Halvat lennot Porter Airlines

Tietoja yhtiöstä Porter Airlines

Olipa kyseessä sitten työ- tai lomamatka, Porter Airlines on aina luotettava valinta. Edullisten hintojensa ja kätevien aikataulujensa ansiosta Porter Airlines lukeutuu myös suosituimpiin lentoyhtiöihin Jetcostin käyttäjien keskuudessa. Toimi siis nopeasti, ja vertaile eri matkatoimistojen edullisia Porter Airlines lentotarjouksia. Jetcostin hakukone kattaa yli 250 netissä toimivaa matkatoimistoa, joten löydät varmasti haluamasi lennon halvimpaan mahdolliseen hintaan viettämättä tuntikausia eri sivustoja selaillen.

Jetcostin avulla säästät siis sekä aikaa että rahaa. Ja mikä parasta, hakukoneen avulla koko matkan suunnittelu sujuu kätevästi ja vaivatta. Porter Airlines lentojen lisäksi löydät myös haluamasi kohteen parhaat hotellit, edullisimmat vuokra-autot sekä halutessasi myös pakettimatkat. Olipa kyseessä siis työ- tai lomamatka, halvat lennot ovat vain yhden klikkauksen päässä!

Kalusto Porter Airlines: 26

De-Havilland-Canada DHC-8 Dash De-Havilland-Canada DHC-8-400 26

Lennonaikaiset palvelut Porter Airlines :

Matkatavaroita koskeva tieto (franchising, maksu sallitun ylittävästä painosta) :

Hubi: Porter Airlines toimii pääasiassa Toronto - City Centre Airport airport (YTZ).

Toronto - Billy Bishop Toronto City (YTZ / CYTZ)

Halifax - International (YHZ / CYHZ)
Montréal - Pierre-Elliot-Trudeau International (Dorval) (YUL / CYUL)
Ottawa - Macdonald-Cartier International (YOW / CYOW)

Porter Airlines Inc.

02-02-2006

23-10-2006

5.9


Porter Airlines (PD/POE)

Jetcostin hakukoneen avulla löydät parhaat Porter Airlines lentotarjoukset vain yhdellä klikkauksella. Jetcost on koonnut eri matkatoimistojen tarjoamat Porter Airlines lennot kätevästi yhteen paikkaan. Sinun tarvitsee vain valita omalle budjetillesi ja aikatauluihisi sopivin vaihtoehto. Varmista siis, että löydät halvimmat Porter Airlines lennot vertailemalla Jetcostin avulla eri matkatoimistojen parhaita tarjouksia!