Haluamme tarjota sinulle parhaan mahdollisen kokemuksen, joten käytämme evästeitä. Lue lisää evästeistämme tai asetustesi muuttamisesta.

Lento Italia

  • Vertaile:

Hae lentoja kohteeseen Italia

Vertaile nopeasti lentotarjouksia kohteeseen Italia ja löydä parhaiten itsellesi sopiva lentomatka. Jetcost mahdollistaa vaivattoman hintavertailun: syötä lähtöasema, pääteasema ja päivämäärät lennolle kohteeseen Italia, niin hakukoneemme näyttää kaikki kriteerejäsi vastaavat tarjoukset muutamassa sekunnissa. Varaa edullinen lentosi kohteeseen Italia apunasi Jetcost, joka vertailee edullisten lentojen hintoja vain yhdellä klikkauksella.

Älä menetä tilaisuuttasi löytää sinulle oikeaa lippua tuhansien lentotarjousten joukosta maahan Italia. Jetcost vertailee saatavilla olevien lentojen hintoja ja auttaa sinua löytämään halvimman lennon ilmaiseksi. Löydä halpoja lentoja maahan Italia ja varaa paras halpa lento.

Löydä sopiva lento kohteeseen Italia

Etsitkö tietyn lentoyhtiön tarjoamaa lentoa? Vai haluaisitko asettaa lentojesi hinnoille tarkan budjetin? Jetcost-palvelussa voit tehdä tämän ja paljon muuta. Vertaile lentojen hintoja tuhansien tarjousten joukosta, huippulentoyhtiöiltä ja matkatoimistoilta. Valitse kriteerisi vapaasti: onko määränpäässäsi monia lentokenttiä, joista haluaisit valita itsellesi sopivimman? Käytä oikeaa suodatinta, niin saat itsellesi sopivimmat tulokset.

Haluatko lentää vain tietyllä lentoyhtiöllä? Valitse se hakutuloksista ja suodata tulokset mielesi mukaan vain sekunneissa. Ei enää ajanhaaskausta: Jetcost antaa sinun verrata lentoja, jotta löydät niistä itsellesi sopivimman ja säästät rahaa!

Suosituimmat reittihaut

Helsinki - Pisa 138 €
Helsinki - Milano (MXP) 123 €
Lappeenranta - Milano 63 €
Helsinki - Olbia 187 €
Helsinki - Genoa 177 €
Helsinki - Milano 124 €
Helsinki - Napoli 136 €
Helsinki - Firenze 176 €
Helsinki - Verona 198 €
Helsinki - Rooma 120 €
Helsinki - Venetsia (VCE) 157 €
Helsinki - Rooma (FCO) 130 €
Helsinki - Bologna 133 €
Helsinki - Catania 183 €

Viimeisimmät haut lennolle Italia

Oulu - Rooma 294 €
Lappeenranta - Milano (BGY) 191 €
Oulu - Milano 297 €
Tampere - Rooma (FCO) 503 €
Helsinki - Bari 296 €
Vaasa - Rooma 298 €
Tampere - Palermo 914 €
Kuopio - Milano (MXP) 371 €
Vaasa - Milano (LIN) 277 €
Oulu - Rooma (FCO) 425 €
Lappeenranta - Rooma (FCO) 441 €
Helsinki - Rimini 259 €
Helsinki - Rooma (CIA) 140 €
Rovaniemi - Verona 437 €
Turku - Bologna 352 €
Tilaa ilmaiseksi, niin saat uusimmat matkustuspäivitykset.
Klikkaa Salli, kun ilmoituksista kysytään.