseen Lontoo

Tukholma - Lontoo 45 €
Skopje - Lontoo 39 €
Montego Bay - Lontoo 608 €
Tegucigalpa - Lontoo 592 €
Tallinna - Lontoo 27 €

Suosituimmat reittihaut Suomi - Lontoo

Tampere - Lontoo 142 €
Turku - Lontoo 47 €
Helsinki - Lontoo 56 €
Vaasa - Lontoo 223 €

Varaa nyt halvat lennot Helsingistä Lontooseen Jetcostin kautta. Ison-Britannian pääkaupunkiin Lontooseen lentää Suomesta noin kolmessa tunnissa. Euroopan suurimmasta kaupungista löytyy nähtävää ja tehtävää takuuvarmasti ihan jokaiselle. Tässä yli 7,5 miljoonan asukkaan metropolissa on esimerkiksi kymmeniä ja taas kymmeniä mitä erilaisempia museoita. Mikä parasta, Lontoon museot ovat useimmiten täysin ilmaisia.

Suosituimmat kohteet paikassa Yhdistynyt kuningaskunta

Lennot kentälle Lontoo 47 €
Lennot kentälle Manchester 90 €
Lennot kentälle Edinburgh 86 €
Lennot kentälle Glasgow - International 193 €
Lennot kentälle Birmingham 57 €
Tilaa ilmaiseksi, niin saat uusimmat matkustuspäivitykset.
Klikkaa Salli, kun ilmoituksista kysytään.