Halvat lennot Tianjin Airlines

Tietoja yhtiöstä Tianjin Airlines

Eri matkailusivustot voivat myydä lippuja samoillekin lennoille hyvin eri hintaan. Tianjin Airlines on erittäin suosittu yhtiö Jetcostin käyttäjien keskuudessa, joten lentoliput myydään loppuun nopeasti. Onneksi tavoitat Jetcostin hakukoneella jopa yli 250 netissä toimivaa varaussivustoa ja matkatoimistoa, joten saat aina paikan parhaaseen mahdolliseen hintaan. Sinun tarvitsee vain valita halvin Tianjin Airlines lentotarjous ja klikata suoraan hakutuloksista lennot myyvän sivuston varauspalveluun.

Jetcost on netin monipuolisimpia ja johtavia lentojen, hotellien, vuokra-autojen ja pakettimatkojen vertailusivustoja. Jetcostin hakukone takaa, että löydät varmasti edullisimmat Tianjin Airlines lennot. Tutustu siis tarjolla olevaan lentovalikoimaan, valitse itsellesi sopivimmat Tianjin Airlines lennot, ja varaa matkasi helposti ja nopeasti tuhlaamatta aikaa useilla eri sivustoilla. Helppoa ja kätevää!

Kalusto Tianjin Airlines: 82 + 1

Airbus A320 Airbus A320-200 9
Embraer ERJ-145 Embraer ERJ-145 23
Embraer ERJ-190 Embraer ERJ-190 50

Lennonaikaiset palvelut Tianjin Airlines :

Matkatavaroita koskeva tieto (franchising, maksu sallitun ylittävästä painosta) :

Hubi: Tianjin Airlines toimii pääasiassa Tianjin airport (TSN).

Tianjin - Binhai (TSN / ZBTJ)

2004

08-06-2009

3.4


Tianjin Airlines (GS/GCR)

Jetcostin kattavan hakukoneen avulla löydät edullisimmat Tianjin Airlines lentoliput vain yhdellä klikkauksella. Eri matkatoimistojen parhaita lentotarjouksia vertailemalla voit olla varma, että varaat juuri omalle budjetillesi ja aikatauluihiesi sopivimmat lentoliput. Vertailu on todella helppoa ja vaivatonta! Syötä vaan hakukoneeseen haluamasi matkustusajankohta ja valitse itsellesi sopivimmat Tianjin Airlines lentoliput.