Halvat lennot Spanair

Tietoja yhtiöstä Spanair

Olipa kyseessä sitten työ- tai lomamatka, Spanair on aina luotettava valinta. Edullisten hintojensa ja kätevien aikataulujensa ansiosta Spanair lukeutuu myös suosituimpiin lentoyhtiöihin Jetcostin käyttäjien keskuudessa. Toimi siis nopeasti, ja vertaile eri matkatoimistojen edullisia Spanair lentotarjouksia. Jetcostin hakukone kattaa yli 250 netissä toimivaa matkatoimistoa, joten löydät varmasti haluamasi lennon halvimpaan mahdolliseen hintaan viettämättä tuntikausia eri sivustoja selaillen.

Jetcostin avulla säästät siis sekä aikaa että rahaa. Ja mikä parasta, hakukoneen avulla koko matkan suunnittelu sujuu kätevästi ja vaivatta. Spanair lentojen lisäksi löydät myös haluamasi kohteen parhaat hotellit, edullisimmat vuokra-autot sekä halutessasi myös pakettimatkat. Olipa kyseessä siis työ- tai lomamatka, halvat lennot ovat vain yhden klikkauksen päässä!

Kalusto Spanair: 30

Airbus A320 Airbus A320-200 20
Airbus A321 Airbus A321-200 5
McDonnell-Douglas MD-80 McDonnell-Douglas MD-82 1
McDonnell-Douglas MD-83 3
McDonnell-Douglas MD-87 1

Lennonaikaiset palvelut Spanair :

Matkatavaroita koskeva tieto (franchising, maksu sallitun ylittävästä painosta) :

Hubi: Spanair toimii pääasiassa Barcelona airport (BCN).

Barcelona - El Prat (BCN / LEBL)

12-1986

03-1988

27-01-2012

11.8

Spanair - Liittyvät yhtiöt ja kanta-asiakkuusohjelmat (frequent flyer program) : Spanair on liittynyt Star Alliance. Kanta-asiakkuusohjelma Spanair on SpanairStar.


Spanair (JK/JKK)

Jos etsit parhaita Spanair lentotarjouksia, on Jetcost oikea paikka aloittaa. Jetcostin kattava hakukone kokoaa yhdelle sivulle edullisimmat Spanair lennot nopeasti ja vaivatta. Voit valita omalle budjetillesi ja juuri sinun aikatauluihisi sopivan vaihtoehdon vain yhdellä klikkauksella. Syötä haluamasi matkustusajankohta ja kohdekaupunki hakukenttään ja tutustu Jetcostin löytämiin lentovaihtoehtoihin.