Selaimesi on vanhentunut!

Lataa ajantasainen selain nähdäksesi tämän sivun oikein.

Päivitä selaimeni nyt

Vertailla Halvat lennot Cebu Pacific

Valitut päivämäärät eivät välttämättä anna tuloksia COVID-19-viruksen vuoksi. Pyytäisimme vaihtamaan päivämääriä.
Valitse lähtö
  • Viimeisimmät haut
Valitse saapuminen
  • Viimeisimmät haut
{{ weekDay }}
{{ panel.label }}
Etsitkö yksisuuntaista lentoa?
{{ fromDate | dateToDayNumber }}

{{ fromDate | dateToMonthName }}

{{ fromDate | dateToDayName }}

{{ flexibleFromDateLabel }}
{{ option.label }}
?
{{ flexibleToDateLabel }}
{{ option.label }}
Luokka ja matkustajat
Luokka
Turistiluokka
Saatavilla vain Economy-luokassa
Matkustajien määrä
Aikuiset
{{ adults }}
Lapset
{{ children }}
Pikkulapset
{{ infants }}
  • Vertaile:
Lentoyhtiö
Cebu Pacific
Cebu Pacific
Keskimääräinen luokitus
{{ rates }} / 5
Mitä mieltä olet lentoyhtiöstä Cebu Pacific?
Kiitos palautteestasi!

Tietoja yhtiöstä Cebu Pacific

CEBU Pacific Air tekee viikoittain noin 2530 lentoa 29 kaupunkiin 18 eri maassa Pohjois-Aasiassa ja Lähi-idässä. Se operoi erityisen tiheään Filippiinien saarten välillä, jopa 34 kohteeseen. Se lennättää matkalaisia muun muassa suurkaupunkeihin Taipeihin, Hong Kongiin ja Shanghaihin. Lentokohteiden määrää kasvattaa singaporilaisen Tigerairin kanssa muodostettu allianssi. Tigerair lentää 38 kohteeseen 12 maassa, muun muassa Australiaan, Intiaan ja eksoottisille Malediiveille. Jos Kauko-Aasian matkailu kiehtoo sinua, tilaa lentoliput CEBU Pacific Airin kautta pikimmiten!

Varovasti, ettei pakkaaminen tule kalliiksi!

Jokainen matkustaja saa ottaa yhden matkalaukun käsimatkatavarana ilmaiseksi. Tämä käsimatkatavara saa painaa enintään 7 kg. Kooltaan se saa olla maksimissaan 56 cm x 36 cm x 23 cm, kun lennät Airbus-koneella ja 56 cm x 35 cm x 20 cm, kun lennät ATR-koneella. Ruumaan menevästä laukusta sinun tulee pulittaa painokilojen mukaan. Voit ottaa vain yhden lisälaukun. Eri painomääriä, joista voit valita, tarjotaan joustavasti: pieni maks. 15 kg, standardi maks. 20 kg, iso maks. 30 kg ja extra iso maks. 40 kg. Huomioitavaa on, että eri lentokoneissa on eri painorajoitukset. Kun lennät ATR:llä maksimi kokonaismatkatavararajoitus on 20 kg ja Airbus-koneessa se on 40 kg. Jos vaikuttaa siltä, että jo käsimatkatavarasi pursuavat yli äyräiden, maksa suosiolla etukäteen tämä ylimääräinen laukku, check-in vaiheessa se voi tulla hyvinkin kalliiksi. Sallitun painomäärän nostaminen onnistuu netissä kätevästi! Sinun tulee korottaa sallittu matkatavaramääräsi viimeistään neljä tuntia ennen lennon lähtöä. Tämän teet näppärästi netissä CEBU Pacific Airin Manage Booking -sivulla tai appissä. Voit myös halutessasi soittaa asiakaspalveluun tai tehdä tämän lentokentän lähtöselvitystiskillä. CEBU Pacific Airin nesterajoitukset ovat huomattavasti Eurooppaa tiukemmat. Sinulla saa olla mukana nesteitä maksimissaan 100 millilitraa. Lentoyhtiö on myös tarkempi käsitavarasi sisällöstä, joten tarkista yrityksen sivuilta tai asiakaspalvelusta, mitä rajoituksia lentoyhtiöllä on.

Sujuva check-in tekee matkustamisesta mukavampaa

Check-in kannattaa tehdä netissä etukäteen erityisesti, jos matkustat pelkän käsimatkatavaran kanssa. Tai tee se vieläkin näppärämmin CEBU Pacific Airin appin kautta. Online check-innin voit tehdä kansainvälisillä lennoilla aikaisintaan 72 tuntia ja viimeistään neljä tuntia ennen lennon lähtöaikaa, Filippiinien kotimaisilla lennoilla online check-in sulkeutuu kaksi tuntia ennen lennon lähtöaikaa. Sinun kannattaa myös tulostaa varsinainen lippusi, boarding pass, netistä tai tallentaa se puhelimeesi, jotta vältät ylimääräisen jonottamisen kentällä. Muistathan saapua ajoissa lentokentälle. Jos sinun tarvitsee kirjata laukku tai tehdä check-in, sulkeutuvat sekä check-in- että bag drop -tiski 45 minuuttia ennen lennon lähtöaikaa. Sinun tulee olla portilla viimeistään 30 minuuttia ennen koneen lähtöä. CEBU Pacific tarjoaa matkustajilleen myös kätevän TravelSure-vakuutuksen, jos sinulla ei vielä ole vakuutusta?

Erikoistoiveet lennolle

Voit nauttia lämpimät filippiiniläiset suosikkiateriat ja raikkaat voileivät kansainvälisillä lennoilla - ne tulee tilata aina etukäteen. Tämäkin onnistuu kätevästi appin kautta! Ruoat tulee tilata vähintään 24 tuntia ennen koneen lähtöaikaa. Ennakkoon tilattuun ateriaan kuuluu mukaan ilmainen juoma lyhyillä matkoilla ja pitkillä matkoilla juoman lisäksi jälkiruoka. Onko matkassasi golf-laukku, pyörä, sukellus- tai surffivälineet? Urheiluvälineet kulkevat kätevästi lentokoneessa mukana, mutta niistä täytyy ilmoittaa aina etukäteen. Ajoissa ilmoittaminen ei vain takaa, että tavarat mahtuvat koneeseen, vaan se tulee myös halvemmaksi. Kun ilmoitat erikoismatkatavaroista viimeistään neljä tuntia ennen matkaa, maksat niistä minimihinnan. Erikoismatkatavaroilla on samat hinta- ja painopaketit kuin ennakkoon maksetuilla kirjatuilla matkatavaroilla (15 kg, 20 kg, 30 kg ja 40 kg). Muista, säästät jopa 85 prosenttia kuluista joillakin reiteillä, kun toimit ennakkoon!

Get points and Go places

Luotettavaksi, turvalliseksi, edulliseksi ja hauskaksi lentoyhtiöksi itseään kutsuva CEBU Pacific Air arvostaa asiakkaidensa lojaalisuutta - kanta-asiakasohjelma GetGo, josta yritys itse puhuu lifestyle-klubina, tarjoaa kanta-asiakkaille erikoistarjouksia ja pisteiden kertyessä jopa ilmaisia matkoja. Yritys sitoutuu asiakkaisiinsa ja on vahvasti läsnä sosiaalisessa mediassa, jossa se tiedottaa aktiivisesti kilpailuista ja alennuskampanjoista. CEBU Pacific on kunnostautunut myös ottamaan vastuuta ympäristöstä - lokakuussa 2015 se otti siipiensä suojaan uhanalaisen filippiiniläisen kotkan "Mindanaon" adoptoimalla tämän kantaakseen kortensa kekoon ekojärjestelmän monimuotoisuuden ja eläinsuojelun puolesta. CEBU Pacific Air lennättää sinut kepeästi ja vastuullisesti keskelle eksotiikkaa!

Cebu Pacific

Cebu Pacific (5J/CEB)

Suunnitteletko matkaa Aasiaan, ehkäpä Filippiineille henkeäsalpaavaan Manilaan? Siinä tapauksessa sinun kannattaa pitää mielessäsi CEBU Air Inc. tuttavallisemmin CEBU Pacific Air, joka on Filippiinien johtava halpalentoyhtiö ja samalla maan suurin lentoyhtiö. Lentoyhtiö perustettiin 1996 ja tähän mennessä se on ennättänyt lennättää yli sata miljoonaa matkalaista kohteisiinsa - ja määrä sen kuin lisääntyy. CEBU Pacific Air on laadukkaiden halpalentojen pioneeri. Sillä on yksi maailman nykyaikaisimmista lentolaivueista - tehokas 55 lentokoneen laivue koostuu 47 Airbus- ja kahdeksasta ATR-lentokoneesta. Katsasta CEBU Pacific Air halvat lennot, jotka kuljettavat sinut taianomaisen trooppisiin Aasian kohteisiin edullisesti!

Tilaa ilmaiseksi, niin saat uusimmat matkustuspäivitykset.
Klikkaa Salli, kun ilmoituksista kysytään.