Selaimesi on vanhentunut!

Lataa ajantasainen selain nähdäksesi tämän sivun oikein.

Päivitä selaimeni nyt

Vertailla Halvat lennot Finnair

Valitut päivämäärät eivät välttämättä anna tuloksia COVID-19-viruksen vuoksi. Pyytäisimme vaihtamaan päivämääriä.
Valitse lähtö
  • Viimeisimmät haut
Valitse saapuminen
  • Viimeisimmät haut
{{ weekDay }}
{{ panel.label }}
Etsitkö yksisuuntaista lentoa?
{{ fromDate | dateToDayNumber }}

{{ fromDate | dateToMonthName }}

{{ fromDate | dateToDayName }}

{{ flexibleFromDateLabel }}
{{ option.label }}
?
{{ flexibleToDateLabel }}
{{ option.label }}
Luokka ja matkustajat
Luokka
Turistiluokka
Saatavilla vain Economy-luokassa
Matkustajien määrä
Aikuiset
{{ adults }}
Lapset
{{ children }}
Pikkulapset
{{ infants }}
  • Vertaile:

Finnairin lentotarjoukset

Etsi viime hetken tarjous tai edullinen Finnair-lento

Finnair
ma, 08.07 (HEL) Helsinki -> (STO) Tukholma
Suora
Finnair
ti, 08.10 (STO) Tukholma -> (HEL) Helsinki
Suora

Hinta löydetty 5 päivää sitten
Mistä 74 €
Finnair
la, 20.07 (HEL) Helsinki -> (OUL) Oulu
Suora
Finnair
su, 21.07 (OUL) Oulu -> (HEL) Helsinki
Suora

Hinta löydetty 2 päivää sitten
Mistä 113 €
Finnair
pe, 06.09 (OUL) Oulu -> (HEL) Helsinki
Suora
Finnair
la, 21.09 (HEL) Helsinki -> (OUL) Oulu
Suora

Hinta löydetty 5 päivää sitten
Mistä 115 €
Finnair
ti, 09.07 (OUL) Oulu -> (HEL) Helsinki
Suora
Finnair
to, 11.07 (HEL) Helsinki -> (OUL) Oulu
Suora

Hinta löydetty 8 päivää sitten
Mistä 116 €
Finnair
pe, 19.07 (HEL) Helsinki -> (RVN) Rovaniemi
Suora
Finnair
ma, 22.07 (RVN) Rovaniemi -> (HEL) Helsinki
Suora

Hinta löydetty 14 päivää sitten
Mistä 117 €
Finnair
to, 18.07 (HEL) Helsinki -> (OSL) Oslo
Suora
Finnair
la, 20.07 (OSL) Oslo -> (HEL) Helsinki
Suora

Hinta löydetty 13 päivää sitten
Mistä 118 €
Finnair
ti, 09.07 (HEL) Helsinki -> (RVN) Rovaniemi
Suora
Finnair
pe, 12.07 (RVN) Rovaniemi -> (HEL) Helsinki
Suora

Hinta löydetty 8 päivää sitten
Mistä 121 €
Finnair
ti, 02.07 (HEL) Helsinki -> (RVN) Rovaniemi
Suora
Finnair
pe, 05.07 (RVN) Rovaniemi -> (HEL) Helsinki
Suora

Hinta löydetty 14 päivää sitten
Mistä 128 €
Miten saamme tässä näkemäsi tiedot? Huomaathan, että tarjoamme verkossa vertailupalvelua, ja kaikki sivustollamme näkyvät tiedot sekä hinnat palveluja ja/tai tuotteita koskien ovat kolmansia osapuolia edustavien kumppaniemme tarjoamia. Pyrimme parhaamme mukaan näyttämään sinulle ajankohtaista tietoa, mutta huomaathan, että emme ole vastuussa julkaistujen tietojen täydellisyydestä tai tarkkuudesta. Tarkistathan siis kaikki kumppaniemme sivustolla olevat ehdot huolellisesti ennen varauksen tekemistä. Tutustuthan käyttöehtoihimme saadaksesi lisätietoja. Lue lisää
Lentoyhtiö
Finnair
Finnair
Keskimääräinen luokitus
{{ rates }} / 5
Mitä mieltä olet lentoyhtiöstä Finnair?
Kiitos palautteestasi!

Tietoja yhtiöstä Finnair

Tämä eräs Euroopan suosituimmista lentoyhtiöistä on tarjonnut lentoja ja laadukasta matkustusta kohta jo vuosisadan ajan. Finnairin tarjonnasta löytyvät halvat lennot sekä monipuoliset ja tiheästi liikennöidyt yhteydet Eurooppaan, Yhdysvaltoihin ja Aasiaan. Lähes 9 miljoonaa matkustajaa lentää Finnairilla vuosittain. Yhtiön laivastoon kuuluu yli 60 lentokonetta sekä useita vuokrakoneita.

Suomen valtio omistaa Finnair Oyj:n osakkeista 55,8 prosenttia. Muut osakkeet jakautuvat julkisyhteisöjen, rahoitus- ja vakuutuslaitosten, yksityisten yritysten ja kotitalouksien kesken.

Käsimatkatavarat ja matkatavarat

Rajallisen matkustamotilan sekä matkustajien turvallisuuden takaamiseksi ja mukavuuden varmistamiseksi jokainen matkustaja saa ottaa matkustamoon yhden matkatavaran, joka saa olla kooltaan enintään 56 cm x 45 cm x 25 cm. Tämän lisäksi matkustaja ottaa matkustamoon pienen käsilaukun tai esimerkiksi pienen laukun kannettavaa tietokonetta varten. Näiden yhteispaino saa olla korkeintaan 8 kg. Business-luokassa matkustaja saa ottaa 2 käsimatkatavaraa, joiden ulkomitat ovat enintään 56 cm x 45 cm x 25 cm ja yhteispaino on enintään 10 kg.

Lisäksi koneeseen saa tuoda tarvittaessa kävelykepin, kyynärsauvat tai vastaavat kävelyä helpottavat apuvälineet. Urheiluvälineiden kuljetuksesta perittävä maksu riippuu lipussa olevasta matkatavarakiintiöstä ja muusta matkatavarasta. Jos lippu esimerkiksi oikeuttaa yhden matkatavaran ilmaiseen kuljetukseen ja mukana on lisäksi hiihto- tai golfvarusteet, peritään niiden kuljetuksesta lisämaksu. Jos matkustajalla on mukanaan enemmän matkatavaraa kuin matkatavarakiintiöön kuuluu, on ylimääräisestä matkavarasta maksettava lisämaksu. Matkatavaroiden enimmäismäärä on 10 kpl.

Finnair Plus -jäsenet voivat myös käyttää palkintopisteitään lisämatkatavaramaksujen maksamiseen.

Mobiilipalvelujen etuja

Lisäetua Finnairin asiakkailleen tarjoamiin palveluihin tuo myös uusi app-sovellus mobiililaitteille. Finnairin appsilla voi esimerkiksi säilyttää matkustusasiakirjat kätevästi puhelimessa ja tarkistaa jatkolentojen tietoja, kuten aikataulut ja terminaalikartat. Mobiilitarkastuskortti avataan tekstiviestin tai sähköpostin mukana tulevasta linkistä mobiiliselaimessa tai Passbook-sovelluksessa (iPhone, jossa iOS6 tai uudempi). Passbookissa mobiilitarkastuskortti voidaan avata myös sähköpostin liitetiedostosta. Sovelluksen voi ladata netistä iPhonelle Applen App Storesta.

Matkustaja voi tehdä internet-lähtöselvityksen kätevästi tietokoneella tai matkapuhelimella.

Finnair voi myös hoitaa lähtöselvityksen automaattisesti matkustajan puolesta, kun matkapuhelinnumero on lisätty Finnair Plus -profiilitietoihin tai matkaa ostettaessa. Tällöin lähtöselvitysvahvistuksen ja tarkastuskortin saa suoraan puhelimeen tekstiviestinä, jossa on istuinpaikan numero ja linkki mobiilitarkastuskorttiin.

Uutisia

Economy Comfort -paketilla voit räätälöidä matkasta entistä mukavamman. Pakettiin kuuluu muun muassa Priority-koneeseennousu ja poistuminen, mukavampi niskatuki, enemmän jalkatilaa ja henkilökohtainen virkistyspaketti, joka sisältää esimerkiksi silmäsuojan, korvatulpat ja sukat. Uudet Economy Comfort -istuinpaikat economy-luokan etuosassa tekevät kaukolennosta entistäkin miellyttävämmän.

Tammikuusta 2015 kaukolentojen Business-luokassa alkoi uusi Signature Menu -ruokalistasarja. Menut ovat suomalaisten Michelin-ravintoloiden keittiömestareiden suunnittelemia, ja ne tarjoavat mahdollisuuden tutustua erilaisiin Pohjolan ja Aasian makumaailmoihin.

Finnair

Finnair (AY/FIN)

Finnair on eräs maailman vanhimmista, edelleen toiminnassa olevista lentoyhtiöistä. Finnair perustettiin jo vuonna 1923. Viime vuosina Finnairin strategiaan on kuulunut olennaisena osana yhtiön aseman vahvistaminen Aasian-markkinoilla ja erityisesti Euroopan ja Aasian välisessä liikenteessä. Kaukolentojen reittiliikennekohteita on 14 ja kaukoliikennelaivasto koostuu 15 laajarunkokoneesta. Finnair lennättää asiakkaitaan sinivalkoisin siivin 70 kohteeseen kotimaassa, Euroopassa, Aasiassa ja Pohjois-Amerikassa. Lisäksi liikennöintiin kuuluvat lomalennot 60 eri kohteeseen, jotka vaihtelevat matkanjärjestäjien ohjelmien ja liikennekausien mukaan.

Tilaa ilmaiseksi, niin saat uusimmat matkustuspäivitykset.
Klikkaa Salli, kun ilmoituksista kysytään.