Selaimesi on vanhentunut!

Lataa ajantasainen selain nähdäksesi tämän sivun oikein.

Päivitä selaimeni nyt

Vertailla Halvat lennot Icelandair

Valitut päivämäärät eivät välttämättä anna tuloksia COVID-19-viruksen vuoksi. Pyytäisimme vaihtamaan päivämääriä.
Valitse lähtö
  • Viimeisimmät haut
Valitse saapuminen
  • Viimeisimmät haut
{{ weekDay }}
{{ panel.label }}
Etsitkö yksisuuntaista lentoa?
{{ fromDate | dateToDayNumber }}

{{ fromDate | dateToMonthName }}

{{ fromDate | dateToDayName }}

{{ flexibleFromDateLabel }}
{{ option.label }}
?
{{ flexibleToDateLabel }}
{{ option.label }}
Luokka ja matkustajat
Luokka
Turistiluokka
Saatavilla vain Economy-luokassa
Matkustajien määrä
Aikuiset
{{ adults }}
Lapset
{{ children }}
Pikkulapset
{{ infants }}
  • Vertaile:

Icelandairin lentotarjoukset

Etsi viime hetken tarjous tai edullinen Icelandair-lento

Icelandair
su, 27.10 (HEL) Helsinki -> (KEF) Reykjavík
Suora
Icelandair
to, 31.10 (KEF) Reykjavík -> (HEL) Helsinki
Suora

Hinta löydetty 10 päivää sitten
Mistä 243 €
Icelandair
ke, 08.05 (HEL) Helsinki -> (NYC) New York
Suora
Icelandair
to, 16.05 (NYC) New York -> (HEL) Helsinki
Suora

Hinta löydetty 2 päivää sitten
Mistä 560 €
Icelandair
pe, 30.08 (HEL) Helsinki -> (NYC) New York
Suora
Icelandair
la, 07.09 (NYC) New York -> (HEL) Helsinki
Suora

Hinta löydetty 4 päivää sitten
Mistä 572 €
Icelandair
su, 13.10 (HEL) Helsinki -> (CHI) Chicago
Suora
Icelandair
su, 20.10 (CHI) Chicago -> (HEL) Helsinki
Suora

Hinta löydetty 11 päivää sitten
Mistä 598 €
Icelandair
ma, 03.06 (HEL) Helsinki -> (NYC) New York
Suora
Icelandair
pe, 07.06 (NYC) New York -> (HEL) Helsinki
Suora

Hinta löydetty 15 päivää sitten
Mistä 689 €
Icelandair
su, 23.06 (HEL) Helsinki -> (NYC) New York
Suora
Icelandair
su, 30.06 (NYC) New York -> (HEL) Helsinki
Suora

Hinta löydetty 11 päivää sitten
Mistä 705 €
Icelandair
ti, 04.06 (HEL) Helsinki -> (SEA) Seattle
Suora
Icelandair
la, 08.06 (SEA) Seattle -> (HEL) Helsinki
Suora

Hinta löydetty 7 päivää sitten
Mistä 719 €
Icelandair
ti, 29.10 (HEL) Helsinki -> (YYZ) Toronto
Icelandair
la, 28.12 (YYZ) Toronto -> (HEL) Helsinki

Hinta löydetty 11 päivää sitten
Mistä 726 €
Miten saamme tässä näkemäsi tiedot? Huomaathan, että tarjoamme verkossa vertailupalvelua, ja kaikki sivustollamme näkyvät tiedot sekä hinnat palveluja ja/tai tuotteita koskien ovat kolmansia osapuolia edustavien kumppaniemme tarjoamia. Pyrimme parhaamme mukaan näyttämään sinulle ajankohtaista tietoa, mutta huomaathan, että emme ole vastuussa julkaistujen tietojen täydellisyydestä tai tarkkuudesta. Tarkistathan siis kaikki kumppaniemme sivustolla olevat ehdot huolellisesti ennen varauksen tekemistä. Tutustuthan käyttöehtoihimme saadaksesi lisätietoja. Lue lisää
Lentoyhtiö
Icelandair
Icelandair
Keskimääräinen luokitus
{{ rates }} / 5
Mitä mieltä olet lentoyhtiöstä Icelandair?
Kiitos palautteestasi!

Tietoja yhtiöstä Icelandair

Icelandairilla lennettäessä käsimatkatavarat saavat kaikissa lentoluokissa painaa enintään kymmenen kiloa. Varsinaisten kahden sallitun käsimatkatavaran lisäksi matkustajalla saa olla mukanaan yksi pienikokoinen henkilökohtainen tavara kuten käsilaukku. Käsimatkatavaran suurimmat sallitut mitat ovat 55 cm x 40 cm x 20 cm ja kaikkien tavaroiden täytyy mahtua lentokoneen matkatavarahyllyihin tai matkustajan edessä olevan penkin alle. Käsimatkatavaroille on asetettu myös tiettyjä turvallisuuteen liittyviä rajoituksia. Kirjatun matkatavaran suurin sallittu määrä ja paino vaihtelevat matkustusluokan mukaan, mutta missä tahansa luokassa matkustava voi ottaa ilmaiseksi mukaansa ainakin yhden matkalaukun. Kaikissa lentoluokissa matkalaukun suurin sallittu koko on 158 cm. Saga-luokassa lentolipun hintaan sisältyy kaksi laukkua, joista kummankin suurin sallittu paino on 32 kg. Economy Comfort ja Economy-luokissa laukkuja saa olla kaksi ja niistä kumpikin voi painaa 23 kg. Saga Gold- ja Saga Silver -jäsenet saavat ottaa mukaansa yhden ylimääräisen laukun muun sallitun matkatavaran lisäksi ja sen painoraja määräytyy matkustusluokan mukaan. Ylimääräisen laukun lennolle voivat tuoda myös Islannissa myönnetyn Premium & Business Icelandair American Express -kortin haltijat, mutta heidän ylimääräinen laukkunsa saa painaa korkeintaan 23 kg.Sallittujen matkatavaroiden määrälle voi olla myös joitakin esimerkiksi tiettyjä reittejä koskevia poikkeuksia, jotka kannattaa tarkastaa lentoyhtiön verkkosivuilta.

Maksut ylimääräisistä matkatavaroista

Maksut mahdollisista ylimääräisistä tai liian painavista matkatavaroista voi maksaa lentokentän lähtöselvityksessä tai yhtiön verkkosivuston kautta. Euroopan alueen sisäisillä lennoilla maksu 1-23 kg painavasta ylimääräisestä laukusta on 44 euroa ja liian painavasta laukusta 38 euroa. Islannin ja Yhdysvaltojen tai Kanadan välisillä lennoilla maksu ylimääräisestä laukusta puolestaan on 100 euroa ja liian painavan laukun maksu 93 euroa. Euroopan ja Yhdysvaltojen tai Kanadan välisillä lennoilla, joilla tehdään välilasku Islannissa, maksu taas on ylimääräisestä laukusta 114 euroa ja liian painavasta laukusta 105 euroa.

Palvelut Icelandairin lennoilla

Economy-luokassa matkustajat voivat nauttia ilmaisia alkoholittomia juomia ja heillä on myös pääsy lentoyhtiön viihdejärjestelmään. Myös online-lähtöselvitys on käytössä lähes jokaisella lähtöportilla. Economy Comfort luokassa matkustava taas pääsee nauttimaan kaikista Economy-luokan eduista ja lisäksi matkustajalla on ennen matkaa pääsy etuoikeutettuun lähtöselvitykseen sekä lounge -tiloihin. Luokan istuimet sijaitsevat koneen etuosassa ja niin ruoka kuin juomakin ovat lennolla ilmaisia. Saga -luokassa, eli aivan matkustamon etuosassa matkustaville matkustajille tarjotaan Economy Comfort -luokan etujen lisäksi muun muassa drinkki ennen lentoa ja huolellisempaa palvelua kuin muiden luokkien matkustajille. Saga-luokassa matkustaville tarjolla on myös hienoja viinejä ja aterioita. Icelandair tarjoaa 2-11-vuotiaille lapsille ilmaisen ruuan kaikilla lennoillaan.

Tarjottavat erikoispalvelut

Icelandair tarjoaa lapsille esimerkiksi erilaisia värityskortteja sekä kyniä, mutta huomattavaa on, että sylilapselle lennon voi varata vasta, kun lapselle on annettu nimi. Sylilapsen kanssa matkustamista on pyritty helpottamaan niin, että lentokoneeseen on mahdollisuus tuoda alle kaksivuotiaalle lapselle lapsenistuin, mikäli lennolla on istumapaikkoja vapaana. Lapsen istumapaikan voi kuitenkin varmistaa Icelandairin lennoilla etukäteen ostamalla lastenlipun. Lastenistuinten osalta on syytä huomata, että hyväksytyille istuimille on asetettu tiettyjä rajoituksia. Lapset voivat matkustaa myös yksin Icelandairin lennoilla, mutta samalla lennolla mukana voi olla korkeintaan neljä yksinmatkustavaa lasta. Icelandair laskee yksinmatkustaviksi lapsiksi 5-11-vuotiaat, jotka matkustavat ilman yli 12-vuotiasta seuralaista. Huomioitavaa on, että aikuisen, joka voi todistaa henkilöllisyytensä ja suhteensa lapseen, on oltava mukana yksinmatkustavan lapsen lähtöselvityksessä. Myös lapsen vastaanottajan, jonka tiedot annetaan etukäteen lippua varatessa, henkilöllisyys varmennetaan.Lemmikit matkustavat Icelandairilla ruuman ilmastoidussa osastossa ja mukaan lennolle mahtuu korkeintaan neljä eläimen kuljetuslaatikkoa. Lemmikin kuljetus lennolla on varattava etukäteen ja kuljetuslaatikon maksimipaino lemmikin kanssa on 40 kg. Matkustamoon voi kuitenkin tuoda mukanaan opas-, pelastus- tai huumekoiran, jos varaus on tehty etukäteen. Opaskoiran on kuitenkin oltava kytketty ja käytettävä kuonokoppaa.Viimeisellä kuulla raskaana olevilla täytyy olla mukanaan korkeintaan kolme vuorokautta vanha lääkärintodistus, jotta he voivat matkustaa Icelandairin lennolla.

Saga Club

Icelandairin Frequent Flyer -ohjelma Saga Club tarjoaa jäsenilleen mahdollisuuden ansaita pisteitä Icelandairin reittilennoilta sekä yhtiön yhteistyöyhtiöiltä, eli Air Domestic- ja Air Iceland -yhtiöiltä sekä lukuisilta hotelleilta eri puolilla maailmaa. Säännöllisimmin lentävät Saga Clubin jäsenet voivat nousta Saga Silver - ja Saga Cold -jäseniksi lunastamalla pisteitään ja päästä näin osalliseksi entistä paremmista eduista. Saga Clubin etuina jäsenille tarjotaan muun muassa hotelli-, autonvuokraus- ja lentotarjouksia. Jäsenet saavat myös 2-15-vuotiaiden lasten lennoista 50 prosentin alennuksen.

Icelandair

Icelandair (FI/ICE)

Islannin kansallinen lentoyhtiö Icelandair on toiminut vuodesta 1937, alun perin nimellä Flugfelag Akureyrar. Yhtiö on Islannin suurin kuljetusyhtiö ja sen kotikenttä on Keflavíkin kansainvälinen lentoasema. Lentoyhtiön Icelandair halvat lennot ovat ainoa mahdollisuus lentää monia Islannin ja Euroopan välisiä reittejä ja lentoliput Icelandair -lennoille ovat helpot ja nopeat hankkia.

Tilaa ilmaiseksi, niin saat uusimmat matkustuspäivitykset.
Klikkaa Salli, kun ilmoituksista kysytään.