Halvat lennot Swiss International Air Lines

Tietoja yhtiöstä Swiss International Air Lines

Swiss International Air Lines on yksi suosituimmista lentoyhtiöistä Jetcostin käyttäjien keskuudessa. Edulliset lennot sekä luotettavat ja joustavat aikataulut takaavat Swiss International Air Lines lentojen suosion. Jetcostin hakukone hakee ja vertailee yli 250:n netissä toimivan matkatoimiston Swiss International Air Lines lentotarjouksia. Matkan pääset kätevästi varaamaan klikkaamalla hakutuloksista suoraan ja ilman välikäsiä matkatoimiston varauspalveluun.

Swiss International Air Lines lentojen lisäksi Jetcostin hakukone löytää myös haluamasi kohteen mielenkiintoisimmat ja edullisimmat hotellit, vuokra-autot sekä halutessasi myös pakettimatkat. Jetcostin avulla matkan suunnittelu käykin helposti ja vaivattomasti. Jos siis etsit halpoja Swiss International Air Lines lentoja, anna Jetcostin hoitaa vertailu puolestasi ja klikkaa hakutuloksista suoraan lentoa myyvän sivuston varauspalveluun. Voisiko matkan varaaminen olla helpompaa?

Kalusto Swiss International Air Lines: 85

Airbus A319 Airbus A319-100 7
Airbus A320 Airbus A320-200 24
Airbus A321 Airbus A321-100 6
Airbus A321-200 1
Airbus A330 Airbus A330-300 12
Airbus A340 Airbus A340-300 15
British-Aerospace BAe 146/Avro British-Aerospace Avro RJ100 20

Lennonaikaiset palvelut Swiss International Air Lines :

Matkatavaroita koskeva tieto (franchising, maksu sallitun ylittävästä painosta) :

Hubi: Swiss International Air Lines toimii pääasiassa Zurich airport (ZRH).

Zurich - Kloten (ZRH / LSZH)

Swiss International Air Lines

31-03-2002

11.5

Swiss International Air Lines - Liittyvät yhtiöt ja kanta-asiakkuusohjelmat (frequent flyer program) : Swiss International Air Lines on liittynyt Star Alliance.


Swiss International Air Lines (LX/SWR)

Jetcostin kattavan hakukoneen avulla löydät edullisimmat Swiss International Air Lines lentoliput vain yhdellä klikkauksella. Eri matkatoimistojen parhaita lentotarjouksia vertailemalla voit olla varma, että varaat juuri omalle budjetillesi ja aikatauluihiesi sopivimmat lentoliput. Vertailu on todella helppoa ja vaivatonta! Syötä vaan hakukoneeseen haluamasi matkustusajankohta ja valitse itsellesi sopivimmat Swiss International Air Lines lentoliput.