Halvat lennot Scoot

Tietoja yhtiöstä Scoot

Scoot tarjoaa luotettavat lennot haluamaasi kohteeseen, olipa kyseessä sitten työ- tai lomamatka. Edullisista ja tasokkaista lennoistaan tunnettu Scoot onkin yksi Jetcostin suosituimmista lentoyhtiöistä. Jetcostin hakukoneella pääset vertailemaan jopa yli 250:n netissä toimivan matkailu- ja varaussivuston tarjoamia Scoot lentotarjouksia, joten saat lentosi varmasti parhaaseen hintaan.

Halpojen lentojen lisäksi voit hakea Jetcostin hakukoneella myös haluamasi kohteen parhaita hotelleja ja vuokra-autoja. Jetcost onkin oikea paikka aloittaa matkan suunnittelu sekä halpojen Scoot lentolippujen etsiminen. Varaa lennot kätevästi ja ilman välikäsiä klikkaamalla hakutuloksista suoraan Scoot lentoja myyvän matkatoimiston sivulle. Klikkaa ja valitse lentosi!

Kalusto Scoot: 6

Boeing 777 Boeing 777-200 6

Lennonaikaiset palvelut Scoot :

Matkatavaroita koskeva tieto (franchising, maksu sallitun ylittävästä painosta) :

Hubi: Scoot toimii pääasiassa Singapore airport (SIN).

Singapore - Changi (SIN / WSSS)

Scoot Pte Ltd.

01-11-2011

04-06-2012

15.7


Scoot (TZ/SCO)

Etsitkö edullisia Scoot lentolippuja? Jetcostin kattava ja helppokäyttöinen hakukone on oikea paikka aloittaa etsinnät. Vain yhdellä klikkauksella pääset vertailemaan netin suurimpien varaussivustojen tarjoamia Scoot lentoja. Voit olla varma, että pääset haluamallesi lennolle parhaaseen mahdolliseen hintaan! Syötä vain matkustuspäivämäärät hakukoneeseen ja Jetcost hoitaa vertailun puolestasi. Valitse sitten hakutuloksista itsellesi sopivin ja edullisin Scoot lento.