Selaimesi on vanhentunut!

Lataa ajantasainen selain nähdäksesi tämän sivun oikein.

Päivitä selaimeni nyt

Vertailla Halvat lennot Lufthansa

Valitut päivämäärät eivät välttämättä anna tuloksia COVID-19-viruksen vuoksi. Pyytäisimme vaihtamaan päivämääriä.
Valitse lähtö
  • Viimeisimmät haut
Valitse saapuminen
  • Viimeisimmät haut
{{ weekDay }}
{{ panel.label }}
Etsitkö yksisuuntaista lentoa?
{{ fromDate | dateToDayNumber }}

{{ fromDate | dateToMonthName }}

{{ fromDate | dateToDayName }}

{{ flexibleFromDateLabel }}
{{ option.label }}
?
{{ flexibleToDateLabel }}
{{ option.label }}
Luokka ja matkustajat
Luokka
Turistiluokka
Saatavilla vain Economy-luokassa
Matkustajien määrä
Aikuiset
{{ adults }}
Lapset
{{ children }}
Pikkulapset
{{ infants }}
  • Vertaile:

Lufthansain lentotarjoukset

Etsi viime hetken tarjous tai edullinen Lufthansa-lento

Lufthansa
pe, 08.11 (HEL) Helsinki -> (ALC) Alicante
Suora
Lufthansa
pe, 15.11 (ALC) Alicante -> (HEL) Helsinki
Suora

Hinta löydetty 3 päivää sitten
Mistä 108 €
Lufthansa
pe, 01.11 (HEL) Helsinki -> (ALC) Alicante
Suora
Lufthansa
pe, 29.11 (ALC) Alicante -> (HEL) Helsinki
Suora

Hinta löydetty 4 päivää sitten
Mistä 117 €
Lufthansa
ma, 21.10 (HEL) Helsinki -> (DUB) Dublin
Suora
Lufthansa
su, 27.10 (DUB) Dublin -> (HEL) Helsinki
Suora

Hinta löydetty Eilen
Mistä 126 €
Lufthansa
to, 24.10 (HEL) Helsinki -> (DUB) Dublin
Suora
Lufthansa
su, 27.10 (DUB) Dublin -> (HEL) Helsinki
Suora

Hinta löydetty Eilen
Mistä 142 €
Lufthansa
to, 12.09 (HEL) Helsinki -> (ALG) Alger
Suora
Lufthansa
to, 03.10 (ALG) Alger -> (HEL) Helsinki
Suora

Hinta löydetty 15 päivää sitten
Mistä 142 €
Lufthansa
ke, 08.01 (HEL) Helsinki -> (LHR) Lontoo
Suora
Lufthansa
ke, 15.01 (LHR) Lontoo -> (HEL) Helsinki
Suora

Hinta löydetty 8 päivää sitten
Mistä 150 €
Lufthansa
ti, 17.09 (HEL) Helsinki -> (WRO) Wroclaw
Suora
Lufthansa
la, 21.09 (WRO) Wroclaw -> (HEL) Helsinki
Suora

Hinta löydetty 12 päivää sitten
Mistä 153 €
Lufthansa
pe, 25.10 (HEL) Helsinki -> (BUD) Budapest
Suora
Lufthansa
su, 27.10 (BUD) Budapest -> (HEL) Helsinki
Suora

Hinta löydetty 15 päivää sitten
Mistä 155 €
Miten saamme tässä näkemäsi tiedot? Huomaathan, että tarjoamme verkossa vertailupalvelua, ja kaikki sivustollamme näkyvät tiedot sekä hinnat palveluja ja/tai tuotteita koskien ovat kolmansia osapuolia edustavien kumppaniemme tarjoamia. Pyrimme parhaamme mukaan näyttämään sinulle ajankohtaista tietoa, mutta huomaathan, että emme ole vastuussa julkaistujen tietojen täydellisyydestä tai tarkkuudesta. Tarkistathan siis kaikki kumppaniemme sivustolla olevat ehdot huolellisesti ennen varauksen tekemistä. Tutustuthan käyttöehtoihimme saadaksesi lisätietoja. Lue lisää
Lentoyhtiö
Lufthansa
Lufthansa
Keskimääräinen luokitus
{{ rates }} / 5
Mitä mieltä olet lentoyhtiöstä Lufthansa?
Kiitos palautteestasi!

Tietoja yhtiöstä Lufthansa

Lufthansa on tarjonnut asiakkailleen lentoja ja laadukasta matkustusta kohta jo vuosisadan ajan. Lufthansan tarjonnasta löytyvät halvat lennot sekä monipuoliset ja tiheästi liikennöidyt yhteydet ympäri maailmaa mm. Eurooppaan, Yhdysvaltoihin, Australiaan ja Aasiaan. Lufthansa Group, johon kuuluvat Lufthansa, Germanwings, Swiss ja Austrian Airlines, kuljettaa vuosittain 104 miljoonaa matkustajaa. Yhtiön laivastoon kuuluu yli 600 lentokonetta kaikista eri kokoluokista. Lufthansan lennot Suomesta kulkevat muun muassa Helsingistä Berliiniin, Frankfurtiin ja Dusseldorfiin.

Käsimatkatavarat ja matkatavarat

Rajallisen matkustamotilan sekä matkustajien turvallisuuden takaamiseksi ja mukavuuden varmistamiseksi jokainen Economy- ja Premium Economy -luokan matkustaja saa ottaa matkustamoon yhden matkatavaran, joka saa olla kooltaan enintään 55 cm x 40 cm x 23 cm, jonka paino saa olla korkeintaan 8 kg. Business-luokassa matkustaja saa ottaa 2 kpl 8 kg:n painoista käsimatkatavaraa, joiden ulkomitat ovat enintään 55 cm x 40 cm x 23 cm. Lufthansa kuljettaa suuremmat käsimatkatavarat ruumassa osana matkustajan ilmaista matkatavarakiintiötä. Mikäli sallitun ilmaisen matkatavarakiintiön määrä ylittyy lukumäärältään, mitoiltaan ja/tai painoltaan, tästä peritään kiinteä lisämaksu.

Matkustamoon saa myös ottaa toisen pienen käsimatkatavaran, kuten käsilaukun tai laukun kannettavalle tietokoneelle. Se saa olla kooltaan enintään 30 x 40 x 10 cm. Matkustajalla voi olla yksi vauvankantoväline lasta kohden tai lapsen turvaistuin tai esimerkiksi tarvittavat apuvälineet, kuten rullatuoli tai ortopediset apuvälineet.

Matkustaja voi myös ostaa lisäpalveluja omia tarpeitaan vastaavasti.

Kaikkien lippujen kohdalla sovelletaan 32 kg maksimipainorajaa matkatavaran kohdalla palveluluokasta riippumatta. Urheiluvälineiden kuljetuksesta perittävä maksu riippuu lipussa olevasta matkatavarakiintiöstä ja muusta matkatavarasta. Jos matkustajalla on mukanaan enemmän matkatavaraa kuin matkatavarakiintiöön kuuluu, on ylimääräisestä matkavarasta maksettava rahtilisämaksu.

Mobiilipalvelujen etuja

Merkittävän lisän Lufthansan asiakkailleen tarjoamiin palveluihin tuovat myös uudet, kätevät app-sovellukset mobiililaitteille. Olipa kyseessä sitten iPhone, BlackBerry, Nokia, Android tai muu älypuhelin, Lufthansa tarjoaa juuri näille laitteille suunnitellun sovelluksen. Lufthansan appsilla voi varata lentoja, lisätä palveluja, tarkistaa reaaliaikaisesti jatkolentojen tietoja, kuten aikataulut ja terminaalikartat.  Sovelluksen voi ladata netistä iPhonelle Applen App Storesta, BlackBerrylle App Worldistä tai Windows-puhelimelle Google Play Storesta. Sovelluksen avulla matkustajan matkustusasiakirjat ovat aina tallessa puhelimella ja mobiilitarkastuskortin saa suoraan tekstiviestilinkkinä tai sähköpostiliitteenä kännykkään.

Matkustaja voi tehdä myös internet-lähtöselvityksen kiireettömästi ja jonottamatta tietokoneella tai matkapuhelimella.

Uutisia

Lufthansan Miles More -ohjelmaan liittymällä voi ansaita lentomaileja ja pisteitä lentämisen lisäksi esimerkiksi yöpymällä jossakin 3 500 hotellista, vuokraamalla auton, tekemällä ostoksia suurimmilla lentokentillä tai jopa kirjoittamalla hotelliarvosteluja.  Miles More -pisteitä voi käyttää hyväksi matkustukseen, ja ne tarjoavat erilaisia palkintoja ja rahanarvoisia lentotarjouksia.

Lufthansa tarjoaa matkustajilleen jälleen uuden matkustusluokan, jolla perusmatkaluokan voi päivittää seuraavaan luokkatasoon ja joka on hinnaltaan lähempänä Economya kuin Business-luokkaa. Uutta Premium Economy -luokkaa pääsee aluksi testaamaan valituilla reiteillä Münchenistä Tokyo Hanedaan, Hong Kongiin ja Shanghaihin. Helmikuusta lähtien se on saatavilla myös Seouliin, ja kesästä lähtien monille muille reiteille. Tämä luokka tarjoaa matkustajalle 50 prosenttia lisätilaa ja leveämmät, mukavammat istuimet. Lisäksi Premium Economy -matkustajat pääsevät nauttimaan tervetuliaisjuomasta, laadukkaasta henkilökohtaisesta virkistyspaketista ja yksilöllisesti valittavasta ruokamenusta posliiniastioista nautittuna.

Tilaa ilmaiseksi, niin saat uusimmat matkustuspäivitykset.
Klikkaa Salli, kun ilmoituksista kysytään.