Selaimesi on vanhentunut!

Lataa ajantasainen selain nähdäksesi tämän sivun oikein.

Päivitä selaimeni nyt

Vertailla Halvat lennot Scoot

Valitut päivämäärät eivät välttämättä anna tuloksia COVID-19-viruksen vuoksi. Pyytäisimme vaihtamaan päivämääriä.
Valitse lähtö
  • Viimeisimmät haut
Valitse saapuminen
  • Viimeisimmät haut
{{ weekDay }}
{{ panel.label }}
Etsitkö yksisuuntaista lentoa?
{{ fromDate | dateToDayNumber }}

{{ fromDate | dateToMonthName }}

{{ fromDate | dateToDayName }}

{{ flexibleFromDateLabel }}
{{ option.label }}
?
{{ flexibleToDateLabel }}
{{ option.label }}
Luokka ja matkustajat
Luokka
Turistiluokka
Saatavilla vain Economy-luokassa
Matkustajien määrä
Aikuiset
{{ adults }}
Lapset
{{ children }}
Pikkulapset
{{ infants }}
  • Vertaile:
Lentoyhtiö
Scoot
Scoot
Keskimääräinen luokitus
{{ rates }} / 5
Mitä mieltä olet lentoyhtiöstä Scoot?
Kiitos palautteestasi!

Tietoja yhtiöstä Tiger Airways

Lentoliput Tiger Airways myy edullisimmin verkkosivuillaan, mutta niitä voi ostaa myös puhelimitse, lentokentiltä ja matkatoimistoista. Liput on varattava viimeistään neljä tuntia ennen koneen lähtöaikaa. Matkat maksetaan varauksen yhteydessä. Hintoihin lisätään verot, matkustajamaksut, käsittelykulut ja asiakkaan mahdollisesti valitsemat lisäpalvelut. Liikuntarajoitteisten ja muiden erityispalveluita tarvitsevien henkilöiden on oltava yhteydessä Tigerairin puhelinpalveluun viimeistään kolme päivää ennen matkaa. Englanninkielinen palvelu on avoinna joka päivä klo 10-17 Singaporen aikaa. Lapsille, jotka ovat täyttäneet 2 vuotta, on varattava oma istumapaikka ja heistä maksetaan normaali lipunhinta. Alle 2-vuotiaat voivat matkustaa aikuisen sylissä. Alle 15-vuotiaat saavat matkustaa vain aikuisen seurassa. Alaikäisiä yksinmatkustavia koskevat määräykset riippuvat kunkin kohdemaan lainsäädännöstä. Jos matkustat 10 tai useamman hengen seurueessa, voit varata joustavan ryhmälipun. Varauksen voi tehdä Tiger Airlinesin verkkopalvelussa, ja matkustajien tietoja on helppo päivittää jälkikäteen. Lopulliset matkustajatiedot on kuitenkin ilmoitettava 14 päivää ennen matkaa. Kullekin ryhmän jäsenelle on mahdollista valita omat lisäpalvelunsa, kuten ateriat lentomatkalla tai ylimääräiset matkatavarat. Ryhmämatka on maksettava kolmen päivän kuluessa varauksen hyväksymisestä. Maksuvaihtoehtoja on useita, eikä esimerkiksi luottokortilla maksamisesta veloiteta erikseen.

Sujuvasti siiville

Varaa tarpeeksi aikaa aina lentomatkalle lähtiessäsi. Lähtöselvitys alkaa 2 tuntia ja sulkeutuu 45 minuuttia ennen koneen lähtöä. Voit joutua odottamaan selvitykseen pääsyä. Myös turvatarkastuksessa voi olla jonoa. Pakkaamalla käsimatkatavarat ohjeiden mukaisesti voit omalta osaltasi ehkäistä ruuhkan muodostumista. Ajan säästämiseksi lähtöselvityksen voi tehdä Tigerairin verkkosivuilla tai mobiilipalvelussa kolme vuorokautta (72 tuntia) tai viimeistään tuntia ennen lähtöä. Koneeseen nousu alkaa 30 minuuttia ja päättyy 15 minuuttia ennen lähtöä. Lentoyhtiö ei korvaa matkustajan myöhästymisestä johtuvaa matkan siirtymistä tai peruuntumista. Matkustajien, joiden jatkoyhteydet lähtevät kahdeksan tunnin sisällä lennon saapumisesta, ei tarvitse tehdä uutta lähtöselvitystä eikä matkatavaraselvitystä. Kahdeksan tunnin vaihtoajan ylittävillä jatkoyhteyksillä tämä Tigerconnect-palvelu on vapaaehtoinen.

Älä maksa muiden matkatavaroista

Tiger Airwaysilla halvoilla lennoilla maksat vain tarvitsemistasi palveluista. Jos matkustat kevyesti pelkkien käsimatkatavaroiden kanssa maksat vähemmän kuin se, jolla on mukanaan puolet omaisuudestaan. Käsimatkatavaroihin saa ottaa korkeintaan kaksi laukkua, jotka ovat kooltaan 54 cm x 38 cm x 23 cm, ja joiden yhteispaino on alle 10 kg. Aseita tai teräviä esineitä ei sallita matkustamossa lainkaan. Helposti syttyviä, myrkyllisiä tai syövyttäviä aineita ei saa kuljettaa myöskään ruumassa. Nesteitä voi ottaa käsimatkatavaroihin 100 millilitran pakkauksissa korkeintaan 1 litran verran, ja ne on pakattava läpinäkyvään muovipussiin. Lääkkeistä on hyvä olla reseptit mukana. Vauvan lennon aikana tarvitsemat ruoat voi ottaa mukaan matkustamoon. Ruumaan menevistä matkatavaroista on maksettava erikseen. Alle 15 kilon painavien matkatavaroiden rahtihinta on 50 SGD. Yli 15 kilon painoisista matkatavaroista veloitetaan 25 SGD/kg. Kuljetettavien tavaroiden maksimipaino on 30 kg ja koko 190 cm x 60 cm x 80 cm.

Ruokaa ja juomaa jokaiseen makuun

Tigerairin lennoilla voit nauttia valintasi mukaan aasialaistyylisen lämpimän aterian, salaattia, voileipiä tai pikkupurtavaa. Varatessasi ruokasi etukäteen samalla, kun varaat Tiger Airwaysin lentolipun säästät noin 10 prosenttia hinnasta ja vältyt odottelulta, sillä etukäteen tilatut annokset tarjoillaan asiakkaille ensimmäisenä. Lämmin ateria maksaa noin 12 SGD. Virvokkeita ja pienempää syötävää saa muutamalla dollarilla. Ateriaan kuuluu vesi ja kahvi tai tee. Erikoisruokavaliosta (esimerkiksi vegaaniruokavaliosta) pyydetään ilmoittamaan viisi päivää ennen matkaa. Visa ja MasterCard käyvät maksuvälineinä koneissa käteisen lisäksi.

Tigerplus tuo lisämukavuutta

Tigerplus on palvelu ekstramukavuutta kaipaavalle. Noin 50 SGD:n lisähintaan voit varata haluamasi istumapaikan ja myös viereinen istumapaikka voidaan jättää halutessasi tyhjäksi lisätilan saamiseksi. Tigerplus-asiakkaana vältyt jonotukselta sekä lähtöselvityksessä että koneeseen nousussa. Jos jatkoyhteyksien välillä on yli viisi tuntia odotusaikaa voit osallistua ilmaiselle kahden tunnin sightseeing-kierrokselle Singaporessa. Singaporesta lähtevillä lennoilla käytössäsi on myös SATS Premier Lounge, jossa voit nauttia paikallisia herkkuja ja virvokkeita, rentoutua hierovassa tuolissa lehtiä lukien ja TV:tä katsellen tai virkistäytyä suihkussa.

Pysy ajan tasalla!

Tiger Airways viestii ajankohtaisista asioista sähköisesti uutiskirjeiden, Facebookin ja Twitterin kautta. Aikataulumuutoksista, jotka ovat tiedossa viimeistään neljä tuntia ennen koneen lähtöä, tiedotetaan asiakkaille sähköpostitse. Tarjouksista ja muista kiinnostavista uutisista kerrotaan sosiaalisessa mediassa. Sosiaalisen median seuraajille on välillä myös omia erikoistarjouksia. Ohjeet uutiskirjeen tilaamisen löytyvät Tiger Airwaysin verkkosivuilta.

Scoot

Scoot (TR/TGW)

Tiger Airways on aasialainen halpalentoyhtiö, jonka kotipaikka on Singapore. Tigerair-nimellä toimivan yhtiön lennot suuntautuvat Kaakkois-Aasiaan, Australiaan ja Kiinaan. Tiger Airways halvat lennot vievät sinut 39 eri kohteeseen 12 eri Aasian maassa. Yhtiön matkustajamäärät ovat kasvaneet vuosi vuodelta. Tigerair lentää Airbus A320 -tyyppisillä, keskimäärin neljä vuotta vanhoilla koneilla. CAPA (Centre for Aviation) valitsi Tigerairin vuoden parhaaksi halpalentoyhtiöksi vuonna 2010.

Tilaa ilmaiseksi, niin saat uusimmat matkustuspäivitykset.
Klikkaa Salli, kun ilmoituksista kysytään.