Halvat lennot Kam Air

Tietoja yhtiöstä Kam Air

Kam Air lukeutuu suosituimpiin lentoyhtiöihin Jetcostin käyttäjien keskuudessa. Kätevien lentoaikojen ja halpojen lentojensa ansiosta Kam Air liput myydäänkin nopeasti, joten pidä kiirettä ja etsi itsellesi sopivimpia lentoja jo heti tänään! Jetcostin hakukone kokoaa yhteen jopa yli 250:n matkatoimiston parhaat Kam Air lentotarjoukset. Matkan varaat kätevästi klikkaamalla hakutuloksista suoraan matkatoimiston varaussivulle. Matkan suunnittelun ei siis tarvitse olla stressaavaa!

Jetcostin avulla säästät siis sekä aikaa että rahaa. Ja mikä parasta, hakukoneen avulla koko matkan suunnittelu sujuu kätevästi ja vaivatta. Kam Air lentojen lisäksi löydät myös haluamasi kohteen parhaat hotellit, edullisimmat vuokra-autot sekä halutessasi myös pakettimatkat. Olipa kyseessä siis työ- tai lomamatka, halvat lennot ovat vain yhden klikkauksen päässä!

Kalusto Kam Air: 8

Boeing 747 Boeing 747-200 2
Boeing 767 Boeing 767-200 1
McDonnell-Douglas MD-80 McDonnell-Douglas MD-82 1
McDonnell-Douglas MD-83 2
McDonnell-Douglas MD-87 2

Lennonaikaiset palvelut Kam Air :

Matkatavaroita koskeva tieto (franchising, maksu sallitun ylittävästä painosta) :

Hubi: Kam Air toimii pääasiassa Kabul airport (KBL).

Kabul - International (KBL / OAKB)

31-08-2003

25


Kam Air (RQ/KMF)

Jetcostin hakukoneen avulla löydät parhaat Kam Air lentotarjoukset vain yhdellä klikkauksella. Jetcost on koonnut eri matkatoimistojen tarjoamat Kam Air lennot kätevästi yhteen paikkaan. Sinun tarvitsee vain valita omalle budjetillesi ja aikatauluihisi sopivin vaihtoehto. Varmista siis, että löydät halvimmat Kam Air lennot vertailemalla Jetcostin avulla eri matkatoimistojen parhaita tarjouksia!