Halvat lennot Shanghai Airlines

Tietoja yhtiöstä Shanghai Airlines

Shanghai Airlines on yksi suosituimmista lentoyhtiöistä Jetcostin käyttäjien keskuudessa. Edulliset lennot sekä luotettavat ja joustavat aikataulut takaavat Shanghai Airlines lentojen suosion. Jetcostin hakukone hakee ja vertailee yli 250:n netissä toimivan matkatoimiston Shanghai Airlines lentotarjouksia. Matkan pääset kätevästi varaamaan klikkaamalla hakutuloksista suoraan ja ilman välikäsiä matkatoimiston varauspalveluun.

Shanghai Airlines lentojen lisäksi Jetcostin hakukone löytää myös haluamasi kohteen mielenkiintoisimmat ja edullisimmat hotellit, vuokra-autot sekä halutessasi myös pakettimatkat. Jetcostin avulla matkan suunnittelu käykin helposti ja vaivattomasti. Jos siis etsit halpoja Shanghai Airlines lentoja, anna Jetcostin hoitaa vertailu puolestasi ja klikkaa hakutuloksista suoraan lentoa myyvän sivuston varauspalveluun. Voisiko matkan varaaminen olla helpompaa?

Kalusto Shanghai Airlines: 78

Airbus A330 Airbus A330-200 2
Airbus A330-300 2
Boeing 737 Boeing 737-700 9
Boeing 737-800 48
Boeing 757 Boeing 757-200 7
Boeing 767 Boeing 767-300 7
Canadair CRJ-100 Series Canadair CRJ-200 3

Lennonaikaiset palvelut Shanghai Airlines :

Matkatavaroita koskeva tieto (franchising, maksu sallitun ylittävästä painosta) :

Hubi: Shanghai Airlines toimii pääasiassa Shanghai - Pudong airport (PVG).

Shanghai - Pudong International (PVG / ZSPD)

1985

7.5


Shanghai Airlines (FM/CSH)

Etsitkö Shanghai Airlines yhtiön lentoja? Etsintä voi olla vaivalloista, sillä eri varaussivustot myyvät lippuja samoillekin lennoille hyvin eri hintaan. Löydät kuitenkin varmasti edullisimmat lennot Jetcostin monipuolisen hakukoneen avulla. Klikkaa ja vertaile eri matkatoimistojen halvimpia Shanghai Airlines lentoja helposti ja nopeasti. Syötä hakukoneeseen vain haluamasi matkustuspäivämäärät ja valitse omalle budjetillesi ja omiin tarpeisiisi sopivimmat Shanghai Airlines lennot.