Halvat lennot Sriwijaya Air

Tietoja yhtiöstä Sriwijaya Air

Sriwijaya Air tarjoaa luotettavat lennot haluamaasi kohteeseen, olipa kyseessä sitten työ- tai lomamatka. Edullisista ja tasokkaista lennoistaan tunnettu Sriwijaya Air onkin yksi Jetcostin suosituimmista lentoyhtiöistä. Jetcostin hakukoneella pääset vertailemaan jopa yli 250:n netissä toimivan matkailu- ja varaussivuston tarjoamia Sriwijaya Air lentotarjouksia, joten saat lentosi varmasti parhaaseen hintaan.

Jetcostin avulla säästät siis sekä aikaa että rahaa. Ja mikä parasta, hakukoneen avulla koko matkan suunnittelu sujuu kätevästi ja vaivatta. Sriwijaya Air lentojen lisäksi löydät myös haluamasi kohteen parhaat hotellit, edullisimmat vuokra-autot sekä halutessasi myös pakettimatkat. Olipa kyseessä siis työ- tai lomamatka, halvat lennot ovat vain yhden klikkauksen päässä!

Kalusto Sriwijaya Air: 47 + 1

Boeing 737 Boeing 737-200 13
Boeing 737-300 12
Boeing 737-400 7
Boeing 737-500 7
Boeing 737-800 4

Lennonaikaiset palvelut Sriwijaya Air :

Matkatavaroita koskeva tieto (franchising, maksu sallitun ylittävästä painosta) :

Hubi: Sriwijaya Air toimii pääasiassa Jakarta - Soekarno-Hatta airport (CGK).

Jakarta - Soekarno Hatta International (CGK / WIII)

2003

10-11-2003

22.4


Sriwijaya Air (SJ/SJY)

Etsitkö edullisia Sriwijaya Air lentolippuja? Jetcostin kattava ja helppokäyttöinen hakukone on oikea paikka aloittaa etsinnät. Vain yhdellä klikkauksella pääset vertailemaan netin suurimpien varaussivustojen tarjoamia Sriwijaya Air lentoja. Voit olla varma, että pääset haluamallesi lennolle parhaaseen mahdolliseen hintaan! Syötä vain matkustuspäivämäärät hakukoneeseen ja Jetcost hoitaa vertailun puolestasi. Valitse sitten hakutuloksista itsellesi sopivin ja edullisin Sriwijaya Air lento.