Halvat lennot Regional

Tietoja yhtiöstä Regional

Regional lukeutuu suosituimpiin lentoyhtiöihin Jetcostin käyttäjien keskuudessa. Kätevien lentoaikojen ja halpojen lentojensa ansiosta Regional liput myydäänkin nopeasti, joten pidä kiirettä ja etsi itsellesi sopivimpia lentoja jo heti tänään! Jetcostin hakukone kokoaa yhteen jopa yli 250:n matkatoimiston parhaat Regional lentotarjoukset. Matkan varaat kätevästi klikkaamalla hakutuloksista suoraan matkatoimiston varaussivulle. Matkan suunnittelun ei siis tarvitse olla stressaavaa!

Regional lentojen lisäksi Jetcostin hakukone löytää myös haluamasi kohteen mielenkiintoisimmat ja edullisimmat hotellit, vuokra-autot sekä halutessasi myös pakettimatkat. Jetcostin avulla matkan suunnittelu käykin helposti ja vaivattomasti. Jos siis etsit halpoja Regional lentoja, anna Jetcostin hoitaa vertailu puolestasi ja klikkaa hakutuloksista suoraan lentoa myyvän sivuston varauspalveluun. Voisiko matkan varaaminen olla helpompaa?

Kalusto Regional: 52

Embraer ERJ-145 Embraer ERJ-135 3
Embraer ERJ-145 23
Embraer ERJ-170 Embraer ERJ-170 16
Embraer ERJ-190 Embraer ERJ-190 10

Lennonaikaiset palvelut Regional :

Matkatavaroita koskeva tieto (franchising, maksu sallitun ylittävästä painosta) :

Hubi: Regional toimii pääasiassa Pariisi - Charles de Gaulle airport (CDG).

Paris - Charles De Gaulle (CDG / LFPG)

Bordeaux - Merignac (BOD / LFBD)
Lyon - Saint Exupery (LYS / LFLL)

Régional Compagnie Aérienne Européenne

01-01-1992

30-03-2001

12.2

Regional - Liittyvät yhtiöt ja kanta-asiakkuusohjelmat (frequent flyer program) : Regional on liittynyt SkyTeam. Kanta-asiakkuusohjelma Regional on Flying Blue.


Regional (YS/RAE)

Etsitkö edullisia Regional lentolippuja? Jetcostin kattava ja helppokäyttöinen hakukone on oikea paikka aloittaa etsinnät. Vain yhdellä klikkauksella pääset vertailemaan netin suurimpien varaussivustojen tarjoamia Regional lentoja. Voit olla varma, että pääset haluamallesi lennolle parhaaseen mahdolliseen hintaan! Syötä vain matkustuspäivämäärät hakukoneeseen ja Jetcost hoitaa vertailun puolestasi. Valitse sitten hakutuloksista itsellesi sopivin ja edullisin Regional lento.