Halvat lennot Malindo Air

Tietoja yhtiöstä Malindo Air

Malindo Air tarjoaa luotettavat lennot haluamaasi kohteeseen, olipa kyseessä sitten työ- tai lomamatka. Edullisista ja tasokkaista lennoistaan tunnettu Malindo Air onkin yksi Jetcostin suosituimmista lentoyhtiöistä. Jetcostin hakukoneella pääset vertailemaan jopa yli 250:n netissä toimivan matkailu- ja varaussivuston tarjoamia Malindo Air lentotarjouksia, joten saat lentosi varmasti parhaaseen hintaan.

Jetcost on netin monipuolisimpia ja johtavia lentojen, hotellien, vuokra-autojen ja pakettimatkojen vertailusivustoja. Jetcostin hakukone takaa, että löydät varmasti edullisimmat Malindo Air lennot. Tutustu siis tarjolla olevaan lentovalikoimaan, valitse itsellesi sopivimmat Malindo Air lennot, ja varaa matkasi helposti ja nopeasti tuhlaamatta aikaa useilla eri sivustoilla. Helppoa ja kätevää!

Kalusto Malindo Air: 19

ATR 42/72 ATR 42/72-ATR 72 11
Boeing 737 Boeing 737-800 2
Boeing 737-900 6

Lennonaikaiset palvelut Malindo Air :

Matkatavaroita koskeva tieto (franchising, maksu sallitun ylittävästä painosta) :

Hubi: Malindo Air toimii pääasiassa Kuala Lumpur - International airport (KUL).

Kuala Lumpur - International (KUL / WMKK)

2013

1.4


Malindo Air (OD/MXD)

Jos etsit parhaita Malindo Air lentotarjouksia, on Jetcost oikea paikka aloittaa. Jetcostin kattava hakukone kokoaa yhdelle sivulle edullisimmat Malindo Air lennot nopeasti ja vaivatta. Voit valita omalle budjetillesi ja juuri sinun aikatauluihisi sopivan vaihtoehdon vain yhdellä klikkauksella. Syötä haluamasi matkustusajankohta ja kohdekaupunki hakukenttään ja tutustu Jetcostin löytämiin lentovaihtoehtoihin.