Halvat lennot Sky Express

Tietoja yhtiöstä Sky Express

Eri matkailusivustot voivat myydä lippuja samoillekin lennoille hyvin eri hintaan. Sky Express on erittäin suosittu yhtiö Jetcostin käyttäjien keskuudessa, joten lentoliput myydään loppuun nopeasti. Onneksi tavoitat Jetcostin hakukoneella jopa yli 250 netissä toimivaa varaussivustoa ja matkatoimistoa, joten saat aina paikan parhaaseen mahdolliseen hintaan. Sinun tarvitsee vain valita halvin Sky Express lentotarjous ja klikata suoraan hakutuloksista lennot myyvän sivuston varauspalveluun.

Jetcostin avulla säästät siis sekä aikaa että rahaa. Ja mikä parasta, hakukoneen avulla koko matkan suunnittelu sujuu kätevästi ja vaivatta. Sky Express lentojen lisäksi löydät myös haluamasi kohteen parhaat hotellit, edullisimmat vuokra-autot sekä halutessasi myös pakettimatkat. Olipa kyseessä siis työ- tai lomamatka, halvat lennot ovat vain yhden klikkauksen päässä!

Kalusto Sky Express: 7

Airbus A319 Airbus A319-100 3
Boeing 737 Boeing 737-300 2
Boeing 737-500 2

Lennonaikaiset palvelut Sky Express :

Matkatavaroita koskeva tieto (franchising, maksu sallitun ylittävästä painosta) :

Hubi: Sky Express toimii pääasiassa Kreeta - Heraklion airport (HER).

03-2006

15.4

Sky Express - Liittyvät yhtiöt ja kanta-asiakkuusohjelmat (frequent flyer program) : Kanta-asiakkuusohjelma Sky Express on EVERYBODY FLIES.


Sky Express (XW/SXR)

Etsitkö Sky Express yhtiön lentoja? Etsintä voi olla vaivalloista, sillä eri varaussivustot myyvät lippuja samoillekin lennoille hyvin eri hintaan. Löydät kuitenkin varmasti edullisimmat lennot Jetcostin monipuolisen hakukoneen avulla. Klikkaa ja vertaile eri matkatoimistojen halvimpia Sky Express lentoja helposti ja nopeasti. Syötä hakukoneeseen vain haluamasi matkustuspäivämäärät ja valitse omalle budjetillesi ja omiin tarpeisiisi sopivimmat Sky Express lennot.