Selaimesi on vanhentunut!

Lataa ajantasainen selain nähdäksesi tämän sivun oikein.

Päivitä selaimeni nyt

Vertailla Halvat lennot Flybe

Valitut päivämäärät eivät välttämättä anna tuloksia COVID-19-viruksen vuoksi. Pyytäisimme vaihtamaan päivämääriä.
Valitse lähtö
  • Viimeisimmät haut
Valitse saapuminen
  • Viimeisimmät haut
{{ weekDay }}
{{ panel.label }}
Etsitkö yksisuuntaista lentoa?
{{ fromDate | dateToDayNumber }}

{{ fromDate | dateToMonthName }}

{{ fromDate | dateToDayName }}

{{ flexibleFromDateLabel }}
{{ option.label }}
?
{{ flexibleToDateLabel }}
{{ option.label }}
Luokka ja matkustajat
Luokka
Turistiluokka
Saatavilla vain Economy-luokassa
Matkustajien määrä
Aikuiset
{{ adults }}
Lapset
{{ children }}
Pikkulapset
{{ infants }}
  • Vertaile:
Lentoyhtiö
Flybe
Flybe
Keskimääräinen luokitus
{{ rates }} / 5
Mitä mieltä olet lentoyhtiöstä Flybe?
Kiitos palautteestasi!

Tietoja yhtiöstä Flybe

Pohjoismaista ja Baltian maista lähtevillä Flyben lennoilla matkustaja voi kuljettaa yhden käsimatkatavaralaukun lentokoneen matkustamossa. Käsimatkatavaran sallitut enimmäismitat ovat 55 x 40 x 20 cm ja enimmäispaino on 8 kg. Matkustajan tulee varmistaa, että myös laukun kädensijat ja renkaat mahtuvat näihin mittoihin.

Lähtöselvitettävien matkatavaroiden matkustajakohtaiset kiintiöt riippuvat lippuluokasta. New Economy -luokan matkustaja voi ottaa yhden 20 kg laukun ilmaiseksi. Jos matkatavaroita on kuitenkin enemmän, laukkujen määrän voi päivittää alennushintaan.

Jokainen ruumaan menevä yksittäinen matkatavara saa turvallisuussyistä painaa enintään 30 kg.

Plus-matkustajat voivat kuljettaa mukanaan 40 kiloa matkatavaroita kuluitta.

Essentials-matkustajat voivat maksaa matkatavaramaksut etukäteen edullisemmalla hinnalla kuin lentoasemalla. Sallittu matkatavaramäärä vaihtelee valitun vaihtoehdon mukaisesti. Pienen laukun vaihtoehdolla sallitaan yksi 15 kg laukku, keskikokoisen laukun vaihtoehdolla sallitaan yksi 20 kg laukku ja suurimman laukun vaihtoehdolla matkustaja voi ottaa kaksi matkatavaraa, joiden yhteispaino on enintään 40 kg.

Flybe veloittaa ylimääräisistä, kuten painorajan ylittävistä matkatavaroista, kiinteän hinnan 10 € / kg lentoa kohden.

Matkustaja saa kuljettaa yhdet lastenrattaat tai -vaunut ja yhden turvaistuimen jokaista lasta tai sylilasta kohden. Lastenrattaiden tai turvaistuinten kuljetuksesta ei peritä maksua.

Erikoismatkatavaroita voidaan kuljettaa lennoilla Suomen ja Viron välillä hintaan 20 euroa / tavara lentoa kohden. Kuljetus riippuu tarjolla olevasta tilasta ja painosta eikä erikoismatkatavara kuulu matkustajan sallittuun matkatavaramäärään. Golfvälineiden ja suksien kuljetuksen voi varata 24 tunnin kuluttua lentojen varaamisesta, ja niiden kuljetuksen määrälle on lentokohtainen kiintiö.  Surffilautoja, polkupyöriä, kalastus- ja sukelluslaitteita sekä suurempia soittimia voidaan kuljettaa ruumassa vain, jos lennolla on tilaa.

Flybe tarjoaa monipuolisesti vaihtoehtoja erilaisten matkustajien tarpeisiin

Just fly -vaihtoehto on aina edullisin peruspaketti ja siihen voi ostaa halutessaan lisäpalveluja. Get more -vaihtoehdolla matkustaessaan voi kerralla varata lennot ja tarpeellisimmat lisäpalvelut New Economy -hinnalla. New Economy sisältää yhden 20 kg painoisen, ruumaan menevän matkatavaran. New Economy -varauksella voi myös varata istuimen ja lisää jalkatilaa lisämaksusta tai muuttaa lentoa ja reittiä ilman muutosmaksua.

All in -vaihtoehto tarjoaa nimensä mukaisesti kattavasti palveluja matkan alusta loppuun. Tämä Plus-palvelu sisältää käsimatkatavaran lisäksi mahdollisuuden yhden tietokonelaukun mukaan ottamiseen, istuinpaikan vapaan valinnan myös lisäjalkatilaa tarjoavista paikoista veloituksetta ja lentojen ja reittien vaihtamisen tarvittaessa ilmaiseksi. Lisäksi Plus-matkustaja voi kentällä odotellessaan hyödyntää yhtiön lounge-tiloja ja saa lennoilla välipalan maksutta.

Flyben ja Finnairin yhteistyön ansiosta matkustajat voivat liittyä kanta-asiakasohjelman jäseniksi. Finnair Plus -jäseninä kaikki Flybe-matkustajat voivat kerätä pisteitä Flyben lennoilla Suomessa, Virossa tai Ruotsissa. Lentopisteitä voi käyttää hyväkseen kaikilla lennoilla edellä mainituissa maissa.

Flybe

Flybe (BE/BEE)

Flybe eli Flybe Group plc. on brittiläinen halpalentoyhtiö, joka aloitti toimintansa alun perin nimellä Jersey European Airways vuonna 1979. Se nimettiin uudelleen myöhemmin British Europeaniksi ja sittemmin vuonna 2002 Flybeksi. Halvat lennot tarjoava Flybe on eräs Euroopan nopeimmin kasvavista, yksityisistä ja alueellisista halpalentoyhtiöistä. Halpoja lentoja tarjoavan Flyben reitteihin kuuluu nykyään 108 reittivaihtoehtoa ja yli 2 500 valittavaa lentoa joka viikko ympäri Eurooppaa. Flybe lennättää vuosittain yli 7 miljoonaa matkustajaa. Se on monipuolistanut lentoreittien valikoimaansa joka vuosi uusiin kohteisiin Isossa-Britanniassa ja Manner-Euroopassa ja lisännyt lentojen määrää useille päivittäisille reiteilleen jatkuvan kasvun vauhdittamiseksi.

Tilaa ilmaiseksi, niin saat uusimmat matkustuspäivitykset.
Klikkaa Salli, kun ilmoituksista kysytään.