Haluamme tarjota sinulle parhaan mahdollisen kokemuksen, joten käytämme evästeitä. Lue lisää evästeistämme tai asetustesi muuttamisesta.

Lento Ukraina

  • Vertaile:

Hae lentoja kohteeseen Ukraina

Vertaile nopeasti lentotarjouksia kohteeseen Ukraina ja löydä parhaiten itsellesi sopiva lentomatka. Jetcost mahdollistaa vaivattoman hintavertailun: syötä lähtöasema, pääteasema ja päivämäärät lennolle kohteeseen Ukraina, niin hakukoneemme näyttää kaikki kriteerejäsi vastaavat tarjoukset muutamassa sekunnissa. Varaa edullinen lentosi kohteeseen Ukraina apunasi Jetcost, joka vertailee edullisten lentojen hintoja vain yhdellä klikkauksella.

Älä menetä tilaisuuttasi löytää sinulle oikeaa lippua tuhansien lentotarjousten joukosta maahan Ukraina. Jetcost vertailee saatavilla olevien lentojen hintoja ja auttaa sinua löytämään halvimman lennon ilmaiseksi. Löydä halpoja lentoja maahan Ukraina ja varaa paras halpa lento.

Vertaile lentolippujen hintoja kohteeseen Ukraina

Jos etsit edullista lentoa kohteeseen Ukraina, niinJetcost etsii parhaimmat vaihtoehdot puolestasi. Löytääkseen edulliset lennot nohteeseeb Ukraina Jetcost vertailee niin suorien lentojen kuin välilaskuja sisältävienkin hintoja toimittaakseen sinut määränpäähäsi mahdollisimman halvalla. Valitse vain lähtöasema, niin Jetcost hakee sinulle parhaiten sopivat lennot. Voit suodattaa ja muuttaa lentoa tarpeesi mukaan: voit valita matkustajien lukumäärän, matkustusluokan ja matkapäivämäärän, jonka jälkeen Jetcost hoitaa loput muutamassa sekunnissa.

Valitse juuri oikea lentolippu, jolla nähdä Ukraina, sillä Ukraina on nähtävissä huomattavasti halvemmalla lentämällä sinne edullisempina päivinä.

Suosituimmat reittihaut

Kokkola Pietarsaa - Kiova (KBP) 451 €
Helsinki - Simferopol 295 €
Tampere - Kiova (KBP) 157 €
Helsinki - Kharkov 312 €
Helsinki - Kiova (KBP) 148 €
Helsinki - Odessa 160 €
Helsinki - Lviv 167 €
Helsinki - Kiova (IEV) 146 €
Turku - Lviv 345 €

Viimeisimmät haut lennolle Ukraina

Kokkola Pietarsaa - Kiova (KBP) 451 €
Helsinki - Odessa 188 €
Helsinki - Kiova (IEV) 232 €
Helsinki - Kiova (KBP) 218 €
Helsinki - Lviv 189 €
Helsinki - Simferopol 295 €
Tampere - Kiova (KBP) 157 €
Helsinki - Kharkov 312 €
Turku - Lviv 345 €