Halvat lennot Shandong Airlines

Tietoja yhtiöstä Shandong Airlines

Shandong Airlines tarjoaa luotettavat lennot haluamaasi kohteeseen, olipa kyseessä sitten työ- tai lomamatka. Edullisista ja tasokkaista lennoistaan tunnettu Shandong Airlines onkin yksi Jetcostin suosituimmista lentoyhtiöistä. Jetcostin hakukoneella pääset vertailemaan jopa yli 250:n netissä toimivan matkailu- ja varaussivuston tarjoamia Shandong Airlines lentotarjouksia, joten saat lentosi varmasti parhaaseen hintaan.

Jetcostin avulla suunnittelet matkasi helposti ja nopeasti. Edullisten Shandong Airlines lentojen lisäksi voit vertailla sivustolla kohteen hotellitarjontaa, vuokra-autoja sekä myös pakettimatkoja. Älä siis tuhlaa aikaa lukemattomilla sivustoilla etsimässä parhaita hintoja. Klikkaa suoraan Jetcostin hakukoneeseen ja löydät edullisimmat Shandong Airlines lennot saman tien. Kätevää ja nopeaa. Hyvää matkaa!

Kalusto Shandong Airlines: 76

Boeing 737 Boeing 737-300 4
Boeing 737-700 3
Boeing 737-800 62
Canadair CRJ-100 Series Canadair CRJ-200 5
Canadair CRJ-700 Canadair CRJ-700 2

Lennonaikaiset palvelut Shandong Airlines :

Matkatavaroita koskeva tieto (franchising, maksu sallitun ylittävästä painosta) :

Hubi: Shandong Airlines toimii pääasiassa Jinan airport (TNA).

Jinan - Yaoqiang International (TNA / ZSTN)

12-03-1994

4.4


Shandong Airlines (SC/CDG)

Jos etsit parhaita Shandong Airlines lentotarjouksia, on Jetcost oikea paikka aloittaa. Jetcostin kattava hakukone kokoaa yhdelle sivulle edullisimmat Shandong Airlines lennot nopeasti ja vaivatta. Voit valita omalle budjetillesi ja juuri sinun aikatauluihisi sopivan vaihtoehdon vain yhdellä klikkauksella. Syötä haluamasi matkustusajankohta ja kohdekaupunki hakukenttään ja tutustu Jetcostin löytämiin lentovaihtoehtoihin.