Selaimesi on vanhentunut!

Lataa ajantasainen selain nähdäksesi tämän sivun oikein.

Päivitä selaimeni nyt

Halvat lennot Bryssel

Valitut päivämäärät eivät välttämättä anna tuloksia COVID-19-viruksen vuoksi. Pyytäisimme vaihtamaan päivämääriä.
Valitse lähtö
  • Viimeisimmät haut
Valitse saapuminen
  • Viimeisimmät haut
{{ weekDay }}
{{ panel.label }}
Etsitkö yksisuuntaista lentoa?
{{ fromDate | dateToDayNumber }}

{{ fromDate | dateToMonthName }}

{{ fromDate | dateToDayName }}

{{ flexibleFromDateLabel }}
{{ option.label }}
?
{{ flexibleToDateLabel }}
{{ option.label }}
Luokka ja matkustajat
Luokka
Turistiluokka
Saatavilla vain Economy-luokassa
Matkustajien määrä
Aikuiset
{{ adults }}
Lapset
{{ children }}
Pikkulapset
{{ infants }}
  • Vertaile:

Lentotarjoukset kohteelle Bryssel

Löydä viime hetken tarjous tai edullinen lento kohteeseen Bryssel

Air Baltic
pe, 22.03 (HEL) Helsinki -> (BRU) Bryssel
Suora
Air Baltic
ma, 25.03 (BRU) Bryssel -> (HEL) Helsinki
Suora

Hinta löydetty 14 päivää sitten
Mistä 144 €
Air Baltic
to, 11.07 (HEL) Helsinki -> (BRU) Bryssel
Suora
Air Baltic
su, 14.07 (BRU) Bryssel -> (HEL) Helsinki
Suora

Hinta löydetty 13 päivää sitten
Mistä 147 €
Lufthansa
la, 20.04 (HEL) Helsinki -> (BRU) Bryssel
Suora
Lufthansa
to, 25.04 (BRU) Bryssel -> (HEL) Helsinki
Suora

Hinta löydetty 6 päivää sitten
Mistä 150 €
Air Baltic
ke, 22.05 (HEL) Helsinki -> (BRU) Bryssel
Suora
Air Baltic
pe, 24.05 (BRU) Bryssel -> (HEL) Helsinki
Suora

Hinta löydetty 5 päivää sitten
Mistä 165 €
Air Baltic
to, 23.05 (HEL) Helsinki -> (BRU) Bryssel
Suora
Air Baltic
pe, 24.05 (BRU) Bryssel -> (HEL) Helsinki
Suora

Hinta löydetty 5 päivää sitten
Mistä 166 €
Air Baltic
pe, 29.03 (HEL) Helsinki -> (BRU) Bryssel
Suora
Air Baltic
ke, 03.04 (BRU) Bryssel -> (HEL) Helsinki
Suora

Hinta löydetty 12 päivää sitten
Mistä 168 €
Lufthansa
pe, 22.03 (HEL) Helsinki -> (BRU) Bryssel
Suora
Lufthansa
ti, 26.03 (BRU) Bryssel -> (HEL) Helsinki
Suora

Hinta löydetty 6 päivää sitten
Mistä 172 €
Air Baltic
ma, 15.07 (HEL) Helsinki -> (BRU) Bryssel
Suora
Air Baltic
pe, 19.07 (BRU) Bryssel -> (HEL) Helsinki
Suora

Hinta löydetty 6 päivää sitten
Mistä 201 €
Miten saamme tässä näkemäsi tiedot? Huomaathan, että tarjoamme verkossa vertailupalvelua, ja kaikki sivustollamme näkyvät tiedot sekä hinnat palveluja ja/tai tuotteita koskien ovat kolmansia osapuolia edustavien kumppaniemme tarjoamia. Pyrimme parhaamme mukaan näyttämään sinulle ajankohtaista tietoa, mutta huomaathan, että emme ole vastuussa julkaistujen tietojen täydellisyydestä tai tarkkuudesta. Tarkistathan siis kaikki kumppaniemme sivustolla olevat ehdot huolellisesti ennen varauksen tekemistä. Tutustuthan käyttöehtoihimme saadaksesi lisätietoja. Lue lisää

Lennot kohteeseen Brysseliin

Brysselissä on lukuisia nähtävyyksiä, joten kaupunkilomalla riittää varmasti tekemistä. Ehkäpä tunnetuin nähtävyys on "Manneken Pis"; nimensä mukaisesti pientä pissaavaa poikaa esittävä patsas. Kaupungin Grand Place -nimisellä keskusaukiolla voi ihailla mahtavaa arkkitehtuuria niin päivällä kuin illallakin. Iltaisin aukion rakennukset valaistaan kauttaaltaan, eli aukiolle kannattaa ehdottomasti suunnata auringon laskettuakin. Atomium-monumentti kaupungin keskustan ulkopuolella kuvastaa molekyylin yhdeksää atomia ja on myös näkemisen arvoinen. Brysselissä on myös valtava määrä museoita. Taiteen ystävien kannattaa suunnata Musées Royaux des Beaux-Artsiin (Rue de la Regence 3, auki ti-pe klo 10-17, viikonloppuisin klo 11-18, maanantaisin suljettu), josta voi löytää kuuluisimpien taiteilijoiden töitä. Lisäksi kaupungista löytyy esimerkiksi automuseo AutoWorld (Cinquantenaire-puistossa, auki päivittäin klo 10-18) sekä luonnontieteellinen museo (Rue Vautier 29, auki ti-pe klo 9.30-17, viikonloppuisin klo 10-18, maanantaisin suljettu), josta löytyy muun muassa valtava dinosauruskokoelma.

Lennot Bryssel

Kulinaristin toivekaupunki

Brysselin ravintolat ovat vertaansa vailla. Kaupungista löytyy vaihtoehtoja ulkona syömiseen aina pienistä kulmapubeista loistoravintoloihin. Paikallinen erikoisuus on "moules et frites" eli simpukoita ja ranskalaisia perunoita. Simpukoiden lisäksi kaupungissa syödään myös paljon muita mereneläviä. Lisäksi Bryssel on tunnettu erityisesti oluistaan ja suklaastaan. Ravintoloista ja terasseilta saa tilattua useita erilaisia belgialaisia erikoisoluita hyvin edulliseen hintaan. Lisäksi lukuisat suklaapuodit takaavat elämyksiä käsintehtyjen konvehtien ystäville. Makeaan mieltyneiden kannattaa ehdottomasti myös tilata tuore paistettu vohveli, gaufre.

Brysselin ilmasto ja paras matkustusaika

Brysselin ilmasto on keskimäärin lämpimämpi kuin Suomessa. Kaupungissa vallitsee meri-ilmasto, mikä tarkoittaa keskimäärin kahtasataa sateista päivää vuodessa. Matkustajan kannattaakin muistaa pakata mukaan sateenvarjo! Kaupungin säätä voi kuvailla epävakaiseksi, ja on hyvin mahdollista että sää vaihtelee poutaisesta sateiseen useita kertoja päivän aikana. Vuoden keskilämpötila on noin kymmenen astetta, ja paras matkustusaika on kesällä noin toukokuusta lokakuuhun, jolloin päivälämpötila nousee usein yli 20 asteeseen.

Liikkuminen Brysselissä

Lennot kohteeseen Brysseliin laskeutuvat joko päälentokentälle Zaventemiin tai lähinnä halpalentoyhtiöiden suosimaan Charleroi Southiin. Zaventemin kentältä pääsee Brysselin keskustaan noin 15 minuutissa; junia lähtee kymmenen minuutin välein ja matka maksaa noin yhdeksän euroa. Bussilla keskustaan Zaventemin kentältä pääsee Airport-linjalla (numero 12 tai 21) noin puolessa tunnissa, ja matkan hinnaksi tulee noin kuusi euroa. Taksilla matka taittuu myös noin puolessa tunnissa, mutta hinta on korkeampi: noin 45 euroa.Charleroi Southin lentokenttä sijaitsee noin 60 kilometrin päässä Brysselin keskustasta, eli matkaan pitää varata enemmän aikaa kuin Zaventemista saapuessa. Charleroi Southin kentältä pääsee shuttle-bussilla (linja A, hinta noin 5 euroa) Charleroin rautatieasemalle (Charleroi-Sud). Junalla Charleroi-Sudilta Brysselin keskustaan pääsee noin tunnissa, ja lipun hinnaksi tulee noin 15 euroa. Charleroi Southin lentokentältä pääsee myös suoraan bussilla Brysseliin (Midi-rautatieasemalle), jolloin matka kestää tunnin ja maksaa noin 15 euroa. Taksikyyti Charleroi Southin lentokentältä Brysseliin kestää myös noin tunnin ja maksaa noin 90 euroa.Taksi Brysselin sisällä liikkuessa on kohtuuhintainen, vaikkakin julkinen liikenne on edullisempi vaihtoehto ja sen verkosto on hyvin kattava. Brysselissä liikkuu paljon pimeitä takseja, joten taksia valitessa kannattaa ehdottomasti kiinnittää huomiota siihen, että ottaa virallisen taksin, jossa on taksimittari ja näkyvät taksiluvat.

Belgian ja Brysselin kahdet kasvot

Belgia maana on hallinnollisesti, kielellisesti ja osittain myös kulttuurisesti jakautunut kahteen osaan: pohjoiseen Flanderiin, jossa puhutaan hollantia, ja eteläiseen Valloniaan, jossa puhutaan ranskaa. Tämä kahtiajako näkyy myös Brysselissä: vaikka suurimmassa osassa sen kaupunginosista puhutaankin ranskaa, on tietyissä kaupunginosissa hollanti määräävä kieli. Ainakin auttava ranskan kielen taito helpottaa matkustamista, mutta erityisesti ravintoloissa ja hotelleissa puhutaan myös hyvää englantia. Belgiassa asuu noin 11 miljoonaa ihmistä, joista Brysselin metropolialueella noin 2,7 miljoonaa. Bryssel onkin maan ehdottomasti elinvoimaisin kaupunki, erityisesti juuri EU-instituutioiden ja muiden kansainvälisten organisaatioiden vuoksi. Mielenkiintoista kaupungissa onkin sen moninaisuus ja se, miten EU-korttelien vakavuus yhdistyy esimerkiksi Midi-rautatieaseman lähistöllä oleviin letkeisiin etnisiin markkinoihin. Brysselissä riittääkin näettävää ja koettavaa kaikenlaisille matkustajille. Brysselin, ja tietyllä tapaa myös Belgian ollessa eräänlainen sulatusuuni, löytyy sieltä myös monia eri uskontokuntia. Suurin osa Belgian asukkaista on kristittyjä ja katolilaisuus on dominoiva uskonto. Toiseksi suurin uskonto on islam (noin viisi prosenttia Belgian asukkaista), ja noin neljäsosa ei kuulu mihinkään uskontokuntaan tai tunnustautuu ateistiksi tai agnostikoksi.

Bryssel on tunnettu paitsi Belgian, myös Euroopan unionin ja koko Euroopan pääkaupunkina. Kaupunki on suosittu lomakohde, ja halvat lennot Bryssel iin löydätkin lastminute.comista. Bryssel sijaitsee Belgian keskiosassa ja on tunnettu erityisesti kansainvälisen politiikan keskuksena. Kaupunki perustettiin vuonna 979, ja se on historiansa aikana kuulunut muun muassa Espanjan, Alankomaiden ja Ranskan vallan alle. Erityisesti toisen maailmansodan jälkeen Bryssel on kasvattanut merkitystään vallan ja politiikan keskeisenä kaupunkina.

Tilaa ilmaiseksi, niin saat uusimmat matkustuspäivitykset.
Klikkaa Salli, kun ilmoituksista kysytään.