Selaimesi on vanhentunut!

Lataa ajantasainen selain nähdäksesi tämän sivun oikein.

Päivitä selaimeni nyt

Halvat Lennot Helsinki - Madrid

Valitut päivämäärät eivät välttämättä anna tuloksia COVID-19-viruksen vuoksi. Pyytäisimme vaihtamaan päivämääriä.
Valitse lähtö
  • Viimeisimmät haut
Valitse saapuminen
  • Viimeisimmät haut
{{ weekDay }}
{{ panel.label }}
Etsitkö yksisuuntaista lentoa?
{{ fromDate | dateToDayNumber }}

{{ fromDate | dateToMonthName }}

{{ fromDate | dateToDayName }}

{{ flexibleFromDateLabel }}
{{ option.label }}
?
{{ flexibleToDateLabel }}
{{ option.label }}
Luokka ja matkustajat
Luokka
Turistiluokka
Saatavilla vain Economy-luokassa
Matkustajien määrä
Aikuiset
{{ adults }}
Lapset
{{ children }}
Pikkulapset
{{ infants }}
  • Vertaile:

Lentotarjoukset Helsinki - Madrid

Löydä viime hetken tarjous tai edullinen lento Helsinki - Madrid!

Air Baltic
ma, 13.05 (HEL) Helsinki -> (MAD) Madrid
Suora
Air Baltic
to, 30.05 (MAD) Madrid -> (HEL) Helsinki
Suora

Hinta löydetty 10 päivää sitten
Mistä 177 €
Lufthansa
to, 18.04 (HEL) Helsinki -> (MAD) Madrid
Suora
Lufthansa
ti, 23.04 (MAD) Madrid -> (HEL) Helsinki
Suora

Hinta löydetty Eilen
Mistä 201 €
Lufthansa
la, 11.05 (HEL) Helsinki -> (MAD) Madrid
Suora
Lufthansa
la, 18.05 (MAD) Madrid -> (HEL) Helsinki
Suora

Hinta löydetty 6 päivää sitten
Mistä 203 €
Air France
ke, 01.05 (HEL) Helsinki -> (MAD) Madrid
Suora
Air France
la, 04.05 (MAD) Madrid -> (HEL) Helsinki
Suora

Hinta löydetty 3 päivää sitten
Mistä 223 €
Lufthansa
to, 18.04 (HEL) Helsinki -> (MAD) Madrid
Suora
Lufthansa
ma, 22.04 (MAD) Madrid -> (HEL) Helsinki
Suora

Hinta löydetty Eilen
Mistä 229 €
Lufthansa
la, 19.10 (HEL) Helsinki -> (MAD) Madrid
Suora
Lufthansa
la, 02.11 (MAD) Madrid -> (HEL) Helsinki
Suora

Hinta löydetty 11 päivää sitten
Mistä 240 €
Finnair
su, 02.06 (HEL) Helsinki -> (MAD) Madrid
Suora
Finnair
la, 08.06 (MAD) Madrid -> (HEL) Helsinki
Suora

Hinta löydetty 10 päivää sitten
Mistä 242 €
KLM
ma, 03.06 (HEL) Helsinki -> (MAD) Madrid
Suora
KLM
la, 03.08 (MAD) Madrid -> (HEL) Helsinki
Suora

Hinta löydetty 13 päivää sitten
Mistä 246 €
Miten saamme tässä näkemäsi tiedot? Huomaathan, että tarjoamme verkossa vertailupalvelua, ja kaikki sivustollamme näkyvät tiedot sekä hinnat palveluja ja/tai tuotteita koskien ovat kolmansia osapuolia edustavien kumppaniemme tarjoamia. Pyrimme parhaamme mukaan näyttämään sinulle ajankohtaista tietoa, mutta huomaathan, että emme ole vastuussa julkaistujen tietojen täydellisyydestä tai tarkkuudesta. Tarkistathan siis kaikki kumppaniemme sivustolla olevat ehdot huolellisesti ennen varauksen tekemistä. Tutustuthan käyttöehtoihimme saadaksesi lisätietoja. Lue lisää

Suosituimmat lentoyhtiöt kohteeseen Espanja

Lentoyhtiöt, jotka tarjoavat lentoja Helsinki - Madrid

Lentolippu reitille Helsinki - Madrid

Keskellä Espanjaa sijaitseva Madrid on hyvä matkustuskohde kaupunkilomaa kaipaavalle kulttuurin, urheilun, yöelämän tai edullisten ostosten ystävälle. Madrid on Euroopan Unionin kolmanneksi suurin kaupunki heti Lontoon ja Berliinin jälkeen. Turistien suosimassa miljoonakaupungissa on paljon koettavaa ja nähtävää; matkustuskohteena Madrid onkin hyvin monipuolinen. Historiallisista nähtävyyksistä kiinnostuneille jo esihistorialliselta ajalta asti asuttu Madrid tarjoaa runsaasti arkkitehtuurisia taidonnäytteitä usealta vuosisadalta.

Lennot Madrid

Koe Madrid

Madrid on mitä parhain kaupunkilomakohde, josta löytyy monipuolisesti koettavaa ja nähtävää matkailijalle. Kaupungin tunnetuin nähtävyys on El Palacio Real eli kuninkaanpalatsi. 1700-luvulla rakennettu palatsi on yksi Euroopan suurimpia ja vaikuttavimpia. Palatsi sijaitsee lähellä keskustaa aivan juna- ja metroasemien kupeessa. Palatsin vierestä löytyvät myös kaksi puutarhaa Jardines de Sabatini ja suurempi Campo del Moro sekä vilkas aukio Plaza de Oriente, jossa voi pysähtyä ihailemaan palatsin julkisivua tai kansainvälistä tunnelmaa henkivää kaupunkielämää. Madridin keskustasta löytyy useita muitakin upeita aukioita, joissa on mukava viettää aurinkoista päivää esimerkiksi terassilla istuen ja paikallisia herkkuja napostellen. Suosituimpia aukioita ovat kuninkaanpalatsin lähellä sijaitseva Plaza Mayor, Madridin pääaukioksi rististty Puerta del Sol sekä Plaza de España, jonka lähistöltä löytyy paljon muutakin nähtävää, kuten yöelämän keskittymä baareineen ja yökerhoineen sekä pääsymaksuton kulttuurikeskus ja nykytaiteen museo Conde Duque. Jalkapallon ystävän ehdoton pyhiinvaelluksen kohde on Santiago Bernabéu -stadion, joka toimii Real Madridin kotikenttänä. Stadion tarjoaa myös kierroksia sekä jalkapallomuseon, joihin voi tutustua pääsymaksua vastaan. Stadioniin voi kuitenkin olla vaikea päästä tutustumaan muutamaa päivää ennen otteluita.

Espanjalaisen ruuan sulatusuuni

Madrid on espanjalaisen ruokakulttuurin sulatusuuni, josta ei ole vaikeaa löytää tasokasta ateriaa. Eurooppalaiseen hintatasoon suhteutettuna ravintoloissa syöminen on kaupungissa yleisesti ottaen edullista. Ravintoloiden lisäksi ruokaa ja erityisesti tapaksia eli pientä purtavaa tarjoavat myös tapas-baarit ja baarit, joissa ruokailu saattaa tapahtua baaritiskin äärellä. Toisinaan tapaksia tarjotaan baareissa myös ilmaiseksi juomien kylkiäisenä. Hyviä ruokailupaikkoja löytyy tiheään ympäri kaupunkia, joten ravintolan löytämisen vaikeus johtuu ennen kaikkea vaihtoehtojen runsaudesta. Lounasaikaan lähes jokainen kaupungin ruokapaikka tarjoaa edullisen menu del dia -lounaan, joka sisältää usein tyypillisiä espanjalaisia ruokia. Lounasaika alkaa puolenpäivän jälkeen ja jatkuu vähintäänkin kolmeen, joskus jopa viiteen asti. Monet ravintolat täyttyvät lounastajista noin kello 14 aikaan. Päivällisaika alkaa varsin myöhään, usein vasta ilta-yhdeksän jälkeen. Lounaan ja päivällisen välissä syödään välipaloja kuten tapaksia. Perinteistä espanjalaista ruokaa ovat esimerkiksi kansallisruoka paella, erilaiset grillatut ja paistetut liharuuat, muhennokset kuten kikherneistä valmistettu cocido, ilmakuivattu kinkku, merenelävät sekä tortilla Española eli espanjalainen munakas. Madridissa on saatavilla myös paljon hyviä viinejä sekä perinteistä espanjalaista sangriaa.

Parhaat matkustusajat

Madridiin on helppo matkustaa ympäri vuoden, sillä päivän lämpötila kohoaa 10 celsiusasteeseen vuodenajasta riippumatta. Kaupungissa vallitsee välimeren mannerilmasto, joka tarkoittaa pitkiä, kuumia kesiä ja suhteellisen lyhyitä, mutta viileitä talvia. Talvella lämpötila voi laskea yöllä hieman pakkasen puolelle, mutta päivällä on yleensä leutoa, suomalaisen mittapuun mukaan jopa kohtalaisen lämmintä. Heinä- ja elokuussa Madridissa on kaikkein kuuminta ja lämpötila saattaa pysytellä 20 lämpöasteen yläpuolella jopa öisin. Paikalliset suuntaavatkin tähän aikaan vuodesta rannikolle ja monet kaupat ja ravintolat saattavat olla kiinni. Majapaikan ilmastoinnin taso kannattaa varmistaa ennen matkaa, jos matkustusaika sijoittuu kesän kuumimmille kuukausille. Säiden puolesta parhaat ajat matkustaa Madridiin ovat keväällä touko- ja kesäkuussa tai syksyllä syys- ja lokakuussa, jolloin on mahdollista välttää keskikesän paikoin jopa tukahduttava kuumuus sekä talven viileät sadesäät.

Liikkuminen Madridissa

Madridiin pääsee helposti lentämällä. Kaupungin kansainvälinen Barajasin lentoasema sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien päässä keskustasta. Lentokentältä on suora metroyhteys keskustaan. Matka-aika Nuevos Ministerios -asemalle on vain 12 minuuttia. Lentokentältä keskustaan pääsee lisäksi bussilla, myös yöaikaan kun metrot eivät kulje. Exprés Aeropuerto -bussi kulkee vuorokauden ympäri ja matka keskustaan kestää noin 40 minuuttia. Taksilla matkustettaessa ongelmana on laittomien taksien paljous. Taksi kannattaakin varata etukäteen, esimerkiksi internetistä. Taksimatka lentokentältä keskustaan maksaa tyypillisesti noin 20-25 euroa. Madridin sisällä on helppo liikkua niin kävellen kuin julkisillakin. Kaupungin keskusta-alue on varsin laaja ja julkiset liikennevälineet varsin edullisia, joten jalkojaan kannattaa säästää. Metroverkosto on tiheä ja yksittäinen lippu maksaa noin 1,5-2 euroa matkustusvyöhykkeistä riippuen. Paljon liikkuvan kannattaa harkita esimerkiksi edullisempaa sarjalippua. Madridissa voi liikkua myös busseilla, jotka kulkevat sinne minne metrolla ei pääse. Kaupungin laitamille ja muihin lähikaupunkeihin matkustus onnistuu paikallisjunilla.

Tilaa ilmaiseksi, niin saat uusimmat matkustuspäivitykset.
Klikkaa Salli, kun ilmoituksista kysytään.