Selaimesi on vanhentunut!

Lataa ajantasainen selain nähdäksesi tämän sivun oikein.

Päivitä selaimeni nyt

Vertailla Halvat lennot British Airways

Valitut päivämäärät eivät välttämättä anna tuloksia COVID-19-viruksen vuoksi. Pyytäisimme vaihtamaan päivämääriä.
Valitse lähtö
  • Viimeisimmät haut
Valitse saapuminen
  • Viimeisimmät haut
{{ weekDay }}
{{ panel.label }}
Etsitkö yksisuuntaista lentoa?
{{ fromDate | dateToDayNumber }}

{{ fromDate | dateToMonthName }}

{{ fromDate | dateToDayName }}

{{ flexibleFromDateLabel }}
{{ option.label }}
?
{{ flexibleToDateLabel }}
{{ option.label }}
Luokka ja matkustajat
Luokka
Turistiluokka
Saatavilla vain Economy-luokassa
Matkustajien määrä
Aikuiset
{{ adults }}
Lapset
{{ children }}
Pikkulapset
{{ infants }}
  • Vertaile:

British Airwaysin lentotarjoukset

Etsi viime hetken tarjous tai edullinen British Airways-lento

British Airways
ke, 26.06 (HEL) Helsinki -> (GRX) Granada
British Airways
ke, 31.07 (GRX) Granada -> (HEL) Helsinki

Hinta löydetty 14 päivää sitten
Mistä 370 €
British Airways
ti, 11.06 (HEL) Helsinki -> (TNG) Tanger
British Airways
pe, 21.06 (TNG) Tanger -> (HEL) Helsinki

Hinta löydetty 5 päivää sitten
Mistä 373 €
British Airways
ke, 23.10 (HEL) Helsinki -> (RTM) Rotterdam
British Airways
ke, 30.10 (RTM) Rotterdam -> (HEL) Helsinki

Hinta löydetty 8 päivää sitten
Mistä 431 €
British Airways
ti, 18.06 (HEL) Helsinki -> (TNG) Tanger
British Airways
pe, 28.06 (TNG) Tanger -> (HEL) Helsinki

Hinta löydetty 5 päivää sitten
Mistä 476 €
British Airways
pe, 31.05 (HEL) Helsinki -> (AGA) Agadir
British Airways
ke, 03.07 (AGA) Agadir -> (HEL) Helsinki

Hinta löydetty 12 päivää sitten
Mistä 482 €
British Airways
ma, 17.06 (HEL) Helsinki -> (TNG) Tanger
British Airways
to, 27.06 (TNG) Tanger -> (HEL) Helsinki

Hinta löydetty 5 päivää sitten
Mistä 521 €
British Airways
la, 31.08 (OUL) Oulu -> (KGS) Kos
British Airways
la, 07.09 (KGS) Kos -> (OUL) Oulu

Hinta löydetty 10 päivää sitten
Mistä 633 €
British Airways
ti, 23.07 (HEL) Helsinki -> (DEL) Delhi
Suora
British Airways
la, 10.08 (DEL) Delhi -> (HEL) Helsinki
Suora

Hinta löydetty 2 päivää sitten
Mistä 735 €
Miten saamme tässä näkemäsi tiedot? Huomaathan, että tarjoamme verkossa vertailupalvelua, ja kaikki sivustollamme näkyvät tiedot sekä hinnat palveluja ja/tai tuotteita koskien ovat kolmansia osapuolia edustavien kumppaniemme tarjoamia. Pyrimme parhaamme mukaan näyttämään sinulle ajankohtaista tietoa, mutta huomaathan, että emme ole vastuussa julkaistujen tietojen täydellisyydestä tai tarkkuudesta. Tarkistathan siis kaikki kumppaniemme sivustolla olevat ehdot huolellisesti ennen varauksen tekemistä. Tutustuthan käyttöehtoihimme saadaksesi lisätietoja. Lue lisää
Lentoyhtiö
British Airways
British Airways
Keskimääräinen luokitus
{{ rates }} / 5
Mitä mieltä olet lentoyhtiöstä British Airways?
Kiitos palautteestasi!

Tietoja yhtiöstä British Airways

British Airways halvat lennot ovat siis erinomainen ratkaisu kaikille matkakuumetta poteville! Lentoyhtiön kotikenttä on yksi tärkeimmistä kansainvälisistä kentistä, Lontoon Heathrow, jonne voi kaupungin keskustasta matkustaa metrolla. British Airways käyttää myös Gatwickin lentokenttää, joka sekin sijaitsee Lontoon lähistöllä. Jotkut lennot lähtevät London City -kentältä.

Palvelusta ei tingitä

British Airways on hyvä valinta silloin, kun halutaan, että lennolla saa ilmaisen aterian, eikä matkatavaroista tarvitse pitkillä lennoilla maksaa erikseen. Kaikilla lennoilla matkustajille tarjotaan syötävää ja juotavaa. Vuosittain lentoyhtiö tarjoileekin 35 miljoonaa teekupillista! British Airways mahdollistaa myös istumapaikan valitsemisen kaikilla lennoilla lentoa edeltävien 24 tunnin aikana. Lisäksi yhtiö lentää kohteidensa suurimmille lentokentille, joten matka taittuu sujuvasti lennon päätyttyäkin. British Airwaysin palveluihin kuuluvat myös päivämatkat useisiin Euroopan pääkaupunkeihin Heathrow'n kentältä: aamulla kohteeseen ja illalla takaisin edulliseen hintaan! Lentoyhtiön periaatteisiin kuuluvat kestävyys ja vastuullisuus. British Airways pyrkii minimoimaan lentomatkustuksen ympäristövaikutuksia. Se myös alleviivaa kierrätyksen ja ympäristöystävällisyyden merkitystä toimissaan. Vastuullisuus ulottuu lisäksi yrityksen työntekijöihin, ja British Airways tukee useita kymmeniä hyväntekeväisyysjärjestöjä, jotka toimivat ympäri maailmaa.

Mitä British Airwaysin lennoille voi ottaa mukaan?

British Airways -yhtiön lennoille otettavien ilmaisten matkatavaroiden määrä riippuu lennon pituudesta ja kohteesta. Jos matkaat Euroopan sisällä, voit valita edullisemman hinnan, mikäli et tarvitse muuta kuin käsimatkatavarat. Lentokoneeseen saat viedä mukanasi käsilaukun tai läppärilaukun, jonka mitat ovat korkeintaan 40 cm x 30 cm x 15 cm. Tämän lisäksi matkustamoon saa tuoda toisen laukun, jonka mitat ovat korkeintaan 56 cm x 45 cm x 25 cm. Myös kentältä ostettujen tax free -tuotteiden on mahduttava näihin laukkuihin. Jos laukkusi ovat liian suuria, ne siirretään ruumaan. Jos olet maksanut pelkistä käsimatkatavaroista tai ruumaan menevien laukkujen yhteispaino nousee yli sallitun, veloitetaan niistä lisämaksu. Jos et ole valinnut hintaa, johon sisältyvät ainoastaan käsimatkatavarat, pääsääntö on, että lipun hintaan kuuluu yksi ruumassa kuljetettava, korkeintaan 23 kg painava matkalaukku. Jos matkustat Euroopan ulkopuolelle, matkatavaramäärä tavallisesti kaksinkertaistuu: saat ottaa mukaan kaksi korkeintaan 23 kg painavaa laukkua. Muista, että koneeseen ei saa viedä mitään nestemäistä yli 100 ml:n pakkauksessa, oli kyse sitten juomista, ruoista tai kosmetiikkatuotteista! Lastenruokien kohdalla joustetaan, ja nekin täytyy turvatarkastuksessa ottaa ulos laukusta.

Erikoisruokavaliota noudattavat huomioidaan

British Airways suosii vastuullista lähiruokaa ja kausiruokaa. Aterioiden valmistamisessa on huomioitu myös se, että lentokoneessa, huimissa korkeuksissa, ruoka maistuu erilaiselta kuin maan tasalla. Niinpä ruoka on valmistettu ja ruokajuomat valikoitu tätä yksityiskohtaa silmällä pitäen. Jokaisella lennolla saa purtavaa sekä kupposen kuumaa, lasillisen viiniä tai janojuomaa, jopa Iso-Britannian sisäisillä lennoilla. Jos noudatat esimerkiksi vegaanista tai gluteenitonta ruokavaliota, muista ilmoittaa siitä vuorokausi ennen lentoasi. Erityisaterian maksullisuus riippuu matkan kohteesta, mutta yleensä siitä maksetaan erillinen korvaus. British Airways huomioi myös lapsiperheet, ja lapsille voi tilata erityisen lapsille suunnatun hauskan aterian matkaa varten. Joillain lennoilla aika kuluu kuin siivillä elokuvia katsellen. Koneessa voi myös lukea lentoyhtiön omaa HighLife-lehteä.

British Airwaysin siivin maailmalle

Lentoliput British Airwaysiltä ovat loistoratkaisu silloin, kun haluat vierailla Lontoossa - tai matkustaa maailman ääriin. Koska lentoyhtiö vie kaikkiin maailmanosiin, on harvoja paikkoja, joihin British Airwaysin siivin ei voisi matkustaa! Yhtiö vie niin rantaparatiiseihin unelmalomille, kaupunkilomille sekä tietysti työmatkoillekin. Voit siis varata lennot esimerkiksi Intiaan, Sri Lankalle, Meksikoon, Brasiliaan, Chileen, Jamaikalle, Botswanaan sekä vaikkapa Latviaan, Espanjaan, Kreikkaan tai Saksaan. Jos lähdet matkalle Lontoosta tai lennät sen kautta, tarkista etukäteen, mistä lentosi lähtee. Suuri osa British Airwaysin lennoista lähtee Heathrow'n kentältä.

Kanta-asiakkaat saavat bonuspisteitä

British Airways tarjoaa asiakkailleen mahdollisuuden liittyä Executive Club -kanta-asiakasohjelmaan ilmaiseksi. Järjestelmään kuuluu erilaisia tasoja. Liityttyäsi alkaa matkoistasi kertyä bonuspisteitä, ja jatkossa myös lentojen varaaminen sujuu nopeammin, kun tietosi tallennetaan järjestelmään. Olet myös oikeutettu joihinkin jäsenille suunnattuihin alennuksiin. Mitä enemmän pisteitä kertyy, sitä parempia etuja on tiedossa. Bonuspisteitä voi lentojen lisäksi hyödyntää esimerkiksi hotellia tai vuokra-autoa varattaessa. British Airways kuuluu oneworld-lentoyhtiöallianssiin, joka on yksi kolmesta maailman suurimmasta lentoyhtiöallianssista. Bonuspisteitä kertyy myös oneworld-allianssiin kuuluvien muiden lentoyhtiöiden lennoilla. Oneworld-allianssilla on myös oma kanta-asiakasohjelmansa, jonka jäsenet hyötyvät muun muassa jonoitta sujuvasta matkustamisesta ja miellyttävistä odotustiloista sadoilla lentokentillä. Netissä on helppo käydä paitsi varaamassa lennot, myös tutustua British Airwaysin lukuisiin kohteisiin ja kanta-asiakasohjelman yksityiskohtiin.

British Airways

British Airways (BA/BAW)

Kukapa ei tuntisi British Airways -lentoyhtiötä? Kuuluuhan se maailman suurimpiin lentoyhtiöihin. Iso-Britannian kansallinen lentoyhtiö myös lentää kaikkiin maapallon maanosiin. Matkat taittuvat yhtiön yli 280 lentokoneella 170 kohteeseen ympäri maailmaa. British Airways kuljettaa vuodessa huimat yli 40 miljoonaa matkustajaa kohteisiinsa - ja tietysti omalle kotikentälleen Lontooseen.

Tilaa ilmaiseksi, niin saat uusimmat matkustuspäivitykset.
Klikkaa Salli, kun ilmoituksista kysytään.