Halvat lennot Orient Thai Airlines

Tietoja yhtiöstä Orient Thai Airlines

Orient Thai Airlines on yksi suosituimmista lentoyhtiöistä Jetcostin käyttäjien keskuudessa. Edulliset lennot sekä luotettavat ja joustavat aikataulut takaavat Orient Thai Airlines lentojen suosion. Jetcostin hakukone hakee ja vertailee yli 250:n netissä toimivan matkatoimiston Orient Thai Airlines lentotarjouksia. Matkan pääset kätevästi varaamaan klikkaamalla hakutuloksista suoraan ja ilman välikäsiä matkatoimiston varauspalveluun.

Jetcost on netin monipuolisimpia ja johtavia lentojen, hotellien, vuokra-autojen ja pakettimatkojen vertailusivustoja. Jetcostin hakukone takaa, että löydät varmasti edullisimmat Orient Thai Airlines lennot. Tutustu siis tarjolla olevaan lentovalikoimaan, valitse itsellesi sopivimmat Orient Thai Airlines lennot, ja varaa matkasi helposti ja nopeasti tuhlaamatta aikaa useilla eri sivustoilla. Helppoa ja kätevää!

Kalusto Orient Thai Airlines: 19

Boeing 737 Boeing 737-300 5
Boeing 737-400 2
Boeing 747 Boeing 747-300 2
Boeing 747-400 3
Boeing 767 Boeing 767-300 4
McDonnell-Douglas MD-80 McDonnell-Douglas MD-82 1

Lennonaikaiset palvelut Orient Thai Airlines :

Matkatavaroita koskeva tieto (franchising, maksu sallitun ylittävästä painosta) :

Hubi: Orient Thai Airlines toimii pääasiassa Bangkok - Suvarnabhumi airport (BKK).

Bangkok - Suvarnabhumi (BKK / VTBS)

1995

23.3


Orient Thai Airlines (OX/OEA)

Jetcostin hakukoneen avulla löydät parhaat Orient Thai Airlines lentotarjoukset vain yhdellä klikkauksella. Jetcost on koonnut eri matkatoimistojen tarjoamat Orient Thai Airlines lennot kätevästi yhteen paikkaan. Sinun tarvitsee vain valita omalle budjetillesi ja aikatauluihisi sopivin vaihtoehto. Varmista siis, että löydät halvimmat Orient Thai Airlines lennot vertailemalla Jetcostin avulla eri matkatoimistojen parhaita tarjouksia!