Halvat lennot Lufthansa CityLine

Tietoja yhtiöstä Lufthansa CityLine

Lufthansa CityLine on yksi suosituimmista lentoyhtiöistä Jetcostin käyttäjien keskuudessa. Edulliset lennot sekä luotettavat ja joustavat aikataulut takaavat Lufthansa CityLine lentojen suosion. Jetcostin hakukone hakee ja vertailee yli 250:n netissä toimivan matkatoimiston Lufthansa CityLine lentotarjouksia. Matkan pääset kätevästi varaamaan klikkaamalla hakutuloksista suoraan ja ilman välikäsiä matkatoimiston varauspalveluun.

Jetcostin avulla säästät siis sekä aikaa että rahaa. Ja mikä parasta, hakukoneen avulla koko matkan suunnittelu sujuu kätevästi ja vaivatta. Lufthansa CityLine lentojen lisäksi löydät myös haluamasi kohteen parhaat hotellit, edullisimmat vuokra-autot sekä halutessasi myös pakettimatkat. Olipa kyseessä siis työ- tai lomamatka, halvat lennot ovat vain yhden klikkauksen päässä!

Kalusto Lufthansa CityLine: 61

Canadair CRJ-700 Canadair CRJ-700 16
Canadair CRJ-900 Canadair CRJ-900 12
Embraer ERJ-190 Embraer ERJ-190 9
Embraer ERJ-195 24

Lennonaikaiset palvelut Lufthansa CityLine :

Matkatavaroita koskeva tieto (franchising, maksu sallitun ylittävästä painosta) :

3.3


Lufthansa CityLine (CL/CLH)

Jos etsit parhaita Lufthansa CityLine lentotarjouksia, on Jetcost oikea paikka aloittaa. Jetcostin kattava hakukone kokoaa yhdelle sivulle edullisimmat Lufthansa CityLine lennot nopeasti ja vaivatta. Voit valita omalle budjetillesi ja juuri sinun aikatauluihisi sopivan vaihtoehdon vain yhdellä klikkauksella. Syötä haluamasi matkustusajankohta ja kohdekaupunki hakukenttään ja tutustu Jetcostin löytämiin lentovaihtoehtoihin.