Halvat lennot Luxair

Tietoja yhtiöstä Luxair

Olipa kyseessä sitten työ- tai lomamatka, Luxair on aina luotettava valinta. Edullisten hintojensa ja kätevien aikataulujensa ansiosta Luxair lukeutuu myös suosituimpiin lentoyhtiöihin Jetcostin käyttäjien keskuudessa. Toimi siis nopeasti, ja vertaile eri matkatoimistojen edullisia Luxair lentotarjouksia. Jetcostin hakukone kattaa yli 250 netissä toimivaa matkatoimistoa, joten löydät varmasti haluamasi lennon halvimpaan mahdolliseen hintaan viettämättä tuntikausia eri sivustoja selaillen.

Jetcostin avulla suunnittelet matkasi helposti ja nopeasti. Edullisten Luxair lentojen lisäksi voit vertailla sivustolla kohteen hotellitarjontaa, vuokra-autoja sekä myös pakettimatkoja. Älä siis tuhlaa aikaa lukemattomilla sivustoilla etsimässä parhaita hintoja. Klikkaa suoraan Jetcostin hakukoneeseen ja löydät edullisimmat Luxair lennot saman tien. Kätevää ja nopeaa. Hyvää matkaa!

Kalusto Luxair: 18

Boeing 737 Boeing 737-700 3
Boeing 737-800 2
De-Havilland-Canada DHC-8 Dash De-Havilland-Canada DHC-8-400 7
Embraer ERJ-145 Embraer ERJ-145 6

Lennonaikaiset palvelut Luxair :

Matkatavaroita koskeva tieto (franchising, maksu sallitun ylittävästä painosta) :

Hubi: Luxair toimii pääasiassa Luxemburg airport (LUX).

Luxembourg - Findel International (LUX / ELLX)

Luxair Société Luxembourgeoise de Navigation Aérienne SA

1961

4.7


Luxair (LG/LGL)

Jetcostin kattavan hakukoneen avulla löydät edullisimmat Luxair lentoliput vain yhdellä klikkauksella. Eri matkatoimistojen parhaita lentotarjouksia vertailemalla voit olla varma, että varaat juuri omalle budjetillesi ja aikatauluihiesi sopivimmat lentoliput. Vertailu on todella helppoa ja vaivatonta! Syötä vaan hakukoneeseen haluamasi matkustusajankohta ja valitse itsellesi sopivimmat Luxair lentoliput.