Selaimesi on vanhentunut!

Lataa ajantasainen selain nähdäksesi tämän sivun oikein.

Päivitä selaimeni nyt

Halvat Lennot Helsinki - Lissabon

Valitut päivämäärät eivät välttämättä anna tuloksia COVID-19-viruksen vuoksi. Pyytäisimme vaihtamaan päivämääriä.
Valitse lähtö
  • Viimeisimmät haut
Valitse saapuminen
  • Viimeisimmät haut
{{ weekDay }}
{{ panel.label }}
Etsitkö yksisuuntaista lentoa?
{{ fromDate | dateToDayNumber }}

{{ fromDate | dateToMonthName }}

{{ fromDate | dateToDayName }}

{{ flexibleFromDateLabel }}
{{ option.label }}
?
{{ flexibleToDateLabel }}
{{ option.label }}
Luokka ja matkustajat
Luokka
Turistiluokka
Saatavilla vain Economy-luokassa
Matkustajien määrä
Aikuiset
{{ adults }}
Lapset
{{ children }}
Pikkulapset
{{ infants }}
  • Vertaile:

Lentotarjoukset Helsinki - Lissabon

Löydä viime hetken tarjous tai edullinen lento Helsinki - Lissabon!

Norwegian Air International
ke, 23.10 (HEL) Helsinki -> (LIS) Lissabon
Suora
Norwegian Air International
to, 24.10 (LIS) Lissabon -> (HEL) Helsinki
Suora

Hinta löydetty 15 päivää sitten
Mistä 226 €
Lufthansa
su, 07.07 (HEL) Helsinki -> (LIS) Lissabon
Suora
Lufthansa
ti, 16.07 (LIS) Lissabon -> (HEL) Helsinki
Suora

Hinta löydetty 14 päivää sitten
Mistä 268 €
Lufthansa
to, 11.07 (HEL) Helsinki -> (LIS) Lissabon
Suora
Lufthansa
su, 14.07 (LIS) Lissabon -> (HEL) Helsinki
Suora

Hinta löydetty 13 päivää sitten
Mistä 307 €
Lufthansa
su, 07.07 (HEL) Helsinki -> (LIS) Lissabon
Suora
Lufthansa
su, 14.07 (LIS) Lissabon -> (HEL) Helsinki
Suora

Hinta löydetty 15 päivää sitten
Mistä 321 €
Air France
ti, 16.07 (HEL) Helsinki -> (LIS) Lissabon
Suora
Air France
ti, 30.07 (LIS) Lissabon -> (HEL) Helsinki
Suora

Hinta löydetty 15 päivää sitten
Mistä 340 €
Lufthansa
la, 06.07 (HEL) Helsinki -> (LIS) Lissabon
Suora
Lufthansa
pe, 12.07 (LIS) Lissabon -> (HEL) Helsinki
Suora

Hinta löydetty 4 päivää sitten
Mistä 349 €
Air France
to, 04.07 (HEL) Helsinki -> (LIS) Lissabon
Suora
Air France
la, 13.07 (LIS) Lissabon -> (HEL) Helsinki
Suora

Hinta löydetty 15 päivää sitten
Mistä 367 €
KLM
pe, 05.07 (HEL) Helsinki -> (LIS) Lissabon
Suora
KLM
pe, 12.07 (LIS) Lissabon -> (HEL) Helsinki
Suora

Hinta löydetty 15 päivää sitten
Mistä 380 €
Miten saamme tässä näkemäsi tiedot? Huomaathan, että tarjoamme verkossa vertailupalvelua, ja kaikki sivustollamme näkyvät tiedot sekä hinnat palveluja ja/tai tuotteita koskien ovat kolmansia osapuolia edustavien kumppaniemme tarjoamia. Pyrimme parhaamme mukaan näyttämään sinulle ajankohtaista tietoa, mutta huomaathan, että emme ole vastuussa julkaistujen tietojen täydellisyydestä tai tarkkuudesta. Tarkistathan siis kaikki kumppaniemme sivustolla olevat ehdot huolellisesti ennen varauksen tekemistä. Tutustuthan käyttöehtoihimme saadaksesi lisätietoja. Lue lisää

Suosituimmat lentoyhtiöt kohteeseen Portugali

Lentoyhtiöt, jotka tarjoavat lentoja Helsinki - Lissabon

Lentolippu reitille Helsinki - Lissabon

Reilun puolen miljoonan asukkaan Lissabon sijaitsee Portugalin länsirannikolla, Atlantin valtameren liepeillä ja Atlanttiin laskevan Tajo-joen joensuussa. Lämmin ja aurinkoinen Lissabon on yksi Euroopan rennoimmista ja värikkäimmistä pääkaupungeista. Ei siis ihme, että useimmat matkanjärjestäjät järjestävät matkoja juuri Lissaboniin auringon ja leppoisan tunnelman äärelle. Lämmöllä hellivään kaupunkiin on kuitenkin yhtä helppo tehdä omatoimimatka itsekseen tai perheen kanssa, sillä majoitusta on saatavilla runsain mitoin edulliseen hintaan kaikkina vuodenaikoina jopa keskustassa sijaitsevan Baixan kaupunginosan Rossio-pääaukiolta. Keskeisiä alueita majoittumiselle ja ruokailulle ovatkin Baixa, Alfama ja Bairro Alto, joista on lyhyet etäisyydet nähtävyyksien ja ostosten luo.

Lissabonissa on paljon historiallista nähtävää, sillä portugalilaiset olivat tunnetusti menestyksekkäitä löytöretkeilijöitä valtamerten ylitse Uuteen Maailmaan saakka. Löytöretkien saaliiden vaurastuttaman maan historia näkyy komeiden linnojen, palatsien, luostareiden ja kirkkojen muodossa.

Lennot Lissabon

Jyhkeimpiä ja merkittävimpiä kohteita on Castelo de Sao Jorge, Pyhän Yrjänän linna, jonka rakentaminen alkoi 400-luvulla. Siitä lähtien linna on toiminut sekä kuninkaallisten asuinpaikkana että vankilana. Nykyään se toimii edullisena turistikohteena, jonka laelle kiipeäminen palkitaan hienoilla näkymillä koko Lissabonin ylitse merelle saakka. Linnan muurien sisällä voi törmätä vapaana kuljeskeleviin riikinkukkoihin.

Linnankukkulan lähellä sijaitsee Alfama, Lissabonin aidoimman perinteisen oloinen, toistaiseksi vielä turismin tärvelemätön kaupunginosa labyrinttimaisine ja kapeine mukulakivillä päällystettyine kujineen. Alfamaa pääsee kätevästi näkemään siellä kiemurtelevan raitiovaunun 28 avulla, joka kulkee puolen tunnin reitin kaupungin historiallisten kortteleiden halki. Tässä kaupunginosassa voi iltaisin päästä kuuntelemaan kuuluisaa portugalilaista Fado-musiikkia esimerkiksi joissakin Fado-museon liepeillä sijaitsevissa Fado-taloissa.

Mosteiro dos Jerónimos, Hieronymuksen luostari, on Belémin kaupunginosan kaunein nähtävyys. Tämän sadunomaisen luostarin rakentaminen aloitettiin 1500-luvulla juhlistamaan sittemmin luostariin haudatun löytöretkeilijä Vasco da Gaman merireitin löytämistä Intian rikkauksien äärelle. Yhteislipun ostamalla pääsee luostariin ja samalta aikakaudelta peräisin olevaan, joen rannalla seisovaan Belémin torniin (Torre de Belém). Molemmat kuuluvat Unescon maailmanperintöluetteloon.

Jalkoja voi lepuuttaa raitiovaunukyydin lisäksi nousemalla yläilmoihin funikulaarin eli köysiratahissin kyytiin. Eräs näistä on Parque das Nacoesin maailmannäyttelyä varten rakennettu köysirata, jolla aikuiset pääsevät kolmella eurolla radan päästä päähän ja lapset puoleen hintaan. Lisäksi Tejo-jokea pitkin kulkee rannalta toiselle lauttoja, jolloin joelta käsin saa jälleen erilaisen näkökulman kauniiseen kaupunkiin.

Portugalilainen keittiö ei ole meillä yhtä tunnettu kuin espanjalainen, mutta perinteiset kalaruoat ja portugalilaisten sangen suosimat makeat leivonnaiset ovat kokeilemisen arvoisia. Kalaruoista suositumpia ovat kansallisherkku bacalhau con natas, turskaa perunoiden kera sekä caldeirada-muhennos ja sardinhas assadas eli grillatut sardiinit.

Suosittuja leivonnaisia kahvin kanssa ovat aidot pastéis de Belém, rapeat vaniljatäytteiset leivokset, joita on leivottu 1700-luvulta saakka Pasteis de Belém -kahvilassa. Näiden kopioita, pastéis de nata, taas on saatavilla kaikista Lissabonin kahviloista. Leivoksen voi yhdistää pieneen kuppiin, bicaa, vahvaa kahvia, joka päättää lounaan ja illallisen.

Tilaa ilmaiseksi, niin saat uusimmat matkustuspäivitykset.
Klikkaa Salli, kun ilmoituksista kysytään.