Halvat lennot Olympic Air

Tietoja yhtiöstä Olympic Air

Olympic Air tarjoaa luotettavat lennot haluamaasi kohteeseen, olipa kyseessä sitten työ- tai lomamatka. Edullisista ja tasokkaista lennoistaan tunnettu Olympic Air onkin yksi Jetcostin suosituimmista lentoyhtiöistä. Jetcostin hakukoneella pääset vertailemaan jopa yli 250:n netissä toimivan matkailu- ja varaussivuston tarjoamia Olympic Air lentotarjouksia, joten saat lentosi varmasti parhaaseen hintaan.

Halpojen lentojen lisäksi voit hakea Jetcostin hakukoneella myös haluamasi kohteen parhaita hotelleja ja vuokra-autoja. Jetcost onkin oikea paikka aloittaa matkan suunnittelu sekä halpojen Olympic Air lentolippujen etsiminen. Varaa lennot kätevästi ja ilman välikäsiä klikkaamalla hakutuloksista suoraan Olympic Air lentoja myyvän matkatoimiston sivulle. Klikkaa ja valitse lentosi!

Kalusto Olympic Air: 15

Airbus A319 Airbus A319-100 1
De-Havilland-Canada DHC-8 Dash De-Havilland-Canada DHC-8-100 4
De-Havilland-Canada DHC-8-400 10

Lennonaikaiset palvelut Olympic Air :

Matkatavaroita koskeva tieto (franchising, maksu sallitun ylittävästä painosta) :

Hubi: Olympic Air toimii pääasiassa Ateena airport (ATH).

Athens - Eleftherios Venizelos (Spata) (ATH / LGAV)

29-09-2009

12


Olympic Air (OA/OAL)

Jetcostin kattavan hakukoneen avulla löydät edullisimmat Olympic Air lentoliput vain yhdellä klikkauksella. Eri matkatoimistojen parhaita lentotarjouksia vertailemalla voit olla varma, että varaat juuri omalle budjetillesi ja aikatauluihiesi sopivimmat lentoliput. Vertailu on todella helppoa ja vaivatonta! Syötä vaan hakukoneeseen haluamasi matkustusajankohta ja valitse itsellesi sopivimmat Olympic Air lentoliput.