Halvat lennot PAL Express

Tietoja yhtiöstä PAL Express

PAL Express lukeutuu suosituimpiin lentoyhtiöihin Jetcostin käyttäjien keskuudessa. Kätevien lentoaikojen ja halpojen lentojensa ansiosta PAL Express liput myydäänkin nopeasti, joten pidä kiirettä ja etsi itsellesi sopivimpia lentoja jo heti tänään! Jetcostin hakukone kokoaa yhteen jopa yli 250:n matkatoimiston parhaat PAL Express lentotarjoukset. Matkan varaat kätevästi klikkaamalla hakutuloksista suoraan matkatoimiston varaussivulle. Matkan suunnittelun ei siis tarvitse olla stressaavaa!

PAL Express lentojen lisäksi Jetcostin hakukone löytää myös haluamasi kohteen mielenkiintoisimmat ja edullisimmat hotellit, vuokra-autot sekä halutessasi myös pakettimatkat. Jetcostin avulla matkan suunnittelu käykin helposti ja vaivattomasti. Jos siis etsit halpoja PAL Express lentoja, anna Jetcostin hoitaa vertailu puolestasi ja klikkaa hakutuloksista suoraan lentoa myyvän sivuston varauspalveluun. Voisiko matkan varaaminen olla helpompaa?

Kalusto PAL Express: 24

Airbus A320 Airbus A320-200 14
Airbus A330 Airbus A330-300 1
De-Havilland-Canada DHC-8 Dash De-Havilland-Canada DHC-8-300 4
De-Havilland-Canada DHC-8-400 5

Lennonaikaiset palvelut PAL Express :

Matkatavaroita koskeva tieto (franchising, maksu sallitun ylittävästä painosta) :

Hubi: PAL Express toimii pääasiassa Manila airport (MNL).

Manila - Ninoy Aquino International (MNL / RPLL)

Air Philippines Corporation

14-04-2008

7.4


PAL Express (2P/GAP)

Jetcostin hakukoneen avulla löydät parhaat PAL Express lentotarjoukset vain yhdellä klikkauksella. Jetcost on koonnut eri matkatoimistojen tarjoamat PAL Express lennot kätevästi yhteen paikkaan. Sinun tarvitsee vain valita omalle budjetillesi ja aikatauluihisi sopivin vaihtoehto. Varmista siis, että löydät halvimmat PAL Express lennot vertailemalla Jetcostin avulla eri matkatoimistojen parhaita tarjouksia!