Halvat lennot Oman Air

Tietoja yhtiöstä Oman Air

Oman Air on yksi suosituimmista lentoyhtiöistä Jetcostin käyttäjien keskuudessa. Edulliset lennot sekä luotettavat ja joustavat aikataulut takaavat Oman Air lentojen suosion. Jetcostin hakukone hakee ja vertailee yli 250:n netissä toimivan matkatoimiston Oman Air lentotarjouksia. Matkan pääset kätevästi varaamaan klikkaamalla hakutuloksista suoraan ja ilman välikäsiä matkatoimiston varauspalveluun.

Halpojen lentojen lisäksi voit hakea Jetcostin hakukoneella myös haluamasi kohteen parhaita hotelleja ja vuokra-autoja. Jetcost onkin oikea paikka aloittaa matkan suunnittelu sekä halpojen Oman Air lentolippujen etsiminen. Varaa lennot kätevästi ja ilman välikäsiä klikkaamalla hakutuloksista suoraan Oman Air lentoja myyvän matkatoimiston sivulle. Klikkaa ja valitse lentosi!

Kalusto Oman Air: 30

Airbus A330 Airbus A330-200 4
Airbus A330-300 3
ATR 42/72 ATR 42/72-ATR 42 2
Boeing 737 Boeing 737-700 2
Boeing 737-800 15
Embraer ERJ-170 Embraer ERJ-175 4

Lennonaikaiset palvelut Oman Air :

Matkatavaroita koskeva tieto (franchising, maksu sallitun ylittävästä painosta) :

Hubi: Oman Air toimii pääasiassa Muscat airport (MCT).

Muscat - Seeb International (MCT / OOMS)

1981

6.2


Oman Air (WY/OMA)

Etsitkö edullisia Oman Air lentolippuja? Jetcostin kattava ja helppokäyttöinen hakukone on oikea paikka aloittaa etsinnät. Vain yhdellä klikkauksella pääset vertailemaan netin suurimpien varaussivustojen tarjoamia Oman Air lentoja. Voit olla varma, että pääset haluamallesi lennolle parhaaseen mahdolliseen hintaan! Syötä vain matkustuspäivämäärät hakukoneeseen ja Jetcost hoitaa vertailun puolestasi. Valitse sitten hakutuloksista itsellesi sopivin ja edullisin Oman Air lento.