Selaimesi on vanhentunut!

Lataa ajantasainen selain nähdäksesi tämän sivun oikein.

Päivitä selaimeni nyt

Halvat Lennot Helsinki - Praha

Valitut päivämäärät eivät välttämättä anna tuloksia COVID-19-viruksen vuoksi. Pyytäisimme vaihtamaan päivämääriä.
Valitse lähtö
  • Viimeisimmät haut
Valitse saapuminen
  • Viimeisimmät haut
{{ weekDay }}
{{ panel.label }}
Etsitkö yksisuuntaista lentoa?
{{ fromDate | dateToDayNumber }}

{{ fromDate | dateToMonthName }}

{{ fromDate | dateToDayName }}

{{ flexibleFromDateLabel }}
{{ option.label }}
?
{{ flexibleToDateLabel }}
{{ option.label }}
Luokka ja matkustajat
Luokka
Turistiluokka
Saatavilla vain Economy-luokassa
Matkustajien määrä
Aikuiset
{{ adults }}
Lapset
{{ children }}
Pikkulapset
{{ infants }}
  • Vertaile:

Lentotarjoukset Helsinki - Praha

Löydä viime hetken tarjous tai edullinen lento Helsinki - Praha!

Air Baltic
ti, 15.10 (HEL) Helsinki -> (PRG) Praha
Suora
Air Baltic
to, 17.10 (PRG) Praha -> (HEL) Helsinki
Suora

Hinta löydetty 15 päivää sitten
Mistä 114 €
Air Baltic
to, 29.05 (HEL) Helsinki -> (PRG) Praha
Suora
Air Baltic
ma, 02.06 (PRG) Praha -> (HEL) Helsinki
Suora

Hinta löydetty 5 päivää sitten
Mistä 115 €
Air Baltic
pe, 30.05 (HEL) Helsinki -> (PRG) Praha
Suora
Air Baltic
ma, 02.06 (PRG) Praha -> (HEL) Helsinki
Suora

Hinta löydetty 11 päivää sitten
Mistä 129 €
Air Baltic
ti, 24.09 (HEL) Helsinki -> (PRG) Praha
Suora
Air Baltic
la, 28.09 (PRG) Praha -> (HEL) Helsinki
Suora

Hinta löydetty 15 päivää sitten
Mistä 130 €
Air Baltic
su, 13.10 (HEL) Helsinki -> (PRG) Praha
Suora
Air Baltic
su, 20.10 (PRG) Praha -> (HEL) Helsinki
Suora

Hinta löydetty 7 päivää sitten
Mistä 139 €
Air Baltic
la, 17.08 (HEL) Helsinki -> (PRG) Praha
Suora
Air Baltic
ti, 20.08 (PRG) Praha -> (HEL) Helsinki
Suora

Hinta löydetty 7 päivää sitten
Mistä 161 €
Lufthansa
ma, 29.07 (HEL) Helsinki -> (PRG) Praha
Suora
Lufthansa
ke, 31.07 (PRG) Praha -> (HEL) Helsinki
Suora

Hinta löydetty 14 päivää sitten
Mistä 186 €
Lufthansa
ke, 07.08 (HEL) Helsinki -> (PRG) Praha
Suora
Lufthansa
ma, 12.08 (PRG) Praha -> (HEL) Helsinki
Suora

Hinta löydetty 4 päivää sitten
Mistä 190 €
Miten saamme tässä näkemäsi tiedot? Huomaathan, että tarjoamme verkossa vertailupalvelua, ja kaikki sivustollamme näkyvät tiedot sekä hinnat palveluja ja/tai tuotteita koskien ovat kolmansia osapuolia edustavien kumppaniemme tarjoamia. Pyrimme parhaamme mukaan näyttämään sinulle ajankohtaista tietoa, mutta huomaathan, että emme ole vastuussa julkaistujen tietojen täydellisyydestä tai tarkkuudesta. Tarkistathan siis kaikki kumppaniemme sivustolla olevat ehdot huolellisesti ennen varauksen tekemistä. Tutustuthan käyttöehtoihimme saadaksesi lisätietoja. Lue lisää

Suosituimmat lentoyhtiöt kohteeseen Tšekki

Lentoyhtiöt, jotka tarjoavat lentoja Helsinki - Praha

Lentolippu reitille Helsinki - Praha

Prahan rakennuksista monet ovat ansainneet paikkansa Unescon maailmanperintöluettelossa, sillä kaupungin arkkitehtuuri sisältää hyvin säilyneitä kohteita 1300-luvulta nykypäivään. Myös gotiikka, barokki ja modernismi ovat hyvin edustettuina Prahan kaupunkikuvassa. Tunnetuimpia nähtävyyksiä ovat raatihuoneentorilla sijaitseva Týn kaksitorninen kirkko, joka on eräs Prahan symboleista ja itse raatihuone, jonka erikoisuutena on sen seinään tehty astronominen kello, josta voi ajan lisäksi tarkistaa auringon ja kuun aseman.

Guinnessin ennätysten kirjan mukaan maailman suurin muinaislinna on linnavuorella kohoava Prahan linna (Pražský hrad). Tämä 800-luvulta peräisin oleva linna on peräti 570 metriä pitkä ja noin 128 metriä leveä, ja sen pinta-alaksi muodostuu 7,3 hehtaaria. Osia siitä on rakennettu uudelleen useita kertoja valloitusten ja sotien vuoksi. Kukkulalla sijaitsevan linnan edustalta on hienot näkymät kaupungin ylle. Linnan eri kohteisiin myydään edullisia pääsylippuja, mutta osia pääsee ihastelemaan myös ilmaiseksi. Portit aukeavat kesäisin jo aamuviideltä ja sulkeutuvat keskiyöllä.

Lennot Praha

Erikoisempaa teatterielämystä etsivän kannattaa tutustua ’Mustaan teatteriin’ (černé divadlo), josta Praha on erityisen kuuluisa. Tämä kiinassa syntynyt taidemuoto yhdistää nykytanssia, musiikkia, pantomiimia taidokkaasti valojen ja varjojen käyttöön. Mustalle teatterille luonteenomaista ovat pimennetty näyttämö, mustat verhot ja niin sanotun mustan valon eli UV-valon käyttäminen fluoresoivien vaatteiden ja kankaiden näyttämiseksi. Prahan kuuluisin musta teatteri on Laterna Magika. Esitykset eivät vaadi kielitaitoa, sillä niissä ei koskaan puhuta, vaan tunnelma syntyy valojen ja varjojen leikistä.

Prahaan voi tutustua eri näkökulmasta esimerkiksi raitiovaunuajelulla tai jokiristeilyllä. Vltava-jokea pitkin kelluu runsaasti erilaisia vaihtoehtoja pienistä reittiveneistä tunnelmallisiin illallisristeilylaivoihin. Liikunnallisemman ja yksityisemmän kokemuksen saa vuokraamalla polkuveneen Slovanskýn saarelta tai jokirannasta.

Julkisen liikenteen lipulla Prahaa pääsee katselemaan myös lintuperspektiivistä Petřínin kukkulalle nouseva Lanovka-köysiradan lähtöpysäkki on Újezdin raitiovaunupysäkillä. Köysiratavaunu kulkee aamuyhdeksästä melkein puoleen yöhön kolmen pysäkin reittiä, ja lähtee ala-asemalta noin 15 minuutin välein. Matka yläilmoissa kaapelihissillä kukkulan huipulle on mukava kokemus kaikenikäisille. Rata on iltaisin valaistu, ja kukkulan laelta avautuvat kauniit näkymät. Vielä korkeammalle haluavat voivat kiivetä mäellä sijaitsevaan observatorioon. Ulkonäkönsä vuoksi Petřínin tornia kutsutaan minikokoiseksi Prahan Eiffelin torniksi. Mäellä on lisäksi erityisesti lapsia silmällä pitäen suunniteltu ja muitakin hauskuuttava pienen pieni fantasialinna, jonka sisällä on peililabyrintti. Labyrintin lisäksi pikkulinnassa on myös hauska sali täynnä kuvajaiset vääristäviä peilejä.

Monen eri lentoyhtiön ja usein päivässä säännöllisesti liikennöidyt Helsinki - Praha -lennot löytyvät kätevästi verkkosivujemme lisäksi myös Jetcostin sovelluksen avulla. Kätevän app-sovelluksen saa ladattua iPhonelle iTunesin App Storesta© kännykkään tai Android-laitteelle Android Marketista.

Sovelluksen avulla voi selata kohteita, hakea sopivia lentoja tietyillä päivämäärillä ja lentoyhtiöillä, tehdä varaukset suoraan mobiililaitteelta käsin ja halutessaan myös maksaa turvallisesti palvelun kautta. Varaa kaupunkiloma Prahassa helposti ja kätevästi

Tilaa ilmaiseksi, niin saat uusimmat matkustuspäivitykset.
Klikkaa Salli, kun ilmoituksista kysytään.