Halvat lennot JetKonnect

Tietoja yhtiöstä JetKonnect

JetKonnect tarjoaa luotettavat lennot haluamaasi kohteeseen, olipa kyseessä sitten työ- tai lomamatka. Edullisista ja tasokkaista lennoistaan tunnettu JetKonnect onkin yksi Jetcostin suosituimmista lentoyhtiöistä. Jetcostin hakukoneella pääset vertailemaan jopa yli 250:n netissä toimivan matkailu- ja varaussivuston tarjoamia JetKonnect lentotarjouksia, joten saat lentosi varmasti parhaaseen hintaan.

Jetcost on netin monipuolisimpia ja johtavia lentojen, hotellien, vuokra-autojen ja pakettimatkojen vertailusivustoja. Jetcostin hakukone takaa, että löydät varmasti edullisimmat JetKonnect lennot. Tutustu siis tarjolla olevaan lentovalikoimaan, valitse itsellesi sopivimmat JetKonnect lennot, ja varaa matkasi helposti ja nopeasti tuhlaamatta aikaa useilla eri sivustoilla. Helppoa ja kätevää!

Kalusto JetKonnect: 17

ATR 42/72 ATR 42/72-ATR 72 5
Boeing 737 Boeing 737-700 5
Boeing 737-800 5
Boeing 737-900 2

Lennonaikaiset palvelut JetKonnect :

Matkatavaroita koskeva tieto (franchising, maksu sallitun ylittävästä painosta) :

Hubi: JetKonnect toimii pääasiassa Mumbai airport (BOM).

Mumbai - Chhatrapati Shivaji International (BOM / VABB)

25-03-2012

7.3


JetKonnect (S2/JLL)

Jetcostin kattavan hakukoneen avulla löydät edullisimmat JetKonnect lentoliput vain yhdellä klikkauksella. Eri matkatoimistojen parhaita lentotarjouksia vertailemalla voit olla varma, että varaat juuri omalle budjetillesi ja aikatauluihiesi sopivimmat lentoliput. Vertailu on todella helppoa ja vaivatonta! Syötä vaan hakukoneeseen haluamasi matkustusajankohta ja valitse itsellesi sopivimmat JetKonnect lentoliput.