Halvat lennot Pegasus Airlines

Tietoja yhtiöstä Pegasus Airlines

Pegasus Airlines tarjoaa luotettavat lennot haluamaasi kohteeseen, olipa kyseessä sitten työ- tai lomamatka. Edullisista ja tasokkaista lennoistaan tunnettu Pegasus Airlines onkin yksi Jetcostin suosituimmista lentoyhtiöistä. Jetcostin hakukoneella pääset vertailemaan jopa yli 250:n netissä toimivan matkailu- ja varaussivuston tarjoamia Pegasus Airlines lentotarjouksia, joten saat lentosi varmasti parhaaseen hintaan.

Jetcostin avulla suunnittelet matkasi helposti ja nopeasti. Edullisten Pegasus Airlines lentojen lisäksi voit vertailla sivustolla kohteen hotellitarjontaa, vuokra-autoja sekä myös pakettimatkoja. Älä siis tuhlaa aikaa lukemattomilla sivustoilla etsimässä parhaita hintoja. Klikkaa suoraan Jetcostin hakukoneeseen ja löydät edullisimmat Pegasus Airlines lennot saman tien. Kätevää ja nopeaa. Hyvää matkaa!

Kalusto Pegasus Airlines: 39 + 1

Boeing 737 Boeing 737-400 2
Boeing 737-800 37

Lennonaikaiset palvelut Pegasus Airlines :

Matkatavaroita koskeva tieto (franchising, maksu sallitun ylittävästä painosta) :

Hubi: Pegasus Airlines toimii pääasiassa Istanbul - Sabiha Gökçen airport (SAW).

Istanbul - Sabiha Gökçen International (SAW / LTFJ)

Pegasus Hava Taşımacılığı A.Ş.

01-12-1989

15-04-1990

3.4

Pegasus Airlines - Liittyvät yhtiöt ja kanta-asiakkuusohjelmat (frequent flyer program) : Kanta-asiakkuusohjelma Pegasus Airlines on Pegasus Plus.


Pegasus Airlines (PC/PGT)

Etsitkö edullisia Pegasus Airlines lentolippuja? Jetcostin kattava ja helppokäyttöinen hakukone on oikea paikka aloittaa etsinnät. Vain yhdellä klikkauksella pääset vertailemaan netin suurimpien varaussivustojen tarjoamia Pegasus Airlines lentoja. Voit olla varma, että pääset haluamallesi lennolle parhaaseen mahdolliseen hintaan! Syötä vain matkustuspäivämäärät hakukoneeseen ja Jetcost hoitaa vertailun puolestasi. Valitse sitten hakutuloksista itsellesi sopivin ja edullisin Pegasus Airlines lento.