Halvat lennot Mango

Tietoja yhtiöstä Mango

Olipa kyseessä sitten työ- tai lomamatka, Mango on aina luotettava valinta. Edullisten hintojensa ja kätevien aikataulujensa ansiosta Mango lukeutuu myös suosituimpiin lentoyhtiöihin Jetcostin käyttäjien keskuudessa. Toimi siis nopeasti, ja vertaile eri matkatoimistojen edullisia Mango lentotarjouksia. Jetcostin hakukone kattaa yli 250 netissä toimivaa matkatoimistoa, joten löydät varmasti haluamasi lennon halvimpaan mahdolliseen hintaan viettämättä tuntikausia eri sivustoja selaillen.

Jetcostin avulla säästät siis sekä aikaa että rahaa. Ja mikä parasta, hakukoneen avulla koko matkan suunnittelu sujuu kätevästi ja vaivatta. Mango lentojen lisäksi löydät myös haluamasi kohteen parhaat hotellit, edullisimmat vuokra-autot sekä halutessasi myös pakettimatkat. Olipa kyseessä siis työ- tai lomamatka, halvat lennot ovat vain yhden klikkauksen päässä!

Kalusto Mango: 9

Boeing 737 Boeing 737-300 1
Boeing 737-800 8

Lennonaikaiset palvelut Mango :

Matkatavaroita koskeva tieto (franchising, maksu sallitun ylittävästä painosta) :

Hubi: Mango toimii pääasiassa Johannesburg - Tambo airport (JNB).

Johannesburg - OR Tambo International (JNB / FAJS)

2006

15-11-2006

13.5


Mango (JE/MNO)

Etsitkö Mango yhtiön lentoja? Etsintä voi olla vaivalloista, sillä eri varaussivustot myyvät lippuja samoillekin lennoille hyvin eri hintaan. Löydät kuitenkin varmasti edullisimmat lennot Jetcostin monipuolisen hakukoneen avulla. Klikkaa ja vertaile eri matkatoimistojen halvimpia Mango lentoja helposti ja nopeasti. Syötä hakukoneeseen vain haluamasi matkustuspäivämäärät ja valitse omalle budjetillesi ja omiin tarpeisiisi sopivimmat Mango lennot.