Halvat lennot Singapore Airlines

Tietoja yhtiöstä Singapore Airlines

Eri matkailusivustot voivat myydä lippuja samoillekin lennoille hyvin eri hintaan. Singapore Airlines on erittäin suosittu yhtiö Jetcostin käyttäjien keskuudessa, joten lentoliput myydään loppuun nopeasti. Onneksi tavoitat Jetcostin hakukoneella jopa yli 250 netissä toimivaa varaussivustoa ja matkatoimistoa, joten saat aina paikan parhaaseen mahdolliseen hintaan. Sinun tarvitsee vain valita halvin Singapore Airlines lentotarjous ja klikata suoraan hakutuloksista lennot myyvän sivuston varauspalveluun.

Jetcostin avulla suunnittelet matkasi helposti ja nopeasti. Edullisten Singapore Airlines lentojen lisäksi voit vertailla sivustolla kohteen hotellitarjontaa, vuokra-autoja sekä myös pakettimatkoja. Älä siis tuhlaa aikaa lukemattomilla sivustoilla etsimässä parhaita hintoja. Klikkaa suoraan Jetcostin hakukoneeseen ja löydät edullisimmat Singapore Airlines lennot saman tien. Kätevää ja nopeaa. Hyvää matkaa!

Kalusto Singapore Airlines: 100 + 2

Airbus A330 Airbus A330-300 19
Airbus A340 Airbus A340-500 5
Airbus A380 Airbus A380-800 17
Boeing 777 Boeing 777-200 32
Boeing 777-300 27

Lennonaikaiset palvelut Singapore Airlines :

Matkatavaroita koskeva tieto (franchising, maksu sallitun ylittävästä painosta) :

Hubi: Singapore Airlines toimii pääasiassa Singapore airport (SIN).

Singapore - Changi (SIN / WSSS)

01-05-1947

6.3

Singapore Airlines - Liittyvät yhtiöt ja kanta-asiakkuusohjelmat (frequent flyer program) : Singapore Airlines on liittynyt Star Alliance. Kanta-asiakkuusohjelma Singapore Airlines on KrisFlyer.


Singapore Airlines (SQ/SIA)

Etsitkö edullisia Singapore Airlines lentolippuja? Jetcostin kattava ja helppokäyttöinen hakukone on oikea paikka aloittaa etsinnät. Vain yhdellä klikkauksella pääset vertailemaan netin suurimpien varaussivustojen tarjoamia Singapore Airlines lentoja. Voit olla varma, että pääset haluamallesi lennolle parhaaseen mahdolliseen hintaan! Syötä vain matkustuspäivämäärät hakukoneeseen ja Jetcost hoitaa vertailun puolestasi. Valitse sitten hakutuloksista itsellesi sopivin ja edullisin Singapore Airlines lento.