Selaimesi on vanhentunut!

Lataa ajantasainen selain nähdäksesi tämän sivun oikein.

Päivitä selaimeni nyt

Vertailla Halvat lennot Vueling

Valitut päivämäärät eivät välttämättä anna tuloksia COVID-19-viruksen vuoksi. Pyytäisimme vaihtamaan päivämääriä.
Valitse lähtö
  • Viimeisimmät haut
Valitse saapuminen
  • Viimeisimmät haut
{{ weekDay }}
{{ panel.label }}
Etsitkö yksisuuntaista lentoa?
{{ fromDate | dateToDayNumber }}

{{ fromDate | dateToMonthName }}

{{ fromDate | dateToDayName }}

{{ flexibleFromDateLabel }}
{{ option.label }}
?
{{ flexibleToDateLabel }}
{{ option.label }}
Luokka ja matkustajat
Luokka
Turistiluokka
Saatavilla vain Economy-luokassa
Matkustajien määrä
Aikuiset
{{ adults }}
Lapset
{{ children }}
Pikkulapset
{{ infants }}
  • Vertaile:

Vuelingin lentotarjoukset

Etsi viime hetken tarjous tai edullinen Vueling-lento

Vueling
la, 15.06 (BCN) Barcelona -> (BIO) Bilbao
Suora
Vueling
ke, 19.06 (BIO) Bilbao -> (BCN) Barcelona
Suora

Hinta löydetty 2 päivää sitten
Mistä 62 €
Vueling
ma, 20.05 (BCN) Barcelona -> (TFN) Teneriffa Pohjoinen
Suora
Vueling
ma, 27.05 (TFN) Teneriffa Pohjoinen -> (BCN) Barcelona
Suora

Hinta löydetty 8 päivää sitten
Mistä 96 €
Vueling
la, 18.05 (BCN) Barcelona -> (TFN) Teneriffa Pohjoinen
Suora
Vueling
ma, 27.05 (TFN) Teneriffa Pohjoinen -> (BCN) Barcelona
Suora

Hinta löydetty 8 päivää sitten
Mistä 119 €
Vueling
la, 11.05 (SVQ) Sevilla -> (ALC) Alicante
Vueling
ke, 15.05 (ALC) Alicante -> (SVQ) Sevilla

Hinta löydetty 14 päivää sitten
Mistä 133 €
Vueling
to, 27.06 (BCN) Barcelona -> (ALG) Alger
Suora
Vueling
ti, 23.07 (ALG) Alger -> (BCN) Barcelona
Suora

Hinta löydetty 3 päivää sitten
Mistä 166 €
Vueling
pe, 28.06 (MRS) Marseille -> (ALG) Alger
Suora
Vueling
to, 18.07 (ALG) Alger -> (MRS) Marseille
Suora

Hinta löydetty 5 päivää sitten
Mistä 170 €
Vueling
la, 18.05 (BRU) Bryssel -> (MAD) Madrid
Suora
Vueling
ma, 27.05 (MAD) Madrid -> (BRU) Bryssel
Suora

Hinta löydetty 8 päivää sitten
Mistä 183 €
Vueling
pe, 28.06 (MRS) Marseille -> (ALG) Alger
Suora
Vueling
ti, 23.07 (ALG) Alger -> (MRS) Marseille
Suora

Hinta löydetty 3 päivää sitten
Mistä 190 €
Miten saamme tässä näkemäsi tiedot? Huomaathan, että tarjoamme verkossa vertailupalvelua, ja kaikki sivustollamme näkyvät tiedot sekä hinnat palveluja ja/tai tuotteita koskien ovat kolmansia osapuolia edustavien kumppaniemme tarjoamia. Pyrimme parhaamme mukaan näyttämään sinulle ajankohtaista tietoa, mutta huomaathan, että emme ole vastuussa julkaistujen tietojen täydellisyydestä tai tarkkuudesta. Tarkistathan siis kaikki kumppaniemme sivustolla olevat ehdot huolellisesti ennen varauksen tekemistä. Tutustuthan käyttöehtoihimme saadaksesi lisätietoja. Lue lisää
Lentoyhtiö
Vueling
Vueling
Keskimääräinen luokitus
{{ rates }} / 5
Mitä mieltä olet lentoyhtiöstä Vueling?
Kiitos palautteestasi!

Tietoja yhtiöstä Vueling

Lentomukavuuden ja matkustajien turvallisuuden takaamiseksi Vuelingin matkustajat voivat ottaa matkustamoon korkeintaan 10 kg painavan käsimatkatavaran tai käsimatkatavaran, joka saa olla kooltaan enintään 55 x 40 x 20 cm. Määräykset lähtötarkastuksessa ovat hyvin tarkat, ja mikäli käsimatkatavara on mainittua suurempi, siitä on maksettava 35 euron lisämaksu. Vain Excellence Fare -lisäpalvelu sallii matkustajan ottaa korkeintaan 14 kg painavan käsimatkatavaran matkustamoon.

Vuelingilla matkustaessaan matkustaja voi halutessaan kuljettaa esimerkiksi soittimen, surffilaudan, hiihtovälineet, golfvarusteet tai polkupyörän erikoismatkatavarana vain 45 euron lisämaksun hintaan kullekin lentomatkalle.

Kirjattavien matkatavaroiden lisääminen on edullisempaa verkossa, ja näin matkustaja voi säästää peräti 40 % ensimmäisen kirjattavan matkatavaran hinnasta kentällä tehtävään lisäämiseen verrattuna. Mikäli matkustaja valitsee Optima Fare- tai Excellence Fare -lisäpalvelun, hän voi lisätä ilmaiseksi enintään 23 kg painavan kirjattavan matkatavaran.

Kukin matkustaja voi kirjata mukaansa korkeintaan 3 matkatavaraa, jotka saavat enintään 23 kg per matkatavara.

Uutisia innovatiivisista ideoista matkustajien hyödyksi

Vuodesta 2014 lähtien Vueling on tarjonnut ilmaisen wifi-verkkoyhteyden asiakkailleen lentojen aikana.

Lentopisteillä lisäetuja

Usein matkustavat asiakkaat voivat kerätä Vueling Points- eli Punto-ohjelmalla lentopisteitä. Näitä pisteitä asiakas voi kerätä esimerkiksi lentämällä, vuokraamalla auton Vuelingin palvelun kautta, varaamalla hotelliyön sivuston kautta tai Vueling Pass card -kortin ostamalla. Lentopisteitä voi käyttää hyväksi lentoja varattaessa.

Iberia Plus -ohjelman kautta voivat Optima Fare- ja Excellence Fare -vaihtoehtoja käyttävät matkustajat lisäksi kerätä myös Avios- ja Elite Points -lentopisteitä matkoistaan.

Innovatiivisia mobiilisovelluksia

Vueling on kehittänyt Sonyn kanssa yhteistyössä innovatiivisen ja maailman ensimmäisen yllä pidettävän app-sovelluksen, jossa ranteeseen kiinnitettävästä rannekkeesta löytyvät koneeseennousutiedot ja muut matkustajan tiedot kaikki yhdessä paikassa. Sony SmartWatchin pystyy uutuutena nyt synkronoimaan Android-sovelluksen kanssa.

Vuelingin matkustajat ovat voineet vuodesta 2014 lähtien halutessaan vaihtaa lentonsa verkossa tai mobiililaitteella samana päivänä lähtevälle, aikaisemmalle lennolle täysin ilmaiseksi.

Mobiilisovellus tarjoaa lisähyötyä ja nopeutta varauksien tekoon sekä sujuvuutta matkustukseen. Vuelingin oman mobiilisovelluksen avulla matkustaja voi valita lentoja vaihtoehtotaulukoista kaikissa luokissa: Basic, Optima tai Excellent ja yhdistellä niitä haluamallaan tavalla. App-sovelluksella voi maksaa lennot ja tehdä lähtöselvityksen, ladata koneeseennousukortit suoraan mobiililaitteelle ja tallentaa ne. Sovelluksen kautta voi myös varata istuinpaikat, vaihtaa lentoja ja saada ajankohtaiset tiedot lennoista reaaliaikaisesti suoraan kännykkään. Lentojen varaamisen ja maksamisen nopeuttamiseksi sovellukseen voi turvallisesti tallentaa omat myvueling-tilin tiedot ja luottokortin maksutiedot.

Vuelingin appsin voi ladata Windows-puhelimelle ja Windows 8:lle Windows Phone -sivustolta, iPhonelle Apple iTunesista ja Android-puhelimelle Google Play -sivustolta.

Vueling

Vueling (VY/VLG)

Vueling eli Vueling Airlines, S.A., on espanjalainen halpalentoyhtiö, joka aloitti toimintansa vuonna 2004. Halvat lennot tarjoava Vueling on eräs Euroopan nopeimmin kasvavista halpalentoyhtiöistä. Yhtiö on tarjonnut halpoja lentoja jo kymmenen vuoden ajan ja toimii nykyään 89 lentokoneen voimin. Vuelingin reitteihin kuuluu tänä päivänä 40 suoralentoreittiä ja 850 reittiyhdistelmää 31 eri maassa Euroopassa, Lähi-Idässä ja Afrikassa. Vuonna 2014 yhtiö kuljetti noin 17,2 miljoonaa matkustajaa. Menestyksensä ansioista Vueling on jatkuvasti hankkinut uusia lentokoneita käyttöönsä. Lentoyhtiö on myös laajentanut lentoreittien valikoimaansa eri puolille Eurooppaa, Afrikkaa ja Lähi-Itää.

Tilaa ilmaiseksi, niin saat uusimmat matkustuspäivitykset.
Klikkaa Salli, kun ilmoituksista kysytään.