Halvat lennot LIAT

Tietoja yhtiöstä LIAT

LIAT lukeutuu suosituimpiin lentoyhtiöihin Jetcostin käyttäjien keskuudessa. Kätevien lentoaikojen ja halpojen lentojensa ansiosta LIAT liput myydäänkin nopeasti, joten pidä kiirettä ja etsi itsellesi sopivimpia lentoja jo heti tänään! Jetcostin hakukone kokoaa yhteen jopa yli 250:n matkatoimiston parhaat LIAT lentotarjoukset. Matkan varaat kätevästi klikkaamalla hakutuloksista suoraan matkatoimiston varaussivulle. Matkan suunnittelun ei siis tarvitse olla stressaavaa!

Jetcost on netin monipuolisimpia ja johtavia lentojen, hotellien, vuokra-autojen ja pakettimatkojen vertailusivustoja. Jetcostin hakukone takaa, että löydät varmasti edullisimmat LIAT lennot. Tutustu siis tarjolla olevaan lentovalikoimaan, valitse itsellesi sopivimmat LIAT lennot, ja varaa matkasi helposti ja nopeasti tuhlaamatta aikaa useilla eri sivustoilla. Helppoa ja kätevää!

Kalusto LIAT: 19

ATR 42/72 ATR 42/72-ATR 42 3
ATR 42/72-ATR 72 4
De-Havilland-Canada DHC-8 Dash De-Havilland-Canada DHC-8-100 1
De-Havilland-Canada DHC-8-300 9

Lennonaikaiset palvelut LIAT :

Matkatavaroita koskeva tieto (franchising, maksu sallitun ylittävästä painosta) :

Leeward Islands Air Transport Services

20-09-1956

13.9


LIAT (LI/LIA)

Etsitkö edullisia LIAT lentolippuja? Jetcostin kattava ja helppokäyttöinen hakukone on oikea paikka aloittaa etsinnät. Vain yhdellä klikkauksella pääset vertailemaan netin suurimpien varaussivustojen tarjoamia LIAT lentoja. Voit olla varma, että pääset haluamallesi lennolle parhaaseen mahdolliseen hintaan! Syötä vain matkustuspäivämäärät hakukoneeseen ja Jetcost hoitaa vertailun puolestasi. Valitse sitten hakutuloksista itsellesi sopivin ja edullisin LIAT lento.