Halvat lennot meridiana

Tietoja yhtiöstä meridiana

Eri matkailusivustot voivat myydä lippuja samoillekin lennoille hyvin eri hintaan. meridiana on erittäin suosittu yhtiö Jetcostin käyttäjien keskuudessa, joten lentoliput myydään loppuun nopeasti. Onneksi tavoitat Jetcostin hakukoneella jopa yli 250 netissä toimivaa varaussivustoa ja matkatoimistoa, joten saat aina paikan parhaaseen mahdolliseen hintaan. Sinun tarvitsee vain valita halvin meridiana lentotarjous ja klikata suoraan hakutuloksista lennot myyvän sivuston varauspalveluun.

Jetcostin avulla suunnittelet matkasi helposti ja nopeasti. Edullisten meridiana lentojen lisäksi voit vertailla sivustolla kohteen hotellitarjontaa, vuokra-autoja sekä myös pakettimatkoja. Älä siis tuhlaa aikaa lukemattomilla sivustoilla etsimässä parhaita hintoja. Klikkaa suoraan Jetcostin hakukoneeseen ja löydät edullisimmat meridiana lennot saman tien. Kätevää ja nopeaa. Hyvää matkaa!

Kalusto meridiana: 6

McDonnell-Douglas MD-80 McDonnell-Douglas MD-82 6

Lennonaikaiset palvelut meridiana :

Matkatavaroita koskeva tieto (franchising, maksu sallitun ylittävästä painosta) :

Hubi: meridiana toimii pääasiassa Olbia airport (OLB).

03-05-1991

28-02-2010

24.9

meridiana - Liittyvät yhtiöt ja kanta-asiakkuusohjelmat (frequent flyer program) : Kanta-asiakkuusohjelma meridiana on Hi-Fly.


meridiana (IG/ISS)

Etsitkö edullisia meridiana lentolippuja? Jetcostin kattava ja helppokäyttöinen hakukone on oikea paikka aloittaa etsinnät. Vain yhdellä klikkauksella pääset vertailemaan netin suurimpien varaussivustojen tarjoamia meridiana lentoja. Voit olla varma, että pääset haluamallesi lennolle parhaaseen mahdolliseen hintaan! Syötä vain matkustuspäivämäärät hakukoneeseen ja Jetcost hoitaa vertailun puolestasi. Valitse sitten hakutuloksista itsellesi sopivin ja edullisin meridiana lento.