Haluamme tarjota sinulle parhaan mahdollisen kokemuksen, joten käytämme evästeitä. Lue lisää evästeistämme tai asetustesi muuttamisesta.

Halvat Lennot Helsinki-Amsterdam - Schiphol

  • Vertaile:

Lentolippu reitille Helsinki - Amsterdam

Alankomaiden suurin kaupunki tunnetaan myös ’Pohjoisen Venetsiana’ kaupunkia joka puolella halkovien kanaalien ja niiden ylitse kulkevien siltojen vuoksi. Kanaaleja Amsteramista löytyy satoja kilometrejä ja niiden tavaton määrä tavallisesti yllättää kävijät ennakkotiedoista huolimatta. Paras tapa saada ensikosketus kaupunkiin onkin käydä kanaaliristeilyllä vesibussilla tai pikkuveneillä ja ihastella värikkäästi maalattuja, tiiviisti rinnakkain rakennettuja taloja. Kanaalit ja sillat piirtyvät iltaisin esiin kauniisti, sillä sillat on usein valaistu monin valoin ja kanaaleissa on runsaasti valaistuja asuntolaivoja pienistä parakkimaisista veneistä suuriin, entisiin proomuihin kukka-asetelmineen ja rantaportteineen.

Lennot Amsterdam

Kukat ovat alankomaalaisille tärkeässä asemassa ja Singel-kanavalta löytää päivittäin maailman suurimman kelluvan kukkatorin, bloemenmarktin. Kukkatoria on pidetty jo vuodesta 1862 ja kaikki myytävät kukat hollantilaisista tulppaaneista erikoisempiin sisäkukkiin ovat esillä kelluvilla proomuilla. Parhaillaan kukkaloisto on keväällä, mutta joulun aikaan torilta löytyy kukkien lisäksi kuusia ja havuasetelmia. Tästä osasta Singel-kanavaa löytyy myös paljon muistoesinekauppoja.

Vesiltä käsin saa kaupunkiin erilaisen näkökulman, jota voi täydentää kävellen tai vaikkapa pyöräillen, sillä Amsterdam on erityisen pyöräily-ystävällinen. Lähes joka puolella on pyörille omat kaistansa, pyöräparkkinsa ja liikennevalonsa, ja autoilijatkin kunnioittavat pyöräilijöitä aivan eri tavalla kuin monessa muussa maassa. Kaupungilla on hauska bongata taidokkaasti maalattuja pyöriä ja niiden mielikuvituksellisia koristeita.

Amsterdamissa on kymmeniä museoita, joista tunnetuimpia ovat Van Gogh -museo ja Anne Frank Huis -talo. Van Gogh -museossa on esillä kuuluisimman hollantilaisen taiteilijan, Vincent Van Goghin, suurin taideteosten kokoelma, yli 200 taulua ja 500 piirrosta. Jälkimmäisessä Anne Frank Huisissa voi tutustua taloon, jossa nuori juutalaistyttö kirjoitti tunnetut muistelmansa piileskellessään natsien juutalaisvainoja.

Kahvilla voi pistäytyä jossakin Amsterdamin kahvilakulttuurille ominaiseen ’ruskeaan kuppilaan’, joiden nimi tulee ajan ja tupakansavun patinoimista pinnoista. Perinteisistä kahviloista käytetään usein myös nimeä eetcafe, ja kahvin lisäksi ne tarjoilevat edullisia ruoka-annoksia. Eetcafeita ei pidä kuitenkaan sekoittaa ’coffee shop’ -kahviloihin. Nämä jälkimmäiset ovat kannabiskahviloita, jotka myyvät marijuanaa kahvilassa poltettavaksi. Tupakointi on yleensä näissä kielletty, mutta pelkkää kahviakin saa ostaa, kunhan on täyttänyt 18 vuotta.

Halvat lennot Helsingistä Amsterdamiin voi varata kätevästi Jetcostin verkkosivun kautta, jossa nopea hakukone auttaa juuri sinulle parhaiten sopivan lennon löytämisessä. Sivuilla voi myös verrata aikatauluja ja eri päiville löytyviä lentohintoja parhaan vaihtoehdon valitsemiseksi. Täällä on helppo tehdä uusia varauksia samoille reiteille tai uusiin matkakohteisiin ympäri maailmaa. Reitit ja lennot voi etsiä ja varata Jetcostin verkkosivun lisäksi nyt myös laitteelle ladattavan app-sovelluksen kautta. Sovelluksen voi ladata älypuhelimelleen sopivalta palveluntarjoajalta, kuten iPhonelle App Storesta ja Androidille Android Marketista. Appsilla teet matkavaraukset nopeasti ja helposti, haet lisätietoja matkakohteesta, säilytät tärkeät matkatiedot ja maksat varaukset suoraan kännykältä tai mobiililaitteelta.

Halvimmat käyttäjiemme äskettäin löytämät hinnat:

Helsinki - Amsterdam 56 €
Helsinki - Amsterdam 59 €
Helsinki - Amsterdam 71 €

Edelliset lentohaut<resések Helsinki - Amsterdam - Schiphol

Helsinki - Amsterdam 128 €
Helsinki - Amsterdam 203 €
Helsinki - Amsterdam 107 €
Helsinki - Amsterdam 103 €
Helsinki - Amsterdam 59 €

Tärkeimmät jatko lentoyhteydet kohteeseen Amsterdam - Schiphol

Moskova - Amsterdam 131 €
Málaga - Amsterdam 27 €
Lontoo (LHR) - Amsterdam 43 €
Ohrid - Amsterdam 68 €
Tukholma (ARN) - Amsterdam 95 €

Suosituimmat reittihaut Suomi - Amsterdam - Schiphol

Rovaniemi - Amsterdam 250 €
Helsinki - Amsterdam 56 €
Oulu - Amsterdam 234 €
Turku - Amsterdam 111 €
Tampere - Amsterdam 170 €

Alankomaiden pääkaupunkiin Amsterdamiin lentää Suomesta useita lentoja päivässä ja koneella olet perillä kahdessa ja puolessa tunnissa! Lennot Helsingistä Amsterdamiin kulkevat Schipholin kansainvälisen lentokentän kautta, joka sijaitsee vain 19 kilometrin päässä keskustasta. Edullisimmin keskustaan pääsee junalla noin 20 minuutissa.

Tilaa ilmaiseksi, niin saat uusimmat matkustuspäivitykset.
Klikkaa Salli, kun ilmoituksista kysytään.