Halvat lennot Okay Airways

Tietoja yhtiöstä Okay Airways

Olipa kyseessä sitten työ- tai lomamatka, Okay Airways on aina luotettava valinta. Edullisten hintojensa ja kätevien aikataulujensa ansiosta Okay Airways lukeutuu myös suosituimpiin lentoyhtiöihin Jetcostin käyttäjien keskuudessa. Toimi siis nopeasti, ja vertaile eri matkatoimistojen edullisia Okay Airways lentotarjouksia. Jetcostin hakukone kattaa yli 250 netissä toimivaa matkatoimistoa, joten löydät varmasti haluamasi lennon halvimpaan mahdolliseen hintaan viettämättä tuntikausia eri sivustoja selaillen.

Jetcostin avulla suunnittelet matkasi helposti ja nopeasti. Edullisten Okay Airways lentojen lisäksi voit vertailla sivustolla kohteen hotellitarjontaa, vuokra-autoja sekä myös pakettimatkoja. Älä siis tuhlaa aikaa lukemattomilla sivustoilla etsimässä parhaita hintoja. Klikkaa suoraan Jetcostin hakukoneeseen ja löydät edullisimmat Okay Airways lennot saman tien. Kätevää ja nopeaa. Hyvää matkaa!

Kalusto Okay Airways: 13

Boeing 737 Boeing 737-300 1
Boeing 737-800 12

Lennonaikaiset palvelut Okay Airways :

Matkatavaroita koskeva tieto (franchising, maksu sallitun ylittävästä painosta) :

Hubi: Okay Airways toimii pääasiassa Tianjin airport (TSN).

Tianjin - Binhai (TSN / ZBTJ)

06-2004

11-03-2005

6.5


Okay Airways (BK/OKA)

Etsitkö edullisia Okay Airways lentolippuja? Jetcostin kattava ja helppokäyttöinen hakukone on oikea paikka aloittaa etsinnät. Vain yhdellä klikkauksella pääset vertailemaan netin suurimpien varaussivustojen tarjoamia Okay Airways lentoja. Voit olla varma, että pääset haluamallesi lennolle parhaaseen mahdolliseen hintaan! Syötä vain matkustuspäivämäärät hakukoneeseen ja Jetcost hoitaa vertailun puolestasi. Valitse sitten hakutuloksista itsellesi sopivin ja edullisin Okay Airways lento.