Halvat lennot Vietnam Airlines

Tietoja yhtiöstä Vietnam Airlines

Eri matkailusivustot voivat myydä lippuja samoillekin lennoille hyvin eri hintaan. Vietnam Airlines on erittäin suosittu yhtiö Jetcostin käyttäjien keskuudessa, joten lentoliput myydään loppuun nopeasti. Onneksi tavoitat Jetcostin hakukoneella jopa yli 250 netissä toimivaa varaussivustoa ja matkatoimistoa, joten saat aina paikan parhaaseen mahdolliseen hintaan. Sinun tarvitsee vain valita halvin Vietnam Airlines lentotarjous ja klikata suoraan hakutuloksista lennot myyvän sivuston varauspalveluun.

Jetcostin avulla säästät siis sekä aikaa että rahaa. Ja mikä parasta, hakukoneen avulla koko matkan suunnittelu sujuu kätevästi ja vaivatta. Vietnam Airlines lentojen lisäksi löydät myös haluamasi kohteen parhaat hotellit, edullisimmat vuokra-autot sekä halutessasi myös pakettimatkat. Olipa kyseessä siis työ- tai lomamatka, halvat lennot ovat vain yhden klikkauksen päässä!

Kalusto Vietnam Airlines: 70 + 3

Airbus A320 Airbus A320-200 8
Airbus A321 Airbus A321-200 28
Airbus A330 Airbus A330-200 9
ATR 42/72 ATR 42/72-ATR 72 12
Boeing 777 Boeing 777-200 10
Fokker F70 / F100 Fokker F70 2

Lennonaikaiset palvelut Vietnam Airlines :

Matkatavaroita koskeva tieto (franchising, maksu sallitun ylittävästä painosta) :

Hubi: Vietnam Airlines toimii pääasiassa Hanoi airport (HAN).

Hanoi - Noi Bai International (HAN / VVNB)

1956

6.6

Vietnam Airlines - Liittyvät yhtiöt ja kanta-asiakkuusohjelmat (frequent flyer program) : Vietnam Airlines on liittynyt SkyTeam. Kanta-asiakkuusohjelma Vietnam Airlines on Golden Lotus Plus.


Vietnam Airlines (VN/HVN)

Jetcostin hakukoneen avulla löydät parhaat Vietnam Airlines lentotarjoukset vain yhdellä klikkauksella. Jetcost on koonnut eri matkatoimistojen tarjoamat Vietnam Airlines lennot kätevästi yhteen paikkaan. Sinun tarvitsee vain valita omalle budjetillesi ja aikatauluihisi sopivin vaihtoehto. Varmista siis, että löydät halvimmat Vietnam Airlines lennot vertailemalla Jetcostin avulla eri matkatoimistojen parhaita tarjouksia!