Selaimesi on vanhentunut!

Lataa ajantasainen selain nähdäksesi tämän sivun oikein. Päivitä selaimeni nyt

×
Haluamme tarjota sinulle parhaan mahdollisen kokemuksen, joten käytämme evästeitä. Lue lisää evästeistämme tai asetustesi muuttamisesta.

Halvat Lennot Helsinki - Tukholma

Valitse lähtö
  • Viimeisimmät haut
Valitse saapuminen
  • Viimeisimmät haut
{{ weekDay }}
{{ panel.label }}
{{ fromDate | dateToDayNumber }}

{{ fromDate | dateToMonthName }}

{{ fromDate | dateToDayName }}

{{ toDate | dateToDayNumber }}

{{ toDate | dateToMonthName }}

{{ toDate | dateToDayName }}

Luokka ja matkustajat
1 Matkustaja, Turistiluokka
Luokka
Turistiluokka
Saatavilla vain Economy-luokassa
Matkustajien määrä
Aikuiset
{{ adults }}
Lapset
{{ children }}
Pikkulapset
{{ infants }}
  • Vertaile:

Lentolippu reitille Helsinki - Tukholma

Tunnetuimpia nähtävyyksiä Tukholmassa on tietenkin kuninkaanlinna (Kungliga Slottet), joka sijaitsee vanhankaupungin reunalla eli Gamla Stanin alueella. Alkujaan renessanssinaikaisen ja sittemmin 1600- ja 1700-luvulla laajennetun, jyhkeän linnan edessä tapahtuu joka päivä kävijöiden suosiossa oleva vahdinvaihto kello 12:15. Linna on toiminut 1700-luvulta alkaen nykyisessä roolissaan kuninkaallisten työpaikkana ja edustustilana ja toimien myös tapahtumapaikkana vastaanotoille ja juhlille. Linnaan järjestetään erilaisia opastettuja kierroksia, joilla pääsee tutustumaan esimerkiksi kruununjalokiviin aarrekammiossa ja ylellisiin edustushuoneistoihin kullattuine pylväineen ja prameisiin juhlasaleihin. Kierrokset kertovat kattavasti myös linnan vaiheista ja itse kuninkaallisten historiasta. Kuninkaanlinna on avoinna tiistaista sunnuntaihin.

Nykyään kuningasperhe asustaa hieman Tukholman keskustan ulkopuolella sijaitsevassa Drottningholmin linnassa, johon siihenkin vierailijat pääsevät tutustumaan sisältä, sillä vain eteläsiipi on varattu kuninkaallisten yksityisiksi asuintiloiksi. 1660-luvulta peräisin olevan linnan esikuvana on ranskalainen Versailles’n palatsi. Linnaa ympäröivät kauniit ja monimuotoiset puistot, joiden alueella on kiinalainen paviljonki 1700-luvulta ja sen eksoottiseen miljööseen pääsee tutustumaan kesäisin. Drottningholmin linna ympäristöineen kuuluu myös Unescon maailmanperintöluetteloon.

Lennot Tukholma

Perehdy ruotsalaiseen elämänmenoon menneinä vuosisatoina Skansenin ulkoilmamuseoalueella, joka on ensimmäinen lajiaan. Arthur Hazelius perusti sen vuonna 1891 ja sen tarkoituksena on edustaa Ruotsia miniatyyrikaavassa pienine kylineen ja luontoalueineen. Djurgårdenin saarella sijaitsevalla mäellä on noin 150 perinteistä taloa ja rakennusta, joihin kuuluvat esimerkiksi lasinpuhaltajan paja, jossa näkee aitoa käsityöläisten lasinpuhallusta sekä saamelaisten leiri luonnon keskellä. Rakennukset edustavat monien käsityöläisten työpaikkoja. Niiden sisällä hyöriikin tavallisesti vanhan ajan henkeen pukeutunutta henkilökuntaa, joka valmistaa kädentaitotuotteita ja vastailee kävijöiden uteluihin vaikka työstään ja aikakaudelle tyypillisistä tavoista. Skansenilla on leipomoja ja kahviloita, mutta mukaan voi myös ottaa piknik-eväät ja rentoutua idyllisissä maisemissa perinteisiä smörgås-voileipiä syöden. Vaihtoehtoreitin perille tarjoavat kesäisin Djurgårdenin saarelle Slussenilta kulkevat vesibussit.

Tavallisuudesta poikkeavia kierroksia Tukholmaan tutustujalle tarjoavat opastettu kierros, jolla tutustutaan kaupunkiin Segwayllä huristellen tai haamukävelykierros Gamla Stanin vanhoilla kujilla iltaisin, joka perehdyttää kävelijän kaupungin historiaan ja alueen vanhoihin legendoihin. Edullisia ovat myös historialliset kanavakierrokset vesibusseilla, jotka kulkevat Tukholman saarien ympäri kanavia ja rantaa pitkin tarjoten erilaisen näkökulman kaupunkiin vesiltä käsin. Oiva tapa ottaa kaiken irti kaupunkilomasta Tukholmassa.

Aktiivista tekemistä lapsiperheille ja muillekin tekniikan ihmeistä kiinnostuneille antaa Tekniska Museet -tekniikan museo Museiparken-museopuistossa. Tavanomaisista museoista tekniikan museo on interaktiivinen. Siellä pääsee itse käsin tekemällä ja kokeilemalla oppimaan uutta ja tutustumaan tieteen ihmeisiin esimerkiksi huippusuositulla Teknorama-osastolla. Täällä on myös Cino4, elokuvateatteri, jossa 3D-elokuvanäytökseen yhdistyvät uuden aistiulottuvuuden tuovat lisäefektit katselukokemuksen tehostamiseksi liikkeen voimin. Esitysten myötä voi kulkea läpi koko maailmankaikkeuden, sukeltaa toimivan tulivuoren sisään tai tutustua lentämisen saloihin.

Halvimmat käyttäjiemme äskettäin löytämät hinnat:

Lennot Helsinki - Tukholma alkaen 53 € Hinta löydetty 3 päivää sitten
Lennot Helsinki - Tukholma alkaen 56 € Hinta löydetty 2 päivää sitten
Lennot Helsinki - Tukholma alkaen 56 € Hinta löydetty 2 päivää sitten

Viimeaikaiset lentohaku: Helsinki - Tukholma

Lennot Helsinki - Tukholma alkaen 119 € Hinta löydetty Eilen
Lennot Helsinki - Tukholma alkaen 107 € Hinta löydetty Eilen
Lennot Helsinki - Tukholma alkaen 102 € Hinta löydetty Eilen
Lennot Helsinki - Tukholma alkaen 120 € Hinta löydetty Eilen
Lennot Helsinki - Tukholma alkaen 59 € Hinta löydetty Eilen

Tärkeimmät jatko lentoyhteydet kohteeseen Tukholma

Suosituimmat reittihaut Suomi - Tukholma

Laivaristeily Helsingistä Tukholmaan voi kestää peräti 15 tuntia ja Turustakin yli 10 tuntia, mutta lennot Helsingistä Tukholmaan vievät perille alle tunnissa Arlandan kansainvälisen lentokentän ja kaupungin keskustan välillä kulkee säännöllisesti Express-junia, joilla matka taittuu 20 minuutissa tai Flygbussarna-busseillä, jotka kulkevat myös usein ja matka-aika on 40 minuuttia. Joidenkin halpalentoyhtiöiden halvat lennot Helsingistä Tukholmaan taas kulkevat Skavstan lentokentän kautta, joka on lähempänä Södertäljeä kuin Tukholmaa. Skavstankin lentoasemalta pääsee kuitenkin pääkaupungin keskustaan noin 80 minuutissa kätevästi ja edullisesti Flygbussarna-bussien kyydissä.

Tilaa ilmaiseksi, niin saat uusimmat matkustuspäivitykset.
Klikkaa Salli, kun ilmoituksista kysytään.