Selaimesi on vanhentunut!

Lataa ajantasainen selain nähdäksesi tämän sivun oikein. Päivitä selaimeni nyt

×

Jetcost toivottaa sinut tervetulleeksi

Käytämme evästeitä ja niiden kaltaisia seurantatyökaluja (omiamme, EU:lta tulleita ja EU:n ulkopuolisia kolmansien osapuolten työkaluja) sivustollamme. Jos hyväksyt niiden käytön, mukaan lukien EU:n ulkopuolisen dataliikenteen evästekäytäntömme mukaisesti, klikkaa "Hyväksy kaikki ja jatka sivustolle".

Mene muuttamaan asetuksiasi asettaaksesi valintasi tai klikkaa tästä jatkaaksesi ilman vapaaehtoisia evästeitä.

Tietosuojakäytänteet

Päivitetty viimeksi 28. kesäkuuta 2021

Tiedämme, kuinka tärkeää on suojella yksityisyyttäsi ja oikeuksiasi käyttäjänä tietosuojan kannalta. Internet on erittäin tehokas tapa välittää henkilötietoja, ja lastminute.com -konserni ("lm group") ja kaikki sen yritykset ovat vakavasti sitoutuneet noudattamaan sovellettavaa henkilötietojen suojaa ja turvallisuutta koskevaa lainsäädäntöä varmistaaksemme turvallisen, hallitun ja luottamuksellisen selaamisen käyttäjille, jotka vierailevat verkkosivustollamme ja/tai käyttävät verkkosivustoamme ja/tai käyttävät vertailupalveluamme (jäljempänä "Käyttäjät").

Tässä tietosuojakäytännössä kuvataan, millä tavoin keräämme, käytämme, käsittelemme ja välitämme henkilötietojasi, kun käyt verkkosivustollamme ja käytät verkkosivustoamme ja palveluitamme, erityisesti:

1. Kuka on rekisterinpitäjä?

2. Millaisia tietoja keräämme ja käytämme?

3. Miksi ja miten keräämme tietoja?

4. Kuka näkee, vastaanottaa ja käyttää tietoja ja missä tämä tapahtuu?

5. Kuinka kauan säilytämme tietojasi?

6. Mitkä ovat tietosuojaoikeutesi ja miten voit käyttää niitä?

7. Rekisterinpitäjän yhteystiedot

8. Tietosuojavastaavamme yhteystiedot

9. Tietoja evästeistä

10. Tietosuojailmoitus Facebookille

11. Päivitykset ja tämän tietosuojakäytännön aiemmat versiot

 

Tämä asiakirja tarjoaa myös käyttäjille tietoja siitä, miten he voivat käyttää oikeuksiaan (mukaan lukien oikeutta vastustaa joitakin suorittamiamme tietojenkäsittelyyn liittyviä toimia). Lisätietoja oikeuksistasi ja niiden käyttämisestä on alla olevissa osioissa.

Jos tässä tietosuojakäytännössä käytettyä termiä ei ole erikseen määritelty (kuten "Palvelu" tai "Verkkosivusto"), määritelmän ymmärretään olevan sama kuin Yhtiön sopimusehdoissa.

 

1. Kuka on henkilötietojesi rekisterinpitäjä?

Kuten verkkosivuston käyttöä koskevissa yleisissä ehdoissa todetaan, sivuston kautta tarjottavat palvelut tarjoaa sivuston omistava Blue SAS. Siksi, jos termit "yritys", "me", "meidän" ja "rekisterinpitäjä" esiintyvät tässä tietosuojakäytännössä, ne viittaavat erityisesti seuraaviin:

Blue SAS, Ranskan lain mukaan perustettu yhtiö, jonka rekisteröintinumero on 490 641 354 ja jonka kotipaikka on 14, Rue d'Uzès - 75002 Paris, Ranska, rekisterinpitäjä, joka käsittelee käyttäjien henkilötietoja tämän tietosuojakäytännön mukaisesti (jäljempänä: "Yritys", "me", "meidän", "rekisterinpitäjä").

2. Millaisia tietoja keräämme ja käytämme?

Kun vierailet verkkosivustolla ja käytät vertailupalvelua ("käyttäjänä"), keräämme seuraavanlaisia henkilötietoja:

2.1. Käyttäjien antamat henkilötiedot 

  • Henkilötiedot, jotka jaat kanssamme, mukaan lukien tiedot, jotka jaat kommenteissa, puhelinpalveluviesteissä tukipalvelullemme (jos saatavilla) tai sosiaalisen median kanavien kautta.

  • Tarkemmin:

    • Kun meidän ja käyttäjän välille on muodostettu yhteys tukipalvelun (jos saatavilla) tai sähköpostin välityksellä, voimme kerätä: käyttäjän henkilötietoja, jotka käyttäjä jakaa ottaessaan meihin yhteyttä, mukaan luken nimi ja käyttäjänimi, puhelinnumero ja sähköpostiosoite.

    • Kun lataat sovelluksen ja käytät sovellusta: Emme kerää henkilötietoja sinulta suoraan. Huomaa kuitenkin, että joitakin tietoja jaetaan Facebookin kautta (tämän tietosuojakäytännön kohta 11.2). Asentamalla sovelluksen vakuutat, että olet lukenut ja hyväksynyt tietosuojakäytännön ja sovelluksen ehdot.

Edellä mainittuja henkilötietoja vaaditaan, jotta voimme täyttää meidän ja käyttäjän välisen sopimukset ja lakisääteiset velvoitteemme, paitsi tapauksissa, joissa tarvitsemme rekisteröidyn suostumuksen tietojen käsittelyn ja oikeutetun etumme lainmukaiseksi tueksi. Ilman sitä emme ehkä pysty tarjoamaan kaikkia pyytämiäsi palveluita.

On tärkeää, että kaikki antamasi henkilötiedot ovat oikeita jatarkkoja. Tämä sisältää esimerkiksi sen varmistamisen, että säilyttämämme yhteystiedot (mukaan lukien sähköpostiosoite) ovat aina paikkansapitäviä.

 

2.2. Henkilötiedot kerätään automaattisesti verkkosivustoltamme, puhelimitse ja/tai kolmansilta osapuolilta

  • Keräämme tietoja vierailuistasi verkkosivustolla ja sivuston käytöstäsi, kuten käyttämääsi laitetta ja selainta, verkkosivustoon kytkettyjen tietokoneiden IP-osoitteita tai verkkotunnuksia, minkä tahansa tehtyjen pyyntöjen yhtenäistä resurssitunnistetta, pyynnön ajankohtaa, menetelmää, jolla pyyntö on lähetetty palvelimelle, vastauksena lähetetyn tiedoston kokoa, palvelimen antaman vastauksen tilan osoittavaa numeerista koodia (onnistunut, virhe jne.) ja muita parametrejä, jotka liittyvät käyttöjärjestelmään ja käytettyyn tietokoneympäristöön, vierailun päivämäärään ja kellonaikaan, vierailun kestoon, viittaussivustoon ja navigointipolkuun vierailuun johtavalle verkkosivustolle ja vuorovaikutuksiin itse verkkosivustolla, mukaan lukien palvelut ja tarjoukset, joista olet kiinnostunut. Huomaa, että voimme yhdistää nämä tiedot käyttäjätiliisi.

Lisätietoja näiden tietojen keräämis- ja käyttötarkoituksista on tämän tietosuojakäytännön osiossa Evästeet (9. Tietoja evästeistä). Huomaa, että henkilötietosi voivat myös olla linkitettyjä evästeisiin, esimerkiksi jotta henkilökohtaiselle tilillesi tehdyt matkahaut on mahdollista tallentaa, kun olet kirjautunut palveluun, ja/tai jotta on mahdollista kerätä tietoja siitä, miten käytät tuotteitamme ja palveluitamme.

  • Voimme seurata puheluita tukipalveluun (jos saatavilla) laadunvalvontaa, analysointia ja henkilöstön koulutusta varten ja/tai suojautuaksemme oikeudellisissa kiistoissa. Kaikki puhelun aikana käyttäjältä saadut henkilötiedot käsitellään tämän tietosuojakäytännön mukaisesti.

  • Saatamme saada lisätietoja käyttäjistä, kuten tietoja petosten havaitsemisesta ja varoituksia kolmannen osapuolen palveluntarjoajilta ja/tai yhteistyökumppaneilta sovellettavan lain sallimissa rajoissa osana petostentorjuntatoimintaamme.

Miksi keräämme henkilötietoja?

Yleisesti ottaen käytämme henkilötietojasi tarjotaksemme pyytämiäsi palveluita, tarjotaksemme asiakaspalvelua, ilmoittaaksemme verkkosivustomme tärkeistä muutoksista ja ehdottaaksemme sisältöä ja mainontaa, jotka mielestämme saattavat kiinnostaa sinua. Tarkemmin:

Miksi?

A. Luodaksemme ja ylläpitääksemme pyydettyä palvelua varten luotua sopimussuhdetta kaikissa sen vaiheissa ja mahdollisten integrointien ja muutosten avulla sekä ryhtyäksemme toimenpiteisiin sopimusta edeltävissä seikoissa käyttäjän pyynnöstä (esim. vastataksemme käyttäjän tiedusteluihin ja huolehaiheisiin). Palvelun tarjoamiseen ja/tai käyttäjille selvennyksen tai avun antamiseen liittyviä tietoja voidaan lähettää sähköpostitse, puhelimitse tai vastaavalla tekniikalla.

Millä laillisella perusteella?

Sopimuksen täyttämiseksi tai sopimukseen liittyvien toimenpiteiden toteuttamiseksi (eli pyydetyn palvelun tarjoamiseksi ja/tai avun tai selvennysten antamiseksi käyttäjille)

 

Miksi?

B. Ei saatavilla 

 

Miksi?

C. Noudattaaksemme lakisääteisiä ja säänneltyjä vaatimuksia ja vaatimustenmukaisuusvaatimuksia ja vastataksemme viranomaisten ja tutkimuksia suorittavien lainvalvontaviranomaisten pyyntöihin.

Millä laillisella perusteella?

Noudattaaksemme lakia (eli jakaaksemme henkilötietoja sääntelyviranomaisten kanssa)

 

Miksi?

D. Suorittaaksemme assosiatiivisia tilastollisia analyysejä nimettömille ryhmille nähdäksemme, miten verkkosivustoamme ja palveluitamme käytetään, ja tarkistamaan liiketoimintamme suorituskykyä. 

Millä laillisella perusteella?

Ajaaksemme oikeutettuja etujamme (eli parantaaksemme verkkosivustomme ja sen toimivuutta ja palveluja)

 

Miksi?

E. Ei saatavilla 

 

Miksi?

F. Ei saatavilla

 

Miksi?

G. Ei saatavilla 
 

Miksi?

H. Pitääksemme sivustomme ja järjestelmämme turvassa sekä estääksemme ja havaitaksemme turvallisuushäiriöt ja muut rikkomukset.

Millä laillisella perusteella?

Ajaaksemme oikeutettuja etujamme (eli taataksemme verkkosivustomme turvallisuuden)

 

Miksi?

I. Tarkistaaksemme käyttöehtojemme noudattamisen ja varmistaaksemme, käyttääksemme tai puolustaaksemme laillista oikeuttamme.

Millä laillisella perusteella?

Ajaaksemme oikeutettuja etujamme (eli suojataksemme etujamme kiistatilanteissa käyttöehtojemme mukaisesti.

 

Miksi?

J. Räätälöidäksemme ja mukauttaaksemme mainontaa ja verkkomarkkinointiviestintää evästeiden kautta kerättyjen tietojen perusteella, jotka liittyvät siihen, miten käyttäjät käyttävät verkkosivustoa, palveluita ja muita verkkosivustoja (lisätietoja on tämän tietosuojakäytännön osiossa Evästeet).

Millä laillisella perusteella?

Jos käyttäjä antaa suostumuksensa (eli evästebannerin tai selainasetusten kautta)

 

Miksi?

K. Jos sovellettava laki sallii, voimme seurata tukipalveluihimme saapuvia ja sieltä lähteviä puheluita laadunvalvontaa, analysointia ja henkilöstön koulutusta varten.

Millä laillisella perusteella?

Ajaaksemme oikeutettuja etujamme (eli parantaaksemme tukipalveluamme)

 

Jos henkilötietojen käsittely perustuu oikeutettuun etuun, teemme arvioinnin varmistaaksemme, että intressimme tietojen käyttöön on oikeutettu ja että oikeutettu etumme ei vaaranna käyttäjän perusoikeutta yksityisyyteen ("vertaileva arviointi"). Lisätietoja vertailevasta arvioinnista saat lähettämällä tietosuojavastaavallemme sähköpostia osoitteeseen [email protected]

 

4. Kuka näkee, vastaanottaa ja käyttää tietoja ja missä tämä tapahtuu?

Tietojen vastaanottajien ryhmät

Jaamme henkilötietosi tässä tietosuojakäytännössä määriteltyihin tarkoituksiin seuraavien vastaanottajien ryhmien kanssa:

  • valtuutetut työntekijämme ja/tai yhteistyökumppanimme, jotka tarjoavat apua ja neuvontapalveluja hallinnon, tuotteiden, oikeudellisen neuvonnan, tukipalvelun (jos saatavilla) ja IT -järjestelmien aloilla sekä verkon ja laitteistojen ja ohjelmistolaitteiden ylläpidosta vastaavat henkilöt; lentoyhtiöt, hotellit, autovuokraamot, vakuutusyhtiöt, matkanjärjestäjät ja kaikki muut osapuolet, joille henkilötiedot on toimitettava käyttäjän ja/tai asiakkaan pyytämän palvelun tarjoamiseksi ja jotka toimivat näin riippumattomina rekisterinpitäjinä. Huomaa, että Yhdysvalloissa ja muissa maissa käyttöön otettujen uusien säännösten mukaisesti lentoyhtiöiden on sallittava tulli- ja rajaviranomaisten pääsy lentomatkustajien tietoihin. Tästä syystä joissakin tilanteissa voimme välittää tiedot, jotka olemme keränneet varaukseen sisällytetyistä matkustajista, asiakkaan matkareitillä olevien maiden toimivaltaisille viranomaisille, jos paikallinen laki sitä edellyttää;

  • Kolmannen osapuolen palveluntarjoajamme (mukaan lukien muut lastminute.com-konserniyhteisöt), jotka käsittelevät henkilötietojasi puolestamme ja ohjeidemme mukaisesti edellä mainittuihin tarkoituksiin ja toimivat siten rekisterinpitäjinä, esimerkiksi ne, jotka tarjoavat meille IT- ja isännöintipalveluja, puhelinkeskukset ja apu, analyysi- ja hallintopalvelut jne.;

  • Sosiaalisen median alustat, joiden kanssa meillä on kaupallinen sopimus, jos käyttäjä nimenomaisesti sitä pyytää (esim. kun käyttäjä jakaa näillä alustoilla sivustomme luomaa tietoa), kun käyttäjä lataamme sovelluksemme ja antaa suostumuksensa tietosuojakäytäntömme mukaisesti tai sosiaalisen median alustan kautta sille, että jaamme tietoja verkkotoiminnastasi tällaisten kumppaneiden kanssa, vaikka käyttäjä ei olisi käyttänyt sosiaalisen median alustaa, tai kun tällaiset kaupalliset kumppanit, jotka tarjoavat meille toiminnallisia ominaisuuksia, pyytävät tietoja laitteesta, johon sovellus on asennettu, kuten he ovat oikeutettuja tekemään. Jaettuihin tietoihin sovelletaan sosiaalisen median alustan tietosuojakäytäntöä. Toimivaltaiset viranomaiset, jos sovellettava lainsäädäntö sitä edellyttää;

  • toimivaltaiset viranomaiset ja kolmansien osapuolten lainvalvontaviranomaiset, jos on tarpeen käyttöehtojamme noudattamiseksi ja oikeuksiemme ja omaisuutemme tai kolmansien osapuolten oikeuksien ja omaisuuden suojelemiseksi;

  • kolmannet osapuolet, jotka vastaanottavat tiedot (esim. liikekonsultit ja verotuksen asiantuntijat, jotka tarjoavat "due diligence" -palveluja tai jotka arvioivat yrityksen arvoa ja kykyjä) tarvittaessa liiketoimintamme tai sen omaisuuden myynnin yhteydessä (missä tapauksessa tiedot välitetään konsultteillemme ja mahdollisen ostajan konsultteille ja siirretään uusille omistajille).

 

Täydellinen luettelo tahoista, joille henkilötietoja voidaan toimittaa, on saatavana rekisteröidystä toimistostamme, ja luettelon voi pyytää sähköpostitse osoitteesta [email protected]

4.2. Kansainvälinen tiedonsiirto

Käyttäjien henkilötietoja käsitellään rekisterinpitäjän rekisteröidyssä toimipaikassa (ks. Kohta 1), lastminute.com -konsernin palvelimilla ja muiden sellaisten tahojen toimistoissa, joille tietoja voidaan välittää rekisterinpitäjän pyytämien palveluiden tarjoamista varten.

Koska olemme kansainvälinen matkatoimisto, siirrämme henkilötietosi myös:

  • Euroopan talousalueen (ETA) ulkopuolisiin maihin, jotka tarjoavat riittävän tietosuojan, kuten Sveitsi, noudattaen Euroopan komission "riittävyyspäätöstä", jossa tunnustetaan joidenkin maiden tarjoama suoja riittäväksi;

  • Euroopan talousalueen (ETA) ulkopuolisiin maihin, joissa tietosuojalainsäädäntö voi tarjota vähemmän suojaa kuin ETA -lainsäädäntö. Tämä tapahtuu, kun:

    • välitämme tietoja riippumattomille rekisterinpitäjille, jotka saattavat käsitellä tietoja ETA:n ulkopuolella tarjotakseen käyttäjän pyytämän palvelun;

    • välitämme tiedot palveluntarjoajillemme, jotka toimivat rekisterinpitäjinä puolestamme ja jotka saattavat sijaita ETA:n ulkopuolisissa maissa. Kun tällaisia siirtoja tapahtuu, varmistamme, että ne tehdään tämän tietosuojakäytännön mukaisesti ja että niihin sovelletaan Euroopan komission hyväksymiä vakiosopimuslausekkeita, joilla varmistetaan rekisteröityjen riittävä suoja. Toimittajamme, jotka toimivat rekisterinpitäjinä, voivat osallistua esimerkiksi pyyntöihin vastaamiseen, mainonta- ja markkinointipalvelujen tarjoamiseen puolestamme ja avustuspalvelujen tarjoamiseen sähköisen viestinnän tai puhelinkeskusten kautta.

Kaikkien käyttäjien, jotka tarvitsevat lisätietoja käyttöön otetuista suojatoimenpiteistä, tulee lähettää meille sähköpostia osoitteeseen [email protected]

 

5. Kuinka kauan säilytämme tietojasi?

Säilytämme henkilötietojasi niin kauan kuin se on tarpeen tässä tietosuojakäytännössä kuvattujen tai muulla tavoin käyttäjille ilmoitettujen tarkoitusten saavuttamiseksi ja toimintojen suorittamiseksi, tai niin kauan kuin sovellettava lainsäädäntö sallii. Lisätietoja säilytysajasta löytyy täältä:

 

Asiakirja

Sähköposti tukipalvelusta, mukaan lukien käyttäjien pyynnöt ja valitukset

Säilytysaika

10 vuotta

Alkamispäivä

Sähköpostin lähetyspäivä

 

Asiakirja

Raportit ja valitukset

Säilytysaika

10 vuotta

 

TIEDOT, JOTKA ON KERÄTTY TAGIEN KAUTTA

Asiakirja

Tekniset evästeet

Säilytysaika

Enintään 3 vuotta

Alkamispäivä

Päivämäärä, jona verkkosivustoamme käytettiin

 

Asiakirja

Ei-tekniset evästeet

Säilytysaika

Enintään 1 vuosi

Alkamispäivä

Päivämäärä, jona rekisteröidyn suostumus on vastaanotettu

 

6. Mitkä ovat tietosuojaoikeutesi ja miten voit käyttää niitä?

Voit käyttää EU-asetuksessa 2016/679 (15–22 artikla) taattuja oikeuksiasi, mukaan lukien oikeudet:

Oikeuden nimi

Tiedonsaantioikeus

Sisältö

Jos haluat saada vahvistuksen henkilötietojen olemassaolosta, nähdä tiedot tai hankkia niistä kopion.

 

Oikeuden nimi

Oikeus tietojen oikaisemiseen

Sisältö

Henkilötietojen päivittäminen ja/tai korjaaminen.

 

Oikeuden nimi

Oikeus tietojen poistamiseen/oikeus saada tiedot poistetuksi ja oikeus rajoittaa tietoja

Sisältö

Oikeus pyytää sellaisten tietojen poistamista tai rajoittamista, jotka on käsitelty lain vastaisesti, mukaan lukien tallennettu muulla tavoin kuin mitä on tarpeen niitä tarkoituksia varten, joita varten tiedot on kerätty tai käsitelty. Jos olemme julkistaneet henkilötietoja, käyttäjällä on oikeus pyytää henkilötietojen poistamista ja ryhtymistä kohtuullisiin toimenpiteisiin, mukaan lukien teknisiin toimenpiteisiin, joilla ilmoitetaan muille henkilötietoja käsitteleville rekisterinpitäjille pyyntö poistaa tällaisten henkilötietojen linkit, kopiot ja jäljennökset.

 

Oikeuden nimi

Oikeus siirtää tiedot järjestelmästä toiseen

Sisältö

Saada strukturoidussa, yleisesti käytössä olevassa ja koneellisesti luettavassa muodossa kopio yhtiölle sopimuksen tarkoituksiin tai käyttäjän suostumuksella toimitetuista henkilötiedoista ja pyytää tällaisten henkilötietojen siirtämistä toiselle rekisterinpitäjälle .

 

Oikeuden nimi

Oikeus peruuttaa suostumus

Sisältö

Jos tarvitsemme käyttäjän suostumuksen, hän voi aina peruuttaa suostumuksensa. Meillä voi kuitenkin olla muita laillisia perusteita edellä mainittujen tietojen käsittelylle muihin tarkoituksiin.

 

Oikeuden nimi

Oikeus vastustaa milloin tahansa

Sisältö

Oikeus vastustaa henkilötietojen käsittelyä milloin tahansa tietyissä olosuhteissa (erityisesti tapauksissa, joissa tietojen käsitteleminen ei ole välttämätöntä sopimus- tai lakisääteisten vaatimusten täyttämiseksi tai jos yritys käyttää tällaisia tietoja suoramarkkinointitoimintaan).

 

Oikeuden nimi

Oikeus olla joutumatta yksinomaan automaattiseen käsittelyyn perustuvan päätöksen piiriin, mukaan lukien profilointi

Sisältö

Voit milloin tahansa pyytää manuaalista päätöksentekoprosessia, ilmaista mielipiteesi tai riitauttaa päätöksen, joka perustuu yksinomaan automaattiseen käsittelyyn, mukaan lukien profilointi, jos tällaisella päätöksellä olisi oikeudellisia vaikutuksia tai vastaavia vaikutuksia. 

 

Voit käyttää näitä oikeuksia milloin tahansa seuraavilla tavoilla:

  • Lähettämällä sähköpostia osoitteeseen [email protected]

  • Verkkomainonnan ja suostumuksen peruuttamisen osalta katso tämän tietosuojakäytännön kohta Evästeet. 

 

Jos yllä olevia oikeuksia käytetään GDPR:n mukaisesti, noudatamme käyttäjien pyyntöjä koskien kaikkien lastminute.com -konsernin yritysten hallussa olevia henkilötietoja.

 

Henkilötietoihin liittyviä oikeuksia voidaan rajoittaa joissakin tilanteissa. Jos esimerkiksi pyyntösi noudattaminen paljastaa toiseen henkilöön liittyviä henkilötietoja tai jos siihen liittyy sitovia lakisääteisiä vaatimuksia tai pakottavia perusteita, voimme jatkaa niiden henkilötietojesi käsittelyä, joiden poistamista olet pyytänyt meiltä.

Sinulla on myös oikeus valittaa, jos uskot, että henkilötietojasi on käsitelty väärin. Käyttäjiä pyydetään ottamaan ensin yhteyttä meihin, mutta jos sinulla on tämä oikeus, sinulla on oikeus tehdä valitus suoraan tietosuojasta vastaavalle valvontaviranomaiselle.

 

7. Rekisterinpitäjän yhteystiedot

Edellä mainitun rekisterinpitäjän yhteystiedot ovat:

Blue SAS, Ranskan lain mukaan perustettu yhtiö, jonka kotipaikka on 14, Rue d 'Uzès - 75002 Paris, France (kaupallinen rekisteröintinumero 490 641 354)

 

8. Tietosuojavastaavamme yhteystiedot

Tietosuojavastaavaamme voi ottaa yhteyttä seuraaviin osoitteisiin:

[email protected] 

14, Rue d'Uzès - 75002 Paris, France 

 

9. Tietoja evästeistä

Lisätietoja on evästekäytännössämme.

 

10. Tietosuojailmoitus Facebookille

10.1. Muokattu Facebook -yleisö - Facebook -pikselit

Käytämme Facebook Inc:n "Custom Audiences" -uudelleenmarkkinointitoimintoa. (1601 Willow Road, Menlo Park, California 94025, tai EU:ssa asuville käyttäjille: Facebook Ireland Ltd., 4 Grand Canal Square, Grand Canal Harbor, Dublin 2, Ireland). Tämän toiminnon avulla voimme näyttää kiinnostuksen kohteisiin perustuvia mainoksia ("Facebook-mainokset") käyttäjille, jotka vierailevat verkkosivustollamme Facebookissa ollessaan, ja analysoida näitä Facebook-mainoksia tilastollisia ja markkinatutkimustarkoituksia varten, mikä auttaa meitä optimoimaan tulevaa mainontaa. Näin voimme tarjota osuvampia mainoksia.

Käytämme tätä tarkoitusta varten verkkosivustollamme "Facebook-pikseliä".

Kun käyttäjä vierailee verkkosivustollamme ja suorittaa toiminnon, Facebook -pikseli aktivoituu ja raportoi toiminnasta. Sen perusteella tiedämme, milloin käyttäjä on ryhtynyt toimiin nähtyään Facebook -mainoksemme. Voimme myös tavoittaa saman käyttäjän uudelleen käyttämällä "custom audience"-toimintoa. Pikselin avulla voimme seurata käyttäjien käyttäytymistä, kun heidät ohjataan verkkosivustollemme Facebook -mainoksen kautta. Sen perusteella tiedämme, milloin käyttäjä on ryhtynyt toimiin nähtyään Facebook -mainoksemme. Voimme myös tavoittaa saman käyttäjän uudelleen käyttämällä "custom audience"-toimintoa. 

Tämän avulla voimme mitata Facebook-mainosten tehokkuutta tilastollisiin ja markkinatutkimustarkoituksiin. Tällä tavalla keräämämme tiedot ovat nimettömiä, eli emme näe yksittäisten käyttäjien henkilöllisyyttä. Facebook kuitenkin tallentaa ja käsittelee tiedot, ja siksi ilmoitamme asiasta käyttäjillemme perustuen käsitykseemme tilanteesta. Facebook voi linkittää tiedot käyttäjän Facebook-tiliin ja käyttää sitä omiin myynninedistämistarkoituksiinsa Facebookin tietojenkäyttökäytännön https://it-it.facebook.com/policy.php mukaisesti. Tällaiset tiedot voivat antaa Facebookille ja sen kumppaneille mahdollisuuden näyttää mainoksia Facebookissa tai sen ulkopuolella. Evästeitä voidaan myös tallentaa käyttäjän tietokoneeseen näitä tarkoituksia varten.

10.2. Facebookin SDK

Käytämme sovelluksessamme Facebookin ohjelmistokehityspakettia (SDK). Facebook SDK:ta jakaa ja hallinnoi Facebook Inc., 1601 S. California Ave, Palo Alto, CA 94304, USA, tai EU:ssa asuville käyttäjille Facebook Ireland Ltd., 4 Grand Canal Square, Grand Canal Harbor, Dublin 2, Ireland. Tämän lisäyksen avulla voimme linkittää erilaisia Facebook -palveluita ulkopuoliseen sovellukseen (esim. Facebook Analytics, Facebook -mainokset, kirjautuminen Facebookin kautta SDK:n avulla, Facebook Account Kit, jakaminen Facebookissa, Facebook Graph -sovellusliittymät ja Facebook -sovellustapahtumat).

Olemme linkittäneet sovellukseemme erityisesti seuraavat Facebook SDK -palvelut:

Kirjautuminen Facebookilla: Käyttäjät voivat rekisteröityä Facebookiin tai kirjautua sisään omalla Facebook -tilillään.

Facebook -sovellustapahtumat: Saadaksemme käsityksen ihmisten toiminnasta, kun he käyttävät sovellustamme, ja arvioidaksemme sovellusmainosten tehokkuutta käyttäjän mobiililaitteella. Käytämme tätä palvelua arvioidaksemme julkisuuskampanjoidemme kattavuutta ja Facebook SDK:n käyttöä. Facebook toimittaa meille vain kokonaisanalyysin sovelluksemme käyttäjien käyttäytymisestä. 

Lisäksi, koska sovelluksemme on linkitetty Facebookin SDK -palveluihin, meidän on noudatettava Facebookin käytäntöjä, jotka edellyttävät, että jaamme seuraavat käyttäjätiedot Facebookin kanssa sovelluksen lataamisen yhteydessä, vaikka käyttäjät eivät olisi kirjautuneet sosiaalisen median alustalle:

  • anonyymit online -tunnisteet;

  • tiedot, jotka vahvistavat, että sovellus on todella ladattu;

  • sovelluksen lataamiseen käytetyn laitteen tyyppi;

  • laitemallin nimi;

  • maantieteellinen alue;

  • aikavyöhyke;

  • internet-palvelujen tarjoaja;

  • laitteen näytön koko ja resoluutio;

  • laitteen suorittimen ydin;

  • laitteen ulkoinen tallennustila (Gb)

  • vapaata tilaa laitteen ulkoisessa tallennustilassa (Gb)

  • laitteen aikavyöhyke

Lataamalla sovelluksemme käyttäjät antavat suostumuksensa tietojen välittämiseen Facebookille edellä mainitulla tavalla.

Lisätietoja Facebookin SDK:sta iOS:lle on saatavilla osoitteessa:https://developers.facebook.com/docs/ios Android -laitteille: https://developers.facebook.com/docs/android.

Voit tarkistaa ja muuttaa Facebook -linkin tilan ja sovelluksemme käyttöoikeudet milloin tahansa Facebook -profiilisi asetuksista (https://www.facebook.com/settings?tab=applications). Jos haluat poistaa Facebookin ja sovelluksemme välisen linkin, sinun on kirjauduttava sisään Facebookiin ja tehtävä tarvittavat muutokset profiilisi asetuksiin.

 

11. Päivitykset ja tämän tietosuojakäytännön aiemmat versiot

Varaamme oikeuden muuttaa tätä tietosuojakäytäntöä milloin tahansa tämän osion mukaisesti. Jos teemme muutoksia tähän tietosuojakäytäntöön, julkaisemme tarkistetun tietosuojakäytännön verkkosivustollamme ja päivitämme "viimeksi päivitetty"-päivämäärän tämän tietosuojakäytännön yläosassa.

Tämän tietosuojakäytännön aiemmat versiot ovat saatavilla täältä.

Tilaa ilmaiseksi, niin saat uusimmat matkustuspäivitykset.
Klikkaa Salli, kun ilmoituksista kysytään.