Halvat lennot Malev Hungarian Airlines

Tietoja yhtiöstä Malev Hungarian Airlines

Olipa kyseessä sitten työ- tai lomamatka, Malev Hungarian Airlines on aina luotettava valinta. Edullisten hintojensa ja kätevien aikataulujensa ansiosta Malev Hungarian Airlines lukeutuu myös suosituimpiin lentoyhtiöihin Jetcostin käyttäjien keskuudessa. Toimi siis nopeasti, ja vertaile eri matkatoimistojen edullisia Malev Hungarian Airlines lentotarjouksia. Jetcostin hakukone kattaa yli 250 netissä toimivaa matkatoimistoa, joten löydät varmasti haluamasi lennon halvimpaan mahdolliseen hintaan viettämättä tuntikausia eri sivustoja selaillen.

Malev Hungarian Airlines lentojen lisäksi Jetcostin hakukone löytää myös haluamasi kohteen mielenkiintoisimmat ja edullisimmat hotellit, vuokra-autot sekä halutessasi myös pakettimatkat. Jetcostin avulla matkan suunnittelu käykin helposti ja vaivattomasti. Jos siis etsit halpoja Malev Hungarian Airlines lentoja, anna Jetcostin hoitaa vertailu puolestasi ja klikkaa hakutuloksista suoraan lentoa myyvän sivuston varauspalveluun. Voisiko matkan varaaminen olla helpompaa?

Kalusto Malev Hungarian Airlines: 22

Boeing 737 Boeing 737-600 6
Boeing 737-700 7
Boeing 737-800 5
De-Havilland-Canada DHC-8 Dash De-Havilland-Canada DHC-8-400 4

Lennonaikaiset palvelut Malev Hungarian Airlines :

Matkatavaroita koskeva tieto (franchising, maksu sallitun ylittävästä painosta) :

Hubi: Malev Hungarian Airlines toimii pääasiassa Budapest airport (BUD).

Budapest - Ferenc Liszt International (Ferihegy) (BUD / LHBP)

Magyar Légiközlekedési Vállalat

29-03-1946

03-02-2012

8.4

Malev Hungarian Airlines - Liittyvät yhtiöt ja kanta-asiakkuusohjelmat (frequent flyer program) : Malev Hungarian Airlines on liittynyt Oneworld. Kanta-asiakkuusohjelma Malev Hungarian Airlines on Duna Club.


Malev Hungarian Airlines (MA/MAH)

Etsitkö Malev Hungarian Airlines yhtiön lentoja? Etsintä voi olla vaivalloista, sillä eri varaussivustot myyvät lippuja samoillekin lennoille hyvin eri hintaan. Löydät kuitenkin varmasti edullisimmat lennot Jetcostin monipuolisen hakukoneen avulla. Klikkaa ja vertaile eri matkatoimistojen halvimpia Malev Hungarian Airlines lentoja helposti ja nopeasti. Syötä hakukoneeseen vain haluamasi matkustuspäivämäärät ja valitse omalle budjetillesi ja omiin tarpeisiisi sopivimmat Malev Hungarian Airlines lennot.