Selaimesi on vanhentunut!

Lataa ajantasainen selain nähdäksesi tämän sivun oikein.

Päivitä selaimeni nyt

Halvat lennot München

Valitut päivämäärät eivät välttämättä anna tuloksia COVID-19-viruksen vuoksi. Pyytäisimme vaihtamaan päivämääriä.
Valitse lähtö
  • Viimeisimmät haut
Valitse saapuminen
  • Viimeisimmät haut
{{ weekDay }}
{{ panel.label }}
Etsitkö yksisuuntaista lentoa?
{{ fromDate | dateToDayNumber }}

{{ fromDate | dateToMonthName }}

{{ fromDate | dateToDayName }}

{{ flexibleFromDateLabel }}
{{ option.label }}
?
{{ flexibleToDateLabel }}
{{ option.label }}
Luokka ja matkustajat
Luokka
Turistiluokka
Saatavilla vain Economy-luokassa
Matkustajien määrä
Aikuiset
{{ adults }}
Lapset
{{ children }}
Pikkulapset
{{ infants }}
  • Vertaile:

Lentotarjoukset kohteelle München

Löydä viime hetken tarjous tai edullinen lento kohteeseen München

Lufthansa
la, 04.01 (HEL) Helsinki -> (MUC) München
Suora
Lufthansa
to, 09.01 (MUC) München -> (HEL) Helsinki
Suora

Hinta löydetty Eilen
Mistä 145 €
Lufthansa
la, 04.01 (HEL) Helsinki -> (MUC) München
Suora
Lufthansa
pe, 10.01 (MUC) München -> (HEL) Helsinki
Suora

Hinta löydetty 2 päivää sitten
Mistä 146 €
Lufthansa
su, 29.09 (HEL) Helsinki -> (MUC) München
Suora
Lufthansa
to, 03.10 (MUC) München -> (HEL) Helsinki
Suora

Hinta löydetty 5 päivää sitten
Mistä 150 €
Lufthansa
su, 29.09 (HEL) Helsinki -> (MUC) München
Suora
Lufthansa
ke, 02.10 (MUC) München -> (HEL) Helsinki
Suora

Hinta löydetty 5 päivää sitten
Mistä 151 €
Lufthansa
la, 14.09 (HEL) Helsinki -> (MUC) München
Suora
Lufthansa
su, 22.09 (MUC) München -> (HEL) Helsinki
Suora

Hinta löydetty 12 päivää sitten
Mistä 151 €
Lufthansa
pe, 13.09 (HEL) Helsinki -> (MUC) München
Suora
Lufthansa
su, 22.09 (MUC) München -> (HEL) Helsinki
Suora

Hinta löydetty 12 päivää sitten
Mistä 151 €
Air Baltic
pe, 27.09 (HEL) Helsinki -> (MUC) München
Suora
Air Baltic
ma, 30.09 (MUC) München -> (HEL) Helsinki
Suora

Hinta löydetty 12 päivää sitten
Mistä 163 €
Air Baltic
la, 28.09 (HEL) Helsinki -> (MUC) München
Suora
Air Baltic
ma, 30.09 (MUC) München -> (HEL) Helsinki
Suora

Hinta löydetty 12 päivää sitten
Mistä 163 €
Miten saamme tässä näkemäsi tiedot? Huomaathan, että tarjoamme verkossa vertailupalvelua, ja kaikki sivustollamme näkyvät tiedot sekä hinnat palveluja ja/tai tuotteita koskien ovat kolmansia osapuolia edustavien kumppaniemme tarjoamia. Pyrimme parhaamme mukaan näyttämään sinulle ajankohtaista tietoa, mutta huomaathan, että emme ole vastuussa julkaistujen tietojen täydellisyydestä tai tarkkuudesta. Tarkistathan siis kaikki kumppaniemme sivustolla olevat ehdot huolellisesti ennen varauksen tekemistä. Tutustuthan käyttöehtoihimme saadaksesi lisätietoja. Lue lisää

Suosituimmat lentoyhtiöt kohteeseen München

Lentoyhtiöt, jotka tarjoavat lentoja kohteeseen München

Lennot kohteeseen Müncheniin

München on saksalaisen olutkulttuurin keskus ja se tunnetaankin vuosittaisesta Oktoberfest-olutjuhlastaan. Vuodesta 1812 lähtien järjestetty, 16-päiväinen Oktoberfest kerää vuosittain noin 7 miljoonaa kävijää, joille tarjoillaan yli 6 miljoonaa litraa olutta.

München on muutakin kuin vain olutjuhlakaupunki. Nähtävää ja koettavaa löytyy moneen makuun esimerkiksi kaupungin useista museoista, kuten Deutsches Museum, joka on eräs maailman suurimmista tekniikan museoista. Münchenissä on useita vanhoja kirkkoja eri aikakausilta. Näistä kuuluisin maamerkki on katolinen tuomiokirkko, Frauenkirche, joiden kahdesta 98 metrin korkuisesta tornista kaupunki tunnetaan. Kirkkoon pääsee ilmaiseksi, vaikka katsomaan Teutelsschrittiä eli ovensuussa olevaa jalanjälkeä, jonka väitetään olevan itsensä paholaisen jättämä. Torneista näkee pientä maksua vastaan ehkä parhaat näkymät kaupungin yli.

Lennot München

Vaikka useat kaupungin vanhoista rakennuksista kärsivät pahoin toisen maailmansodan aikana, monet rakennettiin uudelleen sodan jälkeen. Keskusta on näin ollen säilynyt hyvin samanlaisena 1800-luvusta lähtien. Näkemisen arvoisiin vanhoihin rakennuksiin kuuluu keskustassa sijaitseva ja 1300-luvulla rakennettu Residenz, joka on Baijerin vanhojen hallitsijoiden palatsi. Residenzissä voi tutustua kuninkaallisten asuinhuoneistoihin ja aarrekammioon. Palatsiin on pääsymaksu, mutta sen sisäpihoja pääsee katselemaan ilmaiseksi, ja joulumarkkinoiden aikaan sieltä löytyy myyntikojuja, esityksiä ja muuta nähtävää varsinkin lapsiperheille.

Eikä Münchenissä käydessään voi ohittaa Hofbräuhausia, maailman suurinta ja kuuluisinta oluttupaa, jonka juuret ulottuvat 400 vuoden päähän ja jonka nykyinen olutpalatsi on vuodelta 1897. Oluttupa on suosittu turistikohde, mutta silti myös kovasti paikallisten suosiossa.

Vanhankaupungin erikoisimpia paikkoja on Vktualienmarkt, kaupungin paras ja suosituin ruokatori, jolta löytyy monenmoista makkarakojua, ruokakauppiasta ja markkinamyyjää. Hofbräuhaus-oluttuvan tapaan täälläkin voi törmätä aitoon torviorkesteriin nahkahousuissaan. Torikauppiailta saa keittoa ja Mûnchenin erikoisuuksiin kuuluvia valkoisia Weisswürste-makkaroita makean sinapin kera. Suosittua paikallisruokaa ovat myös Schweinebraten eli paistettua porsasta knödelien ja kaalin kera. Jälkiruoaksi voi nauttia saksalaisittain Pretzelin, suolarinkelin.

Vktualienmarktilta ajautuu eräiden Münchenin vanhimpien rakennusten, Pyhän Hengen kirkon (Heilig-Geist-Kirche, vuodelta 1392) ja Pyhän Pietarin kirkon (Peterskirche, 1200-luvulta) välistä Marienplatz-aukiolle, jonka reunalla seisoo jykevänä Uusi raatihuone, Neues Rathaus. Raatihuone on näkemisen arvoinen keskiaikaisen Glockenspiel-kellopelinsä ansiosta, jota kuulee klo 11.00, 12.00 ja maaliskuulta lokakuulle myös klo 17.00. Tämän uusgoottilaisen kaupungintalon sisällä on turisti-info. Lisäksi sen tornista voi kirkkaana päivänä nähdä Alpeille saakka.

Marienplatz on vilkas kauppapaikka talvisinkin ja siltä lähtevät laveat kadut ovat keskustan tärkeimpiä ostoskatuja ja putiikkien keskittymiä.  Aukion laidalla seisoo Ludwig Beck -tavaratalo, joka hulppeasta ulkokuorestaan huolimatta tarjoaa monipuolisesti eri hintatasojen ostettavaa joka lähtöön. Itse aukiolla on marraskuun lopulta jouluaattoon myös erittäin suosittu, suuri ja tunnelmallinen joulutori.

Tavaratalojen aatelia taas on Dallmayr. Kuuluisa herkkuosasto on Münchenin luksustavaratalo, Lontoon tunnetun Harrodsin kaltainen, suosittu turistien ja paikallisten käyntikohde ja nähtävyys jo itsessään. Yli 200-vuotiaan Baijerin entisen kuninkaallisen hovihankkijan tuotevalikoima on suomalaissilmin yksinkertaisesti uskomaton.

Saksan kolmanneksi suurimmassa kaupungissa, Münchenissä, asuu 1,2 miljoonaa ihmistä. Se sijaitsee Etelä-Saksassa, Baijerin osavaltiossa ja on myös osavaltion pääkaupunki. Halvat lennot Helsingistä Müncheniin voi etsiä hakupalvelumme kautta. Matkustus Saksaan on nopeaa, sillä Münchenin lennot kestävät alle kolme tuntia Helsingistä.

Tilaa ilmaiseksi, niin saat uusimmat matkustuspäivitykset.
Klikkaa Salli, kun ilmoituksista kysytään.