Halvat lennot Neos

Tietoja yhtiöstä Neos

Neos tarjoaa luotettavat lennot haluamaasi kohteeseen, olipa kyseessä sitten työ- tai lomamatka. Edullisista ja tasokkaista lennoistaan tunnettu Neos onkin yksi Jetcostin suosituimmista lentoyhtiöistä. Jetcostin hakukoneella pääset vertailemaan jopa yli 250:n netissä toimivan matkailu- ja varaussivuston tarjoamia Neos lentotarjouksia, joten saat lentosi varmasti parhaaseen hintaan.

Jetcostin avulla suunnittelet matkasi helposti ja nopeasti. Edullisten Neos lentojen lisäksi voit vertailla sivustolla kohteen hotellitarjontaa, vuokra-autoja sekä myös pakettimatkoja. Älä siis tuhlaa aikaa lukemattomilla sivustoilla etsimässä parhaita hintoja. Klikkaa suoraan Jetcostin hakukoneeseen ja löydät edullisimmat Neos lennot saman tien. Kätevää ja nopeaa. Hyvää matkaa!

Kalusto Neos: 8

Boeing 737 Boeing 737-800 6
Boeing 767 Boeing 767-300 2

Lennonaikaiset palvelut Neos :

Matkatavaroita koskeva tieto (franchising, maksu sallitun ylittävästä painosta) :

Hubi: Neos toimii pääasiassa Milano - Malpensa airport (MXP).

Milan - Malpensa (MXP / LIMC)

22-06-2001

08-03-2002

12.2


Neos (NO/NOS)

Etsitkö edullisia Neos lentolippuja? Jetcostin kattava ja helppokäyttöinen hakukone on oikea paikka aloittaa etsinnät. Vain yhdellä klikkauksella pääset vertailemaan netin suurimpien varaussivustojen tarjoamia Neos lentoja. Voit olla varma, että pääset haluamallesi lennolle parhaaseen mahdolliseen hintaan! Syötä vain matkustuspäivämäärät hakukoneeseen ja Jetcost hoitaa vertailun puolestasi. Valitse sitten hakutuloksista itsellesi sopivin ja edullisin Neos lento.