Selaimesi on vanhentunut!

Lataa ajantasainen selain nähdäksesi tämän sivun oikein.

Päivitä selaimeni nyt

Halvat Lennot Helsinki - Bryssel

Valitut päivämäärät eivät välttämättä anna tuloksia COVID-19-viruksen vuoksi. Pyytäisimme vaihtamaan päivämääriä.
Valitse lähtö
  • Viimeisimmät haut
Valitse saapuminen
  • Viimeisimmät haut
{{ weekDay }}
{{ panel.label }}
Etsitkö yksisuuntaista lentoa?
{{ fromDate | dateToDayNumber }}

{{ fromDate | dateToMonthName }}

{{ fromDate | dateToDayName }}

{{ flexibleFromDateLabel }}
{{ option.label }}
?
{{ flexibleToDateLabel }}
{{ option.label }}
Luokka ja matkustajat
Luokka
Turistiluokka
Saatavilla vain Economy-luokassa
Matkustajien määrä
Aikuiset
{{ adults }}
Lapset
{{ children }}
Pikkulapset
{{ infants }}
  • Vertaile:

Lentotarjoukset Helsinki - Bryssel

Löydä viime hetken tarjous tai edullinen lento Helsinki - Bryssel!

Ryanair
ti, 01.10 (HEL) Helsinki -> (BRU) Bryssel
Suora
Ryanair
ti, 29.10 (BRU) Bryssel -> (HEL) Helsinki
Suora

Hinta löydetty 11 päivää sitten
Mistä 112 €
Ryanair
su, 14.07 (HEL) Helsinki -> (BRU) Bryssel
Suora
Ryanair
to, 18.07 (BRU) Bryssel -> (HEL) Helsinki
Suora

Hinta löydetty 12 päivää sitten
Mistä 136 €
Air Baltic
pe, 06.09 (HEL) Helsinki -> (BRU) Bryssel
Suora
Air Baltic
ma, 09.09 (BRU) Bryssel -> (HEL) Helsinki
Suora

Hinta löydetty 3 päivää sitten
Mistä 157 €
Ryanair
ti, 02.07 (HEL) Helsinki -> (BRU) Bryssel
Suora
Ryanair
ti, 09.07 (BRU) Bryssel -> (HEL) Helsinki
Suora

Hinta löydetty 6 päivää sitten
Mistä 163 €
Air Baltic
la, 24.08 (HEL) Helsinki -> (BRU) Bryssel
Suora
Air Baltic
la, 31.08 (BRU) Bryssel -> (HEL) Helsinki
Suora

Hinta löydetty 8 päivää sitten
Mistä 174 €
Miten saamme tässä näkemäsi tiedot? Huomaathan, että tarjoamme verkossa vertailupalvelua, ja kaikki sivustollamme näkyvät tiedot sekä hinnat palveluja ja/tai tuotteita koskien ovat kolmansia osapuolia edustavien kumppaniemme tarjoamia. Pyrimme parhaamme mukaan näyttämään sinulle ajankohtaista tietoa, mutta huomaathan, että emme ole vastuussa julkaistujen tietojen täydellisyydestä tai tarkkuudesta. Tarkistathan siis kaikki kumppaniemme sivustolla olevat ehdot huolellisesti ennen varauksen tekemistä. Tutustuthan käyttöehtoihimme saadaksesi lisätietoja. Lue lisää

Suosituimmat lentoyhtiöt kohteeseen Belgia

Lentoyhtiöt, jotka tarjoavat lentoja Helsinki - Bryssel

Lentolippu reitille Helsinki - Bryssel

Brysselin tunnusomaisin nähtävyys on Suurtori eli La Grand-Place tai Grote Markt. Grand-Place lisättiin vuonna 1998 Unescon maailmanperintöluetteloon ja esimerkiksi tunnettu ranskalainen kirjailija Victor Hugo piti sitä maailman kauneimpana torina. Toria reunustavat kaupungintalo, kuninkaantalo ja eri ammattikuntien rakennukset. Erityisesti iltavalaistuksessa rakennusten yksityiskohdat pääsevät oikeuksiinsa. Toinen kaupungin symboli on Manneken Pis, pieni pronssiveistos, joka on lyhyen kävelymatkan päässä Grand-Placelta. Atomium on puolestaan modernimman ajan nähtävyys, raudan kiderakenteen valtava suurennos, jonka sisällä yleisö voi liikkua hissien avulla. Atomium rakennettiin Brysselin vuoden 1958 maailmannäyttelyä varten. Atomiumiin pääsee metrolinjalla 6, pysäkin nimi on Heysel-Heizel. Metroasemalta paikalle löytää helposti noin viiden minuutin kävelymatkan jälkeen. Kohde on auki päivittäin kello 10-18. Alle 6-vuotiaat ja kehitysvammaiskortin haltijat pääsevät ilmaiseksi, 6-11-vuotiaiden lippu maksaa kuusi euroa, 12-18-vuotiaat, yli 60-vuotiaat ja opiskelijat maksavat lipusta kahdeksan euroa ja aikuisten (19-59-vuotiaat) lippu maksaa yksitoista euroa. Oppilasryhmää ohjaavat opettajat saavat lipun yhdeksän euron hintaan. Maailman suurin oikeustalo sijaitsee Brysselissä osoitteessa Place Poelaert/Poelaert Plein. Se on auki maanantaista perjantaihin kello 8-17 ja siihen tutustuminen on ilmaista. Kaupungissa on myös hyvin paljon muita nähtävyyksiä, museoita ja puisto-alueita.

Lennot Bryssel

Kansainvälisiä ja paikallisia makuja

Perinteisiä herkkuja ovat sinisimpukat, ranskanperunat, suklaa ja belgialaiset vohvelit. Erityisesti belgialainen suklaa on maailmankuulua, ja halutessaan Brysselissä voikin viettää päiväkausia tutustumalla todella monipuoliseen ja vaihtelevaan tarjontaan. Kaupungin lukuisat hyvinkin tasokkaat ravintolat eivät keskity pelkästään belgialaiseen ruokakulttuuriin, vaan tarjolla on makunautintoja lähes maailman joka kolkasta. Edullisemmankin hintatason ravintoloita on runsaasti, ja kasvissyöjille ja vegaaneille löytyy myös ravintoloita tästä hyvin kansainvälisestä kaupungista. Makunautintojen perässä kannattaa tutustua keskustan lisäksi myös muihin kaupunginosiin, esimerkiksi kalaruoistaan tunnettuun Dansaertiin tai Ixellesiin.

Leuto ja kostea ilmasto

Vallitsevan merellisen ilmaston vuoksi säätila on vaihteleva ja usein sateinen, sadepäiviä on keskimäärin noin kaksisataa vuodessa ja ilmankosteus on useimmiten hyvin korkea. Olosuhteisiin kannattaa varautua, sillä säätila on etenkin kesällä epävakainen ja saattaa vaihdella erittäin nopeasti. Helteitä ei ole erityisen paljon, mutta keskikesällä lämpötila voi nousta jopa yli 30 asteen. Talvet ovat melko leutoja ja kosteita. Kesä-heinäkuussa keskimääräinen päivän ylin lämpötila on noin 22 °C, alin taas noin 13 °C. Tammi-helmikuussa on kylmintä, keskimääräinen päivän ylin lämpötila on noin 5 °C, alin puolestaan nollan ja yhden plus-asteen välillä. Talvella on harvoin pakkasta päivällä, yöpakkasia sen sijaan esiintyy. Lunta ei sada kovin usein. Brysseliin voi matkustaa ympäri vuoden, sillä kaupungissa on paljon tapahtumia ja nähtävää. Suosituimmat ajankohdat ovat kevät ja kesä, kun puistot ja istutukset puhkeavat kukkaloistoon ja lämpötila on miellyttävin.

Kulkeminen kaupunkiin ja kaupungissa

Näppärimmin Brysselin lentoasemalta pääsee keskustaan lähijunalla. Matka kestää noin 17 minuuttia ja maksaa 8,50 euroa. Lentokenttä-keskusta-expressbussilla matka taittuu noin puolessa tunnissa ja lippu maksaa bussista ostettaessa noin 6 euroa. Taksilla matkustettaessa kannattaa varautua siihen, että matkassa voi mennä kauemmin kuin joukkoliikenteessä ja hintakin on toki korkeampi, jopa 40-50 euroa. Monet keskustan nähtävyyksistä ja alueista ovat kävelymatkan päässä toisistaan. Joukkoliikenneverkosto on varsin kattava: siihen kuuluu metro-, raitiovaunu- ja bussilinjasto. Julkinen liikenne vetää yleensä myös keskusta-alueella hyvin. Kertalippu liikkumisvälineestä ostettaessa maksaa 2,50 euroa ja ennakkoon esimerkiksi automaatista ostaen 2,10 euroa. Päivälipun hinta on 7,50 euroa. Taksilla liikkuminen Brysselissä on varsin kallista.

Paikallinen elämäntapa

Belgian siirtomaahistorian, keskeisen sijainnin ja poliittisen merkityksen vuoksi Bryssel on erittäin kansainvälinen kaupunki. Kansainvälisten järjestöjen toimistojen vuoksi kaupungissa on ympäri vuoden runsaasti vierailijoita niin Euroopasta kuin sen ulkopuoleltakin. Belgia on pinta-alaltaan pienempi kuin Pohjois-Pohjanmaan maakunta, mutta asukkaita siellä on yli kymmenen miljoonaa. Viralliset kielet ovat hollanti, ranska ja saksa. Bryssel on varsin monikielinen kaupunki, mutta ranska on selvästi puhutuin: noin 63,2 prosenttia asukkaista puhuu sitä äidinkielenään. Hollanninkielisiä on alle 20 prosenttia. Englannilla pärjää useimmiten hyvin, vajaa 30 prosenttia kaupungin asukkaista ilmoittaa puhuvansa englantia hyvin tai erittäin hyvin. Myös uskonnollisesti kaupunki on värikäs. Suurimmat uskonnolliset ryhmät ovat katolilaiset ja muslimit. Monet EU:n päätöksenteko- ja toimielimet toimivat Brysselissä, niinpä lentolippu reitille Helsinki - Bryssel löytyy monen Helsinki-Vantaan lentokentällä lentoaan odottelevan kädestä. Erityisesti politiikan, järjestötoiminnan, taiteen ja liike-elämän ihmiset ympäri Eurooppaa vierailevat erilaisissa tapahtumissa ja koulutuksissa Euroopan Unionin pääkaupungissa.

Tilaa ilmaiseksi, niin saat uusimmat matkustuspäivitykset.
Klikkaa Salli, kun ilmoituksista kysytään.