Selaimesi on vanhentunut!

Lataa ajantasainen selain nähdäksesi tämän sivun oikein.

Päivitä selaimeni nyt

Verkkosivuston käyttöehdot 

Tervetuloa sivustolle www.jetcost.com, joka kuuluu Blue SAS:lle (viitataan myöhemmin sanoilla "Blue SAS", "me", "meidän"), Ranskan lainsäädännön alaiselle yritykselle, joka kuuluu Lastminute.com-konserniin ja on rekisteröity Pariisin kaupparekisteriin numerolla RCS 490 641 354 ja jonka rekisteröity toimipaikka on osoitteessa 75, boulevard Haussmann - 75008 Pariisi, Ranska. 

Tämä verkkosivusto ("Verkkosivusto") tarjoaa loppukäyttäjille ("Käyttäjä(t)" ja/tai "Kuluttaja(t)") mahdollisuuden saada tietoja ja vertailla lentojen, hotellimajoitusten ja autonvuokrauksen palveluntarjoajien hintoja ("Palvelu(t)"). 

Blue SAS pidättää oikeuden muuttaa näitä Käyttöehtoja ilman erillistä ilmoitusta silloin, kun tällaiset muutokset ovat tarpeen markkinaolosuhteiden muutosten, oikeudellisen tai sääntelykehyksen muutosten tai Blue SAS:n ja/tai Blue SAS:n, muiden Lastminute.com-konserniin kuuluvien yhtiöiden ja/tai niiden kumppaneiden sivustoilla olevien palveluiden tarjoamiseen liittyvien riskitekijöiden muuttumisen vuoksi. 

Huomaa, että verkkosivuston ja sen vapaasti käytettävissä olevien toimintojen käyttö edellyttää näiden verkkosivuston Käyttöehtojen ("Käyttöehdot") hyväksymistä. 

Nämä Käyttöehdot koskevat verkkosivustoa ja kaikkea palvelun tarjoamiseen käytettävää tietoa, tekstiä, grafiikkaa ja muuta materiaalia ("Sisältö").

1. Käyttöehtojen hyväksyminen

Lue tämä asiakirja huolellisesti ennen palveluun rekisteröitymistä ja sen käyttöä. Käyttäjä sitoutuu palvelun käytön aloittamisesta lähtien noudattamaan seuraavia Käyttöehtoja ja takaa olevansa vähintään 18-vuotias. Jos et halua sitoutua näihin Ehtoihin tai jos et ymmärrä niitä, pyydämme sinua olemaan rekisteröitymättä tai käyttämättä tätä palvelua.

2. Palvelun kuvaus

Verkkosivustonsa tai kumppaneidensa sivustojen kautta Blue SAS tarjoaa kolmannen osapuolen mainostajien (mainosverkosto, lentoyhtiöt tai online-matkatoimistot, hotellit tai hotelliketjut ja autonvuokrausyritykset) tarjoaman lentojen, hotellimajoitusten ja online-autovuokraamojen maksullisen vertailupalvelun.

Tämä verkkosivusto hakee reaaliajassa voimassa olevat tarjoukset eri matkoja, hotellimajoituksia ja/tai autonvuokrauspalveluita tarjoavilta sivustoilta ja näyttää tulokset heti käyttäjälle. Näin käyttäjä pääsee tietokantaan, jossa saatavilla olevat lennot, hotellit ja autot sekä valittuihin reitteihin tai palveluihin liittyvät ominaisuudet ja hinnat näkyvät kätevästi. Käyttäjällä on palvelun kautta suora pääsy kolmansien osapuolten ehdottamiin tarjouksiin sekä muihin palveluihin, tuotteisiin jne. On huomattava, että Blue SAS:lla ei julkaisijana, joka ehdottaa tarjouksia, ole mitään roolia   käyttäjän pyytämiä palveluita, tuotteita ym. koskevien sopimusten tekemisessä.

Blue SAS tarjoaa myös lentotarjousten Premium-haku- ja vertailupalvelun ("Premium-haku- ja vertailupalvelu"), jonka avulla käyttäjä voi verrata Blue SAS:n suoraan valitsemien kolmansien osapuolten tarjouksia tekemänsä haun perusteella. Käyttäjä voi jopa ennen haun aloittamista tai myöhemmin vastaavan ponnahdusikkunan ("Vertaile kumppaneita") kautta päättää vertailla lentotarjouksia kahden tai useamman Blue SAS:n valitseman kolmannen osapuolen välillä. Vertailun tulokset näkyvät erillisellä verkkosivulla, joka avautuu heti, kun käyttäjä on valinnut ja/tai vahvistanut edellä mainitut kolmannen osapuolen kumppanit.

Joissakin tuotteen "Hotelli" tapauksissa vertailupalvelun tarjoaa Bravometa CH SA, rekisterinumero CHE-357 283 222, rekisteröity toimipaikka Vicolo dei Calvi 2 – 6830 Chiasso, Sveitsi ("Bravometa"). Näiden "Hotelli"-tuotteiden vertailupalvelun tarjoaa käyttäjälle Bravometa white label -sopimuksella tai osana Bravometan ja Blue SAS:n välistä mainossopimusta, joten sillä ei näin ollen ole mitään roolia käyttäjän pyytämän hotellimajoitussopimuksen tekemisessä. Blue SAS ei julkaisijana, joka ehdottaa Bravometan tarjouksia, ole vastuussa Bravometan julkaisemien tietojen täydellisyydestä tai oikeellisuudesta, eikä se ole vastuussa käyttäjän pyytämästä Bravometa-palvelusta.

Pyydämme käyttäjää huomioimaan, että tuotteet ja palvelut, joihin käyttäjällä on pääsy verkkosivustomme kautta, ovat ammattimaisten kumppaneidemme tarjoamia, joko suoraan (esimerkiksi lentoyhtiöt, hotellit ja autonvuokraus) tai välillisesti (esimerkiksi matkatoimistot) ulkoisten verkkosivustojen kautta, joille käyttäjä ohjataan, kun hän on valinnut tietyn tarjouksen. Siksi, ennen kuin teet varauksen, pyydämme sinua huolellisesti tarkistamaan kyseisen ammatinharjoittajan sivustolta kaikkien tarjousten, joihin pääset sivustomme kautta, yksityiskohdat ja ehdot.

Jos päätät käyttää ja/tai hyödyntää niitä, niiden käyttöä säätelevät vain riippumattomat käyttöehdot tai muut vastaavat tällaisten kolmansien osapuolten toimittamat asiakirjat. 

Blue SAS ei tarjoa minkäänlaista takuuta eikä ole vastuussa muiden verkkosivustojen tarjoamista palveluista, tuotteista, sisällöstä tai tavasta, jolla nämä kolmannet osapuolet käsittelevät käyttäjien henkilötietoja. Blue SAS ei ole matkatoimisto eikä matkanjärjestäjä. Emme tarjoa neuvontapalveluja päätösten ja/tai toimien tueksi. Emme ole osapuolia sopimuksissa, joita käyttäjä voi tehdä kolmansien osapuolten kanssa käyttäessään Blue SAS:n vertailupalvelua.

Siksi käyttäjän on ostettuun palveluun liittyvän valituksen yhteydessä otettava suoraan yhteyttä palveluntarjoajaan. 

3. Pääsy palveluun ja sen käyttö 

Käyttäjä sitoutuu hyödyntämään palvelua ainoastaan lentojen, hotellien, autojen ja muiden palveluiden hintojen vertailuun varausten tekemiseksi tai matkan järjestämiseksi. Lentoja, hotelleja ja/tai autoja voidaan hakea seuraavilla kriteereillä: lähtökaupunki/-lentokenttä, kohdekaupunki/-lentokenttä, lähtö- ja saapumispäivä, aikuisten ja alaikäisten lukumäärä tai noutopaikka (autonvuokrauksen osalta).

Palvelun käyttö on sallittu vain henkilökohtaisiin ja ei-kaupallisiin tarkoituksiin. Seuraavat toiminnot ovat kiellettyjä ilman Blue SAS:n kirjallista lupaa:

  • Palvelun käyttö manuaalisesti tai automaattisesti muuhun kuin henkilökohtaiseen käyttöön (kaupallinen tai hakuindeksointi);

  • Et saa kopioida, jäljentää, monistaa, muuttaa, hyväksikäyttää, myydä, vaihtaa tai jälleenmyydä palvelun sisältöä; käyttää ohjelmistoja tai muita keinoja, jotka voivat tahallisesti tai muutoin heikentää tai estää palvelun normaalin toiminnan (esimerkiksi aiheuttaa ylikuormituksen tietokoneillemme tai muille laitteillemme, jotka mahdollistavat pääsyn palveluun);

  • Kiellettyä on myös yrittää rikkoa tai kiertää rajoituksia, jotka koskevat robottien käytön tai muiden palvelun turvatoimien poissulkemista;

  • Et saa yrittää muokata, kääntää, muuttaa, purkaa, purkaa osiin tai purkaa koodausta palvelun yhteydessä käyttämästämme ohjelmistosta;

  • On myös kiellettyä käyttää palvelua laittomaan, haitalliseen tai epäasianmukaiseen tarkoitukseen (esimerkiksi henkilötietojen keräämiseen ja säilyttämiseen).

Jos saamme tietää kielletyistä toiminnoista ja/tai tunnemme olomme uhatuksi ja/tai näemme käyttäjän uhkaavan palvelua, muita asiakkaita ja kolmansia osapuolia, voimme oman harkintamme mukaan keskeyttää, kieltää tai lopettaa käyttäjän pääsyn ilman erillistä ilmoitusta tai velvollisuutta sekä ryhtyä oikeustoimiin kyseistä käyttäjää vastaan.

4. Hinnan osatekijät ja lisämaksujen mahdollisuus

Ehdotetut lennot, jotka täyttävät käyttäjän määrittämät kriteerit (matka, päivämäärät, yhteyksien määrä jne.), järjestetään edullisimmasta lennosta kalleimpaan lentoon (nousevassa järjestyksessä). Toinen mahdollinen käyttäjän valitsema luokittelukriteeri on matkan kokonaiskesto lähtölentokentältä saapumislentokentälle laskeutumiseen asti ("Kesto"). Oletusarvoinen järjestysperuste on "Suositeltu"-kriteeri, joka lajittelee tulokset parhaan lentoajan (välilaskut mukaan lukien) ja lipun hinnan välisen suhteen mukaan. Luokittelukriteeriä voidaan muuttaa käyttäjän valintojen mukaan suodattimilla, joiden avulla voit rajoittaa haun vain tiettyihin tarjouksiin (kuten välilaskujen määrä, hintahaarukka, kesto, aikavalinta, lentokenttien valinta jne.). Sivustollamme verratut tarjoukset eivät ole kattavia, ja niissä näkyvät kumppaneidemme ehdottamat tarjoukset. Sivustollamme näkyvät hinnat sisältävät kaikki välttämättömät kustannukset ja summat henkilöä kohti, mukaan lukien verot (esimerkiksi matkailu- ja lentokenttäverot), pois lukien kustannukset lisäpalveluista (oheispalveluista), jotka käyttäjä voi valita kolmannen osapuolen palveluntarjoajan verkkosivustolla. Kolmansien osapuolten palveluntarjoajat toimittavat Blue SAS -verkkosivustolla näkyvien palveluiden hinnat ja ominaisuudet IT-työkalujen kautta. Koska emme voi sulkea pois siirron viiveitä tai teknisiä vikoja, tarkista ne aina palveluntarjoajan verkkosivustolta ennen kuin jatkat ostamista

Palveluntarjoajat voivat tarjota maksullisia lisäpalveluja, kuten vakuutuksia. Lentoyhtiöt voivat myös veloittaa lisämaksuja tietyistä palveluista, kuten istumapaikkojen valinnasta, tarkastuskortin muokkaamisesta lentokentällä ja erityisten matkatavaroiden kuljettamisesta. Nämä lisämaksut eivät sisälly hintaan.

Tarjouksiin voidaan soveltaa erityisiä hinnoittelusääntöjä, kuten peruutus- ja muokkauskäytäntöjä, jotka vaihtelevat lipun mukaan. Lippujen hinnat ja erityisehdot voivat vaihdella lentoyhtiön mukaan. Tästä syystä pyydämme sinua tarkistamaan lentosi hintaehdot palveluntarjoajan verkkosivustolta.

Ehdotetut hotellitarjoukset, jotka täyttävät käyttäjän antamat parametrit (kaupunki, päivämäärät, majoittujien määrä jne.), näytetään eri kriteerien mukaisesti (mukaan lukien suosio, alin hinta, korkein hinta, etäisyys, arvio ja alennus). Tulokset luokitellaan oletuksena "suosion" mukaan, joka määräytyy kolmen kriteerin perusteella: hotellien/majoituskohteiden suosio (hotellit/majoituskohteet, joita varataan eniten kumppaneidemme varaussivustoilla), arvostelujen määrä (asiakkaiden näihin hotelleihin/majoituskohteisiin jättämien julkisten arvostelujen määrä) ja sisällön laatu (yksityiskohtaisen kuvauksen ja kuvien määrä kunkin hotellin/majoituskohteen osalta). Ilmoitamme aina, kun se on mahdollista, sisältyykö aamiainen julkaistuun hintaan ja/tai sisältyykö siihen peruutusmahdollisuus ilman maksua/sanktiota. Tarkat peruutusehdot ja -maksut julkaistaan joka tapauksessa palveluntarjoajan verkkosivustolla. Lisäksi tarjoamme käyttäjälle niin kutsutut "pääsuodattimet", joiden avulla voit piilottaa tai valita vain tiettyjä tarjouksia (kuten budjetti, hotelli-/majoitustyyppi, luokittelu, etäisyys käyttäjän valitseman kaupungin keskustasta jne.), sekä "lisäsuodattimet", joiden avulla voit lisätä hotellin/majoituksen tarjoamiin lisäpalveluihin liittyviä hakuparametrejä. Sivustollamme verratut tarjoukset eivät ole kattavia ja edustavat kumppaneidemme tarjouksia.

Ehdotetut vuokratarjoukset, jotka täyttävät käyttäjän antamat parametrit (paikka, nouto- ja palautusaika), luokitellaan halvimmasta kalleimpaan (hinnat nousevassa järjestyksessä). Lisäksi tarjoamme käyttäjälle suodattimia, joiden avulla hän voi piilottaa tai valita vain tiettyjä tarjouksia (kuten yhteistyökumppaneita, auton ominaisuuksia, hintaluokan jne.). Sivustollamme verratut tarjoukset eivät ole kattavia ja edustavat kumppaneidemme tarjouksia.

5. Sivuston käyttö  

Käyttäjä voi vapaasti vierailla sivustolla ja hyödyntää sen ominaisuuksia henkilökohtaisiin ja ei-kaupallisiin tarkoituksiin. Käyttämällä Blue SAS:n tarjoamaa vertailupalvelua käyttäjä hyväksyy ja vakuuttaa toiminnan olevan tarkoitettu ainoastaan henkilökohtaisiin tarkoituksiin.

Käyttäjällä ei ole oikeutta muokata, käyttää uudelleen, kopioida, jakaa, lähettää, jäljentää, julkaista, sallia lisenssi tai käyttö, luoda johdannaisteoksia tai -toimintaa, siirtää tai myydä tai missään tapauksessa käyttää kaupallisesti tai ei-henkilökohtaiseen käyttöön tietoja, uutisia, sisältöä, ohjelmistoja ja järjestelmiä tai tuotteita, jotka käyttäjä on hankkinut tai asettanut saataville verkkosivuston ja palvelun käytön kautta.

Hyödyntääkseen sivuston toimintoja käyttäjällä on oltava Internet-yhteys, joka on hankittava omakustanteisesti luotettavalta palveluntarjoajalta. Blue SAS ei ole vastuussa käyttäjän laitteille aiheutuneista vahingoista, jotka johtuvat suoraan tai epäsuorasti Internet-yhteydestä.

6. Käytäntöjä koskevat säännöt

Käyttäjä sitoutuu käyttämään sivustoa, sen ominaisuuksia ja palvelua laillisiin tarkoituksiin ja näiden Käyttöehtojen mukaisesti. Käyttäjä sitoutuu erityisesti olemaan lähettämättä tai levittämättä sivuston ja sen toimintojen kautta laitonta, halventavaa, karkeaa, siveetöntä, loukkaavaa tai häiritsevää sisältöä tai käyttämättä sivustoa ja sen toimintoja suorittaakseen toimia, jotka voivat vahingoittaa Blue SAS:n imagoa ja mainetta tai aiheuttaa muita menetyksiä tai vahinkoja Blue SAS:lle.

Lisäksi käyttäjä sitoutuu olemaan lähettämättä mainosmateriaalia, ei-toivottuja ja/tai ei-pyydettyjä viestejä, jotka voisivat kolmansien osapuolten kautta häiritä sivuston toimintaa.

7. Immateriaalioikeudet

Käyttäjä ymmärtää ja hyväksyy, että kaikki tiedot, data, ohjelmisto, sisältö, musiikki, äänet, valokuvat ja kuvat, videot ja mikä tahansa muu sisältö verkkosivustolla ("Sisältö") ovat yksinomaan Blue SAS:n ja/tai sen lisenssin myöntäjien omaisuutta. 

Näiden Käyttöehtojen kohdan 5 mukaisesti käyttäjällä ei ole mitään oikeuksia sisältöön ja/tai verkkosivustoon, vaan käyttäjällä on vain oikeus käyttää sivustoa näiden Käyttöehtojen mukaisesti.

Käyttäjällä on oikeus tulostaa ja/tai ladata sisältöä (mukaan lukien Käyttöehdot) ainoastaan henkilökohtaiseen käyttöönsä.

8. Hyperlinkit muille Internet-sivustoille

Verkkosivusto sisältää hyperlinkkejä Blue SAS:n muiden liikekumppaneiden Internet-sivustoille. Hyperlinkkien julkaiseminen verkkosivustolla tapahtuu tiedotustarkoituksessa ja käyttäjän viitteeksi, eikä se tarkoita, että Blue SAS tunnustaisi tai hyväksyisi niiden sisällön. Lisäksi Blue SAS ei valvo tällaisten linkitettyjen verkkosivustojen sisältöä, tietoja, palveluita ja/tai tuotteita. Blue SAS ei ole vastuussa tällaisilla linkitetyillä verkkosivuilla julkaistavien tietojen oikeellisuudesta, paikkansapitävyydestä ja päivittämisestä. Käyttäjä ymmärtää, että tällaisten verkkosivustojen käyttö tapahtuu hänen omalla vastuullaan. Hyperlinkin tai muiden Internet-kohteiden julkaiseminen verkkosivustolla ei merkitse minkäänlaista kumppanuutta Blue SAS:n ja linkitettyjen verkkosivustojen omistajien välillä.

9. Vastuunrajoitus

Blue SAS on vastuussa vain vahingoista, jotka aiheutuvat sen työntekijöiden tahallisista toimista tai törkeästä huolimattomuudesta. Emme ole vastuussa mistään välillisistä, erityisistä, satunnaisista tai epäsuorista menetyksistä, tai vahingoista, kuten hyötyjen menetyksistä, jotka voivat johtua näistä Käyttöehdoista. Blue SAS:n vastuu rajoittuu joka tapauksessa lain sallimaan enimmäismäärään.

10. Takuiden poissulkeminen

Palvelumme ja sen sisältämä sisältö tarjotaan "sellaisena kuin se on" ja "sellaisena kuin se on saatavilla" ilman minkäänlaista takuuta tai edustusta. Mitkään käyttäjän sivustolta tai muualta saamat palveluihimme liittyvät tiedot eivät anna mitään takuuta, jota ei ole selkeästi mainittu näissä Käyttöehdoissa.

11. Tietosuojakäytäntö ja henkilötietojen käsittelyyn liittyvät tiedot 

Tietosuojakäytännöstämme löydät tietoa siitä, miten käsittelemme henkilötietoja ja miten käytämme evästeitä sivustolla. löydät tietoa siitä, miten käsittelemme henkilötietoja ja miten käytämme evästeitä sivustolla.

12. Muutokset

Blue SAS pidättää oikeuden muuttaa näitä Käyttöehtoja ilman erillistä ilmoitusta silloin, kun tällaiset muutokset ovat tarpeen markkinaolosuhteiden, säännös- tai sääntely-ympäristön muutosten tai Blue SAS:n ja/tai Blue SAS:n, muiden Lastminute.com-konserniin kuuluvien yhtiöiden ja/tai niiden kumppaneiden sivustoilla olevien palveluiden tarjoamiseen liittyvien riskitekijöiden muuttumisen vuoksi. 

13. Avunpyyntö

Jos tarvitset tietoa lastminute.com-konserniin kuuluvien yritysten tarjoamista tuotteista ja palveluista tai niihin liittyvää apua, voit ottaa meihin yhteyttä verkkosivustoillamme olevien tukikanavien kautta.

Yrityskäyttäjien (ammattilaisten ja yritysten) osalta voit ottaa meihin yhteyttä kirjallisesti kaupallisen viitesähköpostin kautta tai sopimusasiakirjoissa ilmoitettuun sähköpostiosoitteeseen.

EU:n digipalvelusäädöksen (Euroopan parlamentin ja neuvoston asetus (EU) 2022/2065, annettu 19. lokakuuta 2022 (DSA)) 16 artiklan mukaan lastminute.com-konserni tarjoaa erityisen kanavan verkkosivustollamme olevasta laittomasta sisällöstä ilmoittamiseen. Kyseinen kanava on käytettävissä Digipalvelusäädös-sivullamme.

EU:n digipalvelusäädöksen (Euroopan parlamentin ja neuvoston asetus (EU) 2022/2065, annettu 19. lokakuuta 2022) 20 artiklan mukaisesti lastminute.com tarjoaa sisäisen valitustenkäsittelyjärjestelmän. Sen avulla kuluttajat ja yrityskäyttäjät ("palvelun vastaanottajat") voivat esittää valituksen lastminute.comin tekemästä päätöksestä, joka koskee laitonta sisältöä tai ristiriitaa käyttöehtojemme kanssa (kuten päätös tietojen, palvelujen tai tilisi poistamisesta, käytöpoistosta, keskeyttämisestä tai lopettamisesta). Tämä sisäinen valitustenkäsittelyjärjestelmä on käytettävissä Digipalvelusäädös-sivullamme.

14. Sovellettavan lain valinta ja yksinomainen toimivalta

Kaikki Blue SAS:n ja käyttäjien välisestä suhteesta johtuvat tai siihen liittyvät riidat ratkaistaan sovellettavan lain sallimissa rajoissa Ranskan lainsäädännön mukaisesti. 

Sovellettavan lain ja kansainvälisten sopimusten sallimissa rajoissa osapuolet sopivat, että niiden välillä näiden Käyttöehtojen perusteella mahdollisesti syntyvät riidat kuuluvat Blue SAS:n rekisteröidyn toimipaikan osalta alueellisesti toimivaltaisten yleisten tuomioistuinten yksinomaiseen toimivaltaan. 

Jos Käyttäjä on kuluttaja, hänen koti- tai asuinpaikkansa tuomioistuin on toimivaltainen.

Haluamme ilmoittaa, että Euroopan komissio tarjoaa kaikille EU:n kansalaisille EU:n alueella toimivien yritysten tarjoamia palveluja koskevan verkkovälitteisen riidanratkaisufoorumin (”ODR-foorumi”), joka on saatavilla seuraavassa osoitteessa: http://ec.europa.eu/consumers/odr 

Jos tämä foorumi ei kuitenkaan hyväksy valitustasi, voidaksemme auttaa sinua ratkaisemaan ongelmasi, kehotamme sinua ottamaan yhteyttä suoraan henkilökuntaamme sähköpostitse ja/tai puhelimitse alla olevien yhteystietojen avulla.

Yhteystiedot:

75, boulevard Haussmann - 75008 Pariisi, Ranska

Sähköposti: [email protected]
Tilaa ilmaiseksi, niin saat uusimmat matkustuspäivitykset.
Klikkaa Salli, kun ilmoituksista kysytään.